Czesc dziewczyny!
Marta, Aga spotkanko widzę jak najbardziej udane, fajowo:-) Kubuś widać ma i będzie mial wzięcie u dziewczyn, a Michasia lubi bardzo chłopców;-)zdjęcia czaderskie, uśmiałam się zwłaszcza z tego, na którym Kuba ucieka, a Michasia go goni
Martka Michasia szaleje na huśtawce. Nasza już dawno wyniesiona do garażu, też się prawie przewracała podczas bujania...Poza tym gdybyśmy musieli to wszystko trzymać w swoich 2 pokoikach to byśmy nie mieli się jak poruszać
Teraz wolę wziąć małą na spacer na plac zabaw i pobujać ją na świeżym powietrzu.
Asiuk minęłaś się z powołaniem;-). Powinnaś fryzjerką zostać:-) Kuba ma sporo włosków, więcej niż Paulina a młodszy od niej...Widać też, że chlebek baaardzo lubi
Bez ząbków a wcina
Idzia jak tak dalej pójdzie to mała Cię niedługo zacznie wyręczać w porządkach;-)Widać my kobietki już tak mamy, że pilnujemy porządku
Z Paulinką już lepiej, nie ma gorączki, ale jeść za bardzo nie chce, pewnie to przez tą chorobę. Podczas jedzenia zdarza się, że wkłada sobie paluszki do buzi i wymiotuje:-(No i brojek się z niej robi, rzuca przedmiotami, czasem też machnie ręką po buzi (czyjejś nie swojej
), z czego ja nie jestem zadowolona. Zastanawiam się tylko, czy ona to świadomie robi i czy wie, że nie powinna tego robić. Zwracam jej za każdym razem uwagę, ale czy to poskutkuje
A żeby tego było mało to ja też dziś z samego rana wybrałam się do lekarza i okazało się, że mam ponownie anginę
Nie wiem, kiedy te choróbska się od nas odczepią. W tym miesiącu chyba 200zł poszło na leki:-(
Pozdr.