reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam mamuski :-)! a u mnie od rana zapacy kapuchy ida z kuchni ,cos za mną chodziła od jakiegoś czasu kapustka na krótko z koperkiem i bazylia no i dzis rano wziełam się za to !:tak:GOSIACZKU ,a ja to mam pytanko do ciebie bo pisalaas że 'robisz 'pazurki ? otóz napisz mi prosze jak wyglądaja takie paznokcie jak ty miałas na tym zdjeciu w szlafroczku ,[te takie koncówki rózowe],bo ja mam od 2 tygodni zrobione żelowe paznokcie o długosci praktycznie minimalnej ,[wychodzim odrobinke poza opuszek palca ],i jutro ide na dopełnienie i chciałabym takie z koncóweczkami rózowymi [teraz mam frencza ],tylko nie wiem czy na żelowe takie coś robia ?i nie wiem czy jak jutro pojde to sobie juz do świąt odpuścic czy isc jeszcze ?:baffled::baffled:

reklama
kaja_25
mała cudna:tak::tak::tak:

Gosia i Ania
udanej i smacznej kawuni:-D

Aga
moja biega od 2 mc w domu bez pieluchy, a nocnik zawsze na widoku,żeby sobie o sikaniu przypominała....prawie 2 mc sikała sobie po kolanach i czasem sama do nocnika, czasem ją sadzałam....a teraz miodzio:) tyko przed wczoraj biegnąc do nocnika poleciało jej po kolanach:baffled:

miłego dzionka:tak::tak::tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chcę zmienić zdjęcie w podpisie i za chiny nie mogę ciągle mi pokazuje ze za duzo kb:no::no::no::no: zmniejszam pomniejszam na "żabie" robiłam i dupa :-:)-:)-:)-:)-(inne dziewczyny mają i po kilka suwaczków i zdjęć a mi nawet jedno nie wchodzi :wściekła/y:

Witam wszystkie Panie:) kawa z Gosiaczkiem byla bardzo udana. plotki ploteczki itp. jak ja dawno z nikim nie rozmawialam:) czulam sie jak buszmen z lasu hihi ktos sie pytal na kiedy termin? na poczatku ustalony byl 16 marca, ale ostatnio przesunieto mi na 26. wiec zobaczymy..
przy cukrzycy rozwiazuja bardzo czesto w 34-36 tygodniu, wiec moge byc czasem lutową mamusią.. alb styczniowa? hahahaha Jan najpierw musi wrocic.. bo sama nie urodze..i juz!!!

No cześć jeszcze raz wszystkim, wróciłam niedawno do domku z udanego plotkowania u Ani (bardzo dziękuję) a tu w domku mój mężuś chory, kurcze jakaś grypa paskudna chyba Go łapie.
Ania, teraz Twoja kolej do mnie, porwę Cię na ploty do Przywidza.
Anulka, ja raczej robię akrylowe pazurki, ale jeśli chodzi o kolorowe końcówki to również są takie żelowe-kolorowe żele, które stylistka nakłada tak jak robiła Ci białą końcówkę.Ja wolę akryl.

może i tak ale ja miałam już trzy razy robione akryle i ZAWSZEmi sie odklejały ,[podchodziło powietrze ].a teraz dałam sobie zrobiżżELE I DO TEJ PORY OK ,,JESTEM ZADOWOLONA [na razie ]nic nie peka i sie nie odkleja .:-):-) fajnie ze kawusia sie udała ,I jak Gosiu ,pobłądziłaś troche czy trafiłas od razu ?:-D

Trafiłam od razu bez problemu, stary kierowiec ze mnie, gorzej było wczoraj wieczorem jak jechałam po męża do klienta bo mój po wódeczce był i nie mógł prowadzić to złapali mnie na radar, i kurcze nic, znowu nie zapłaciłam mandatu, hihi, normalnie niewiem o co chodzi, tylee razy mnie złapali i nigdy, nigdy jeszcze nie zapłąciłąm mandatu ani nawet punkcika nie zaliczyłam,hihi.
Fajni Ci policjanci.

reklama
Do góry