Abeja U mnie eurespal poszedł w ostawkę, bo mała po nim dostała wysypki...Poza tym on jest wstrętny i dziecku musiałam go wciskać na siłę...zresztą większość leków w ten sposób muszę jej dawać, bo się broni koza mała...Abeja a chodzicie jeszcze z Zuzką na basen
reklama
Ogólnie to zły humor mam i źle się czuję wszystko mnie boli, ospała jestem bleee
Aga to pewnie na zmianę pogody....U nas w nocy już lało:-(Poza tym szarówa się robi. Pamiętacie, że w weekend przestawiamy zegarki o godzinę, zacznie się ciemnica:-(Oby do stycznia, bo potem coraz dłuższy dzień:-)
Pozdr. Miłego dnia dziewczyny!!!
agnieszka81
Fan(ka)
Witajcie dziewczynki!!!!!!!!!
Komarkowa u nas też leje Dobrze, że przypomniałaś o zmianie czasu....Ale ja nie chcę zimy :-(
Dzisiaj znowu mi się nic nie chce, mały upierdliwy Przytargałam z piwnicy karton ciuchów po Kubusiu i będę się wyprzedawać ale jak patrzę na to to mi się odechciewa trzeba to to odświeżyć, potem poprasować porobić zdjęcia może do wieczora się za to wezmę bo na razie to śpię jeszcze
Miłego dzionka!!!!!!
Komarkowa u nas też leje Dobrze, że przypomniałaś o zmianie czasu....Ale ja nie chcę zimy :-(
Dzisiaj znowu mi się nic nie chce, mały upierdliwy Przytargałam z piwnicy karton ciuchów po Kubusiu i będę się wyprzedawać ale jak patrzę na to to mi się odechciewa trzeba to to odświeżyć, potem poprasować porobić zdjęcia może do wieczora się za to wezmę bo na razie to śpię jeszcze
Miłego dzionka!!!!!!
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Abeja U mnie eurespal poszedł w ostawkę, bo mała po nim dostała wysypki...Poza tym on jest wstrętny i dziecku musiałam go wciskać na siłę...zresztą większość leków w ten sposób muszę jej dawać, bo się broni koza mała...Abeja a chodzicie jeszcze z Zuzką na basen
Ja zaczełam podawac leki taka specjalną miarką (jak strzykawka) ktora jest dokładana do Nurofenu dla dzieci czy Panadolu baby. Jest mi łatwiej niż łyżeczką (mimo, ze kiedys kupilam taka specjalna do lekow). No i ozna dobrze odmierzyć. Kłade Zuzke przytrzymuje jej pyszczek i wlewam do buzi od strony policzka. Przynajmniej nic sie nie wylewa bo z łyzeczki to wiecznie nam kapało :-)
Ten Eurespal jest anyżowy i chyba dlatego dzieci go tak nie lubią. Ja go od czasu do czasu dodaje do mleka i wtedy to oszustwo działa :-)
Co do basenu to ostatnio nie bylismy bo za duzo sie dzieje no i ja to juz ze 2 miesiace kaszle i usiłuje sie wyleczyc. Ale jak tylko dojdziemy całkiem do siebie to sie wybieramy bo okazało sie ze dyrektorem basenu jest moj stary znajomy :-) wiec poki bedziemy mieszkac tu na wsi to bedziemy jezdzic a jak sie przeprowadzimy do Mysłowic to cos bedzie trzeba znaleźć w okolicy. Bo z tej naszej Zuzki to naprawde pływak jest
a Wy z Paulinka chodzicie?
U nas tez leje od rańca. Daje mi sie to we znaki podwójnie o mam w pokoju dachowe okno i strasznie bebni. Normalnie to bym była szczesliwa, uwielbiam spac jak deszcz pada. No, ale niestety ... same wiecie kto mi nie dał spac :-)
komarkowa duzo zdowia dla WAS
abeja ja bym nie dawala eurespalu jak malej jest zle po nim;
moj michal go nie bral bo nie dzialal na niego (jakby wode pil - ale droga ... ) a dla kamilki jest ok;
a zmiana czasu moim zdaniem jest za tydzien .. ale jesczze to sprawdze ...
abeja ja bym nie dawala eurespalu jak malej jest zle po nim;
moj michal go nie bral bo nie dzialal na niego (jakby wode pil - ale droga ... ) a dla kamilki jest ok;
a zmiana czasu moim zdaniem jest za tydzien .. ale jesczze to sprawdze ...
Hihihi jak iI dziecko da! Ostatnią zmianę czasu Kuba wstał o godzinę wcześniej niż zwykle, a itak zegary przesuwaliśmy do przodu, czyli mieliśmy w plecy 2 godziny! Ja tam zanim nie wyśpię się to nie uwierzę.sprawdzilam i znalazlam:
"Zmiana czasu z letniego na zimowy w 2007 roku :Niedziela, 28. października 3:00 -> 2:00. Śpimy dłużej!!!. "
Załączam Wam coś- przyczepiłam Kubusiowi do pupy krokomierz
To dziecko jak dorośnie to mnie zwymyśla za te głupotki, Ale jest fajnie w ciągu pół godziny przeszedł 283 kroki. Jutro podam Wam jaki był wynik cało dniowy.
sprawdzilam i znalazlam:
"Zmiana czasu z letniego na zimowy w 2007 roku :Niedziela, 28. października 3:00 -> 2:00. Śpimy dłużej!!!. "
Hihihi jak iI dziecko da! Ostatnią zmianę czasu Kuba wstał o godzinę wcześniej niż zwykle, a itak zegary przesuwaliśmy do przodu, czyli mieliśmy w plecy 2 godziny! Ja tam zanim nie wyśpię się to nie uwierzę.
Załączam Wam coś- przyczepiłam Kubusiowi do pupy krokomierz
To dziecko jak dorośnie to mnie zwymyśla za te głupotki, Ale jest fajnie w ciągu pół godziny przeszedł 283 kroki. Jutro podam Wam jaki był wynik cało dniowy.
agnieszka81
Fan(ka)
asiuk super pomysł
reklama
A! krokomierz był w gratisie do margaryny FLORA- w TESCO kupiłam. Margaryna za 4 zł a krokomierz poważnie -DZIAŁA!
Chciałam Wam jeszcze opowiedzieć co dziś Kuba odwalił, (numer życia) ale wystarczy tych głupot, bo mnie stąd wypiszecie.
Chciałam Wam jeszcze opowiedzieć co dziś Kuba odwalił, (numer życia) ale wystarczy tych głupot, bo mnie stąd wypiszecie.
Podziel się: