reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
co do ciuszkow to polecam rajstopki wójcika i nne ich rzeczy.mała juz 2 rok rajstoki nosi i gdyby nie to, że wyrosla to bym nie musila kupować. a jak są promocje u nich można ładne rzeczy kupić:tak:

cześć babeczki:-):-):-):-)
Śliczne macie kotki i pieski :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gosiaczek ale masz córy dorodne :szok::szok::szok::szok:;-) a jak tam staranka o fasolkę?synuś by się przydał do waszego babińca:tak:;-)
A co do pazurków ja miałam raz akryle:sorry2:;-):-) tak ze ja "prawie" z buszu :-):-):-)
strasznie mi się podobało, a potem to zawsze z kaską krucho było jak się Kubuś pojawił to też, i tak mam swoje naturalne obgryzione :-D:-D:-D:-D ale z pierwszej wypłaty funduję sobie fryzurke i pazurki-już postanowiłam :dry:;-):-D
wild wind a gdzie ten sklepik w Gdyni:confused: i dla maluszków tylko mają czy dla starszych też?
mama w boju Wójcik ma suuuuper rzeczy ale ceny też suuuuper:-D:-D:-D ja tam tylko ogladam:sorry2:

udało mi się zdjęcie zmienić :-):-):-):-)
miłej nocki babeczki:tak:

reklama
Do góry