reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

kochama, za 6 lat spokojnie moge miec drugie dziecko dopiero. ale neistety moj Staruszek nie bedzie chcial. jestem tu zupelnie sama. a moj maz jest marynarzem. w takiej sytuacji same byscie sie baly 2 dzieci.. po za tym cierpie na cukrzyce i sama potrzebuje opieki..!!!!

reklama
ojej, to rzeczywiscie. ale przy cukrzycu, dzięki Bogu też można mieć dzieci:tak:to trzymaj się i pozdrów Antosia;-)mam nadzieję, że jakoś się dogadacie z mężem co do drugiego dzieciątka i terminu jego przyjścia:tak:dobrej nocki

słuchajcie ,najpierw niech urodzi Antośa ,wychowie go [hehehe],zobaczy jak to fajowo i wtedy zdecyduja sie na drugie bobo ,teraz według mnie to bez sensu takie gdybanie ,w drodze jest już synek i teraz ON jest najważniejszy ,a co do ewentualnego rodzenstwa to myslę ze sie dogadaja!:cool:u mnie luzik niedlugo wraca mój mąz a ja kjeszcze zdązyłam sie z nim pokłócic przez telefon ojjj nie służy nam ta rozłaka ,nie słuzy!!!:szok::szok::szok:

jaaaaaacie, ale się ruch zrobił:-D:-D:-D:-D:-D

dużo sie naczytałam, a piszę mało bo klawiatura cięgle kaput:-:)-:)-(

witam nową mamę.....ja byłam dziś na Witominie:-):-):-)hehe...fajnie że się dołączyłaś, bo dawno ciężarówki u nas nie było:tak:...na kiedy masz termin???

śliczne psiaki

aj nie omieszkam się pochwalić że Miś już się od tygodnia załatwia sama na nocnik.
dziś pojechalyśmy do Gdyni i miała pieluchę i przez cały dzień jej nie zmoczyła:cool2:...wołała w pociągu w obie strony siku (robiła "z lotu ptaka"..ale się nagimnastykowałam:baffled:), wołała podobno w kids landzie i pani ją wysadziła, bo ja się ulotniłam na spacer po sklepach:-D, a u mojej babci zdjęła pieluchę, wzięła stołek i siadła na kibelku i zrobiła siku i kupę....po powrocie do domu też sama się odpieluszkowała:-D:-D:-D.....i ona nawt się podciera i wie gdzie po czym:szok::-D

to jej samodzielne sikaniei kupkanie cieszy mnie chyba bardziej niż pierwsze mama z jej ust:tak::tak::tak:

gadanie jakoś idzie, można czasem zrozumieć hehe

pisałam to 15 minut:wściekła/y::szok::no:.......buuuuu

udanej kawki babeczki:-)

Witam Mamuśki :-):-):-):-)

W końcu ja się melduję. Miałam awarię neta ale już jest ok.
Widzę, że nie próżnujecie, od 30 minut czytam zaległości;-)
Witam nową przyszłą Mamusię:-)
Widzę babeczki, że się u Was dzieje dużo.
Anulka i Mama w boju a gdzie fotki??
Martka fajny wózek:tak: Coś czuje, że pewnie ja też będę musiała wymienić wózeczek jeszcze raz. Wiktorka to kawał baby i już teraz wystają jej całe stópki. No ale to już pewnie na wiosnę. Martka a ile zapłaciłaś za tę Inglesinę, może skusze się też;-)
Aga gratuluję pracy:tak:
A u mnie wszystko po staremu. Wiktorka troszkę zasmarkana. Dziś miała szczepienie. Był z nią u lekarza mój mąż. I o dziwo lekarka pozwoliła ja szczepić. Katar i szczepienie to mi coś nie idą w parze. Mam nadzieje, że ta kobieta wie co robi:confused:.
A moja mała niunia nauczyła się tańczyć:-p. Tak oczywiście po swojemu, kręci się w kółko, łapie mnie za ręce i pokazuje, abym tańczyła z nią, słodziak z niej:sorry2:
Ja mam jak zwykle lenia.Trzeba bedzie się niedługo zmobilizować i zrobić porządki, kupić prezenty. Mało czasu zostało do świąt.
Pozdrawiam gorąco!
Buziaki!

To ja też się witam, jestem właśnie u mojego męża w pracy, i zaraz ruszam do naszej Ani czyli Wild Wind. Na 10 jesteśmy ustawione na kawkę, fajnie no to jadę bo jestem na chełmie no i nie znam wcale gdyni, mam nadzieję że trafię.

reklama
i ja mówię dzień dobry i miłego dnia życzę wszystkim:-):-):-):-)
gosiaczek udanego spotakanka i dobrej kawki :-D:tak:
Kaja śliczna macie córeczkę :-) na prawdę słodziak z niej:-)
martka wielkie gratulacje dla Miśki:tak: mądra dziewczynka!!!!! :szok::szok::szok::szok: jak ty to zrobiłaś:confused: i jak długo walczyłas żeby sukces odnieść????? ja się nie mogę zebrać żeby Kubę nauczyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2: nie chce mi się prawde mówiąc ale chyba się wezmę za niego-czas najwyższy:no::no::no::no:
Miłego dzionka babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry