reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Super, dzielna Michaśka.
Z tym sprzątaniem u córek w pokojach to jest tak że One owszem, sprzątają ale tak nie po mojemu.Ja muszę po swojemu wszystko zrobić, ma lśnić, i wszystko ma być na swoim miejscu, to nasza pierwsza Wigilia w nowym domu, dlatego chyba tak mi odbija.
Jeden pokój już prawie skończony, uff, jeszcze muszę okna umyć ale pada deszcz.
Pora na drugą kawkę.

witam dzielne kobitki:-)
no, wczoraj zrobilam meeeeeega porzadek, a dzis jeszcze mniejsz rzeczy muszę zrobić w których mężuś mi nie pomoże...bo wczoraj dzielnie ze mną sprzątał i towarzystwa mlodego pilnowal:tak:

martka:zraziki juz gotowe:tak::tak::tak:

teraz jeszcze sałatkę owocową zrobie, uprasuje obrusy itp, odkurzanie, mezus podłogi umyje i chyba to wszystko... i tort odebrac....
a w ndz laba nawet palcem nie kiwne;-)
milego dzionka

mama w boju to powodzenia jutro :-) na pewno wszystko się uda:-):-):-) ja miałam mega stresa w dniu chrzcin :-:)-:)-:)-(ale udało się przeżyliśmy:-)
tylko młody wył całą msze:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć Wam, kurczę nie śpię dziś od 5.15, kotecek mnie obudził drapiąc w drzwi, wrrr.
Mąż do pracy na 7 pojechał a do roboty znowu cholerne sprzątanie.....w takim dniu jak dziś żłuję że nie mieszkam w poprzednim domku 60m- 3 pokoje i już dawno bym już skończyła, a tak jeszcze dużo mam do zrobienia, połowa okien mi została do umycia, normalnie niewiem czy sie wyrobię do świąt.
Myślałam że zrobię sobie przerwę na poczytanie co u Was a tu nic, chyba wszystkie też sprzątacie.hmm
no dobra idę myć lodówkę.
Potem zakupy.
Do wieczorka

gosiaczek
ja tez mam kota terrostyte:-D

witam
wczoraj latalam na szmacie i moje dziecko tez i chyba chciala mi umyc laptopa i klawiszy kilka nie dziala, wiec klikam na ekranowej i sie wkurzam.

wichura stasznaa ja musze do sklepu:-(

miłego dnia

cześć laseczki!!!!!!!!!!!
Ja znowu z mega dołem wstałam:-:)-:)-( porażka normalnie:-:)-:)-:)-(
nawet pisać mi się nie chce a o sprzątaniu mowy nie ma:no::no::no::no::no:
wieje strasznie u nas ale słonko swieci, dziwna ta pogoda i na śnieg na swieta chyba nie ma co liczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co to za swięta bez sniegu :confused:
miłego dnia wszystkim:tak:
mama w boju powodzenia dzisiaj:-)
gosiaczek tez powodzenia w sprzątaniu-ale Ty masz energię dziewczyno :-D:-D:-D
martka nie wywiało Was tam????;-)

reklama
AGA- ja energię?? właśnie się skończyła, hihi.
Padam już, idę wziąć prysznic, robię się na bóstwo i uciekam stąd, mam dość.Jadę po męża do pracy i na zakupy Go spróbuję wyciągnąć.
Sprzątanie dokończę w tygodniu.
Martka a co Twój kocurek robi?

Do góry