reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

GOSIA
moja głucha jak pień kotka drapi w dzwi puka w nie jak kangur jak chce jec do tego straaasznie głosno miauczy, szkoda ze sama siebie nie słyszy hehe. I zawsze skubana jak cos che drapie w małej drzwi....masakra....

reklama
a to moja kita zdjecia z lata i a tu ała na "policzku"
437586.jpg

437590.jpg

martka Michalina strasznie się zmieniła odkąd ja widziałam na żywo :szok::szok::szok:;-)
i jak jej włoski urosły :tak::tak::tak: śliczna dziewczynka zdjęcia super jak zawsze;-)
A ten ząbek faktycznie :-:)-:)-:)-(nieźle musiała wyrżnąć,:no::no::no: dobrze,że nic się z nim nie dzieje....

Gosiaczek,moja matka za mnie sprzatała.efekt był taki,że ja w domu palcem nie kiwnęłam,tylko czekałam na gotowe.ojciec ciągle mi dopiekał,że mam bałagan w pokoju,że się można przewrócić,że mam tylko ścieżke do łóżka,biurka i okna,poza tym miał pretensje,że nie gotuję.a przecież tak mnie wyhodowałi,dlatego ich pretensje byly niesluszne.ale Bogu dzięki,teraz na swoim sobie radzę :-D nie mam porzadku "na błysk",ale nie mam ścieżek,a jak gotuję,to smakuje nawet teściowej :tak:

Beatko, ja mówię o takim grubszym sprzątaniu u Nich w pokojach, gdzie trzeba meble poodsuwać, wszystkie koty kurzu wygonić, bo One tylko tak z wierzchu sprzątają, żeby było tak na oko ładnie, a na święta ja wkraczam do akcji, i żaden pyłek się nie może uchować, no i okna ja im nie pozwolę myć same, za wysoko, mają pokoje na piętrze a każda ma 2 okna w pokoju, wolę to zrobić sama.
Martka, śliczna kicia, mój jest kocur, też biały, ma tylko na główce plamkę.
Padam już dzisiaj naprawdę, po zakupach jesteśmy, wszędzie kolejki, korki, dopiero wróciliśmy, rozpakowałam zakupy, i muszę odpocząć.

Napisał Anulka33
Aga a gdzie ta praca ,u was w sklepie w tym Amados [czy jakos tak ]?
:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) cieszę się jak gwizdek:-D ale obawy też mam:-:)-:)-( :mniej czasu z Kubusiem, zmiana totalna....ale mam nadzieję,że wyjdzie nam wszystkim na dobre...
a i zapomniałam dotarł nasz zestaw majsterkowicza:))))))))już czeka głęboko pod kanapą schowany:))))))))))))

Anulka nie awanturuj się bo Ci odpisałam :cool:
i miłej niedzieli zyczę wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
zapomniałabym Anulka wszystkiego naj naj naj dla Roksanki z okazji 1urodzin!!!!!!!!! :-):-):-):-)
a za tydzień Kuba ma 2 latka :szok::szok::szok::szok: jak ten czas leci :-:)-:)-:)-(

Do góry