reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ale tu mało napisałyście, ja padam sprzątałam łazienkę gruntownie, ręce mi odpadają i kręgosłup boli ałł. Ale lśni, więc jestem zadowolona, uff.
Myślałam że sobie teraz poczytam a tu prawie nic, hmm.
A co do ekogroszku to super sprawa i wychodzi niedrogo, piec trochę kosztuje ale warto bo potem jest spokój naprawdę ciepełko, i nic nie trzeba robić przy nim, a no i trzeba mieć profesjonalnie zrobiony komin, my z tym mamy mały problem i co 2 mies. musi przychodzić kominiarz i czyścić wszystko, na wiosnę będą małe przeróbki.

reklama
mama w boju ja miała na chrzcinach na obiadek gularz z piersi kurczaka z papryka cebulą, koncentratem pomidorowym, czosnkiem,i w wersji specjalnej brzoskwinie lub ananas do tego:-D
podaje się z ryżem lub ziemniaczkami-ja wolę z ziemniakami:tak: pyszne, szybkie i jednogarnkowe przy tym:-D

a ja sobie robote dzisiaj załatwiłam:-D:-D:-D:-D nie planowane, spontaniczne,a zadowolona jestem;-) na pół etatu na razie a potem zobaczymy:tak: na razie jestem w lekkim szoku :szok::-D

a co to ten eko groszek jest???????obiło mi się o uszy , a ja guła myślałam że to jakiś nawóz jest :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

w sklepie spożywczym, a z Kubusiem moja babcia zgodziła się zostawać:tak: babcia żwawa kobitka-da radę:-) a to tylko na 4 godzinki jak na pół etatu, i godziny już ustaliłam zaczynam o 9-10 rano tak że nie bladym świtem:-)

:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) cieszę się jak gwizdek:-D ale obawy też mam:-:)-:)-( :mniej czasu z Kubusiem, zmiana totalna....ale mam nadzieję,że wyjdzie nam wszystkim na dobre...
a i zapomniałam dotarł nasz zestaw majsterkowicza:))))))))już czeka głęboko pod kanapą schowany:))))))))))))

Witam z rana cieplutko, moje Skarby wszystkie wyszły to ja z kawką sobie do kompka zasiadłam na troszkę bo dziś ciąg dalszy moich porządków, dziś najgorsze przede mną ,pokoje dziewczynek, niezłe skarby tam mają, chyba kontener muszę zamówić, hihi. Ale muszę wykorzystać że ich nie ma dziś do późna bo po szkole jeszcze dodatkowe zajęcia mają a Natalia jedzie dziś z dziadkiem do Szczecina i wraca dopiero jutro więc mogę tam wkroczyć do Jej królestwa.
No a jutro jak Rob przyjdzie z pracy to już tylko przyjemności zostaną, przystrajanie domu świątecznie.
Aga, fajnie masz z tą pracą, dasz radę nie bój się pół etatu to niedługo, 4 godzinki, spoko. Kubusiowi u babci będzie dobrze, odpoczniecie troszkę od siebie i obojgu Wam zrobi to dobrze.

Gosiaczek
no co ty..takim duzym córą sprzatasz w pokoju..jacie, ja zawsze musiałam sama sprzątac i nie było gadania.

mi zostało na dzis jeszcze ze 2 pralki puścic....siostra wraca w niedzielę z Holandii i musze pościele odświerzyć..a tak mi sie nic robic nie chce.....

miłego dzionka

reklama
Muszę sie pochwalic jeszcze.

Michalina od wczoraj nie woła że chce siku, tylko siada sama na nocnik, siusia,i wylewa siki do kibelka..jestem mega dumna....a miałam juz chwile zwątpienia, bo przestała wołać i lała w gatki

Do góry