reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziewczyny zobaczcie :szok::szok::szok::szok::szok: chyba musimy kupić dzieciakom sanki na kółkach :-D:-D:-D:-D:-D:-D
zdjecie_grudzien2007.jpg
Prognoza sezonowa
styczeń - maj 2008 roku
Prognoza sezonowa powstaje na podstawie skomplikowanych korelacji w obserwacjach odchyleń od normy temperatury wód Atlantyku, wpływie anomalii El Nińo i La Nińa na ziemski klimat, tendencji rozwoju sytuacji atmosferycznej względem miesięcy minionych, charakterystyki oraz porównań stanu pogody względem południowej półkuli naszej planety, a także anomalii pogodowych mających miejsce na całej Ziemi. Pamiętajmy, że prognozy mają charakter orientacyjny i nie są szczegółowe.

Styczeń będzie bardzo ciepły i mokry
Temperatura przez większą część miesiąca będzie się utrzymywać na poziomie znacznie powyżej normy wieloletniej, a to oznacza, że możemy liczyć na wiele ciepłych, a nawet bardzo ciepłych dni. W ciągu dnia temperatura wynosić będzie od 5 do 10 stopni, ale w najcieplejsze dni może sięgać lokalnie nawet 15 stopni. Jednocześnie będą występować częste opady, głównie deszczu, chociaż nocami możliwe są również deszcze ze śniegiem. W cieplejsze dni będzie mocno wiało, częściej będzie też mieli do czynienia ze sztormem na Bałtyku. W górach po mroźnym i śnieżnym grudniu warunki narciarskie mogą się pogorszyć.
Luty nadal ciepły i wilgotny
W lutym kontynuacja bardzo wysokich temperatur. Na termometrach najczęściej od 10 do 15 stopni. W dalszym ciągu sporo opadów i wszystko wskazuje na to, że będą one nie tylko częste ale i intensywne. W górach nadal bardzo niekorzystne warunki narciarskie.
Marzec z wcześniejszą wiosną
Wszystko wskazuje na to, że wiosna przyjdzie znacznie wcześniej niż powinna. Przez cały miesiąc będziemy się mogli cieszyć bardzo ciepłym powietrzem. Temperatura będzie w cieniu przekraczać 20 stopni. Opady tymczasem będą oscylować na poziomie poniżej normy. To będzie pierwszy miesiąc suszy na południu kraju.
Kwiecień bardzo ciepły i słoneczny
Będzie kolejnym miesiącem z temperaturą znacznie wyższą od tej jaka normalnie powinna panować w kwietniu. Często zdarzać się będą przekroczenia 20 stopni, zdarzą się również dni z temperaturą przekraczającą 25 stopni. Kwiecień przyniesie nasilającą się suszę, co może wpłynąć na wegetację roślin, głównie w południowej części Polski.
Maj z pierwszymi upałami
Temperatura nadal będzie wyjątkowo wysoka. Wszystko wskazuje na to, że letnia aura rozpocznie się wcześniej niż normalnie powinna. W maju temperatura w cieniu zacznie przekraczać 30 stopni. Na południu kraju dalsza kontynuacja suszy, w pozostałych regionach opady na poziomie normy.

reklama
niezła prognoza;-)..bedzie dokładnie tak jak rok temu z tego wynika:szok:

wszystkiego najlepszego dla Roksanki z okazji pierwszych urodzinek!!!!!!!
images

a ja mam dalej problem z klawiaturą:-:)-:)-( więc się nie rozpisuje:-(

miłej niedzieli:tak::-)

witajcie dziewczynki:-)
my dzis mamy labe....mezusiowi wolne dalam bo mu sie nalezalo:tak:
a wczoraj wszystko super, maly nawet nie plakal na chrzcie;-)zrazy wszystkim smakowly(moj debiut), potem salatka owocowa z platkami migdalow w karmelu-mojego autorstwa, nawet nienajgorsza:tak:
potem tort pyszny, ciastko i wszyscy bylismy naprawde najedzeni;-)
potem posprzatalismy,dzieci polozylismy i wreszcie spokoj, dobre winko i relaks;-)
a dziś zupelna laba;-)obiadek zamowilismy, bo nikomu sie nie chcialo nawet reka ruszyc;-)a co tam u was jak dzionek minal??

agnieszka81:jak dla mnie prognoza suuper:) szybka wiosna:-)ciepły maj.....jestem za zmianą klimatu polskiego na śródziemnomorski....:tak:ach te marzenia:-):-):-)

u nas też suuuperaśny dzionek, :-)sami sobie jestesmy, mój tata na imieniny do mojego wujka pojechał :tak::tak::tak: a my wolność wykorzystaliśmy :-D:-D:-D:-D:-D
rodzinny obiadek, spacerek,i takie tam ;-)i jeszcze piwko w planie mamy:-)
młody wykąpany wcina grzanki i na bajeczkę czeka- Helę w opałach ogląda:tak:
a widziałyście supernianię dzisiaj :szok::szok::szok::szok::szok: kto ogladał bedzie wiedział o co mi chodzi :-D:-D:-D:-D-rodzinka dość nie typowa była ;-)
mama w boju dawaj foty z imprezki wczorajszej :-)

Świetna ta prognoza, chciałabym aby się sprawdziło, no może tylko na święta mógłby spaśc śnieżek, ale potem już niech będzie ciepełko.
My dziś pracowitą niedzielę mieliśmy, wieszaliśmy karnsze w salonie na firanki, jak mąż wiercił dziurę to trafił akurat na zbrojenie, ale powalczył trochę i firanki już wiszą, okna umyte, ozdobione świątecznie i jest super.Potem pyszny obiadek zrobiłam, i poszliśmy odpocząc do sypialni ....Dziewczynki super dokończyły porządki u siebie w pokojach i mogą już przyjsc święta. Fajny dzień.

reklama
ufff,,ja juz nie moge !goscie pojechali posprzataam i podłogi umyłam bo młodemu szampan Picollo sie wylał:tak::tak:a jutro od rana znów obowiazki wzywaja z sebkiem do szkoły i na 15 do tej cholernej pani logopedy ! nie chce mi sie ! aaa tesciowa cos obrazona siedziała jak na szpilach i rozmowa z nia iście słuzbowa ,postaram sie wkleic foty jak najpredzej .Marta i Aga ,dzieki za życzonka !Aga nooooo powirdzmy że odpowiedziałas ale niech i tak będzie ! a ta rodzina z Super Niani [,powtórka to była !]to chyba taka noooo ,dwie baby to by wyglądało na rodzinke ;lesbijek 'że tak brzydko nazwe rzecz po imieniu ,no ale wnioski same sie nasuwają po tym odcinku !:rofl2::rofl2:

Do góry