reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

A my już po spacerku pogoda prześliczna :tak::tak::tak:A o tym śniegu z deszczem też słyszałam:no:
Pewnie już macie powyżej uszu tych zdjęć ale ryzykuję i wklejam z dzisiejszego spaceru:-D

reklama
Komarkowa oj bidusię Paulinkę pogłaskaj od cioci Asi.

Dziewczyny spacerek bombowy zdjęcia super uśmiałąm się do łez:-))

Martka czadowa ta huśtawka- mała ci dom poszerzy i ściany poprzesuwa jak tak będzie bujać, albo kominem któegoś razu wyleci- odważna jak nic. ja też chcę taką huśtawkę dla Kuby, bo ta Fisher Price to już za mała (Abeja a Twoja tez już posz ła w odstawkę?)

Obcięłam grzywkę Kubie bo mu już do oczu wchodziły oto efekt-hihihi
f2phmq.jpg

A pokazywałam Wam dziecko wojny ( sam sobie bierze suchy chleb z szafki, raz zjadł tyle że zostaliśmy totalnie bez pieczywa):-D
25pgvg7.jpg

jajhuc.jpg

Witajcie Mamuśki wieczorkiem;-)

Ostatnio u mnie brak czasu na wszystko, nie mam kiedy osiąść i wypić kawy, więc robie to teraz:-D

Byłam dziś rano w żłobku, na dwie godzinki, siedziałam na korytarzy i słuchałam jak mała na sali strasznie płaczę, mam nadzieję, ze się dziecko przyzwyczai choć na razie to kiepściutko widzę:no: no i pani powiedziała, że Wiktoria bije dzieci i wyrywa im zabawki:sorry: już nie wiem jak mam ją wychowywać.
Po południu wybrałyśmy się do mojej koleżanki, jeszcze z czasów studenckich.W listopadzie urodzi sie jej córeczka i ma już taki fajny okrąglutki brzuszek. Aż jej czasami zazdroszczę. No i nabyłam dziś dla Wiktorii taki śpiworek do spania, ma ok. 1,5 metra długości, teraz mała w nim śpi, choć nie wiem ja to będzie gdy rano zechce się podnieść. Czy wasze maluchy tez się tak rozkopują w nocy?:dry:

Dziewczyny widzę, że spotkanko się udało, ja też bym sie chciała wprosić na to np. w Sopocie:zawstydzona/y: Zdjęcia super. A Michaśka jaka ma śliczną czapeczkę.

Aga widać, ze Kubuś od małego czyścioszek i potrafi o siebie zadbać:laugh2:

Asiuk ja też sama Wiki obcinam grzywkę, tylko czekam aż zaśnie, wtedy przenoszę ja nasze łóżko i ciach. Najczęściej krzywo jednak, no ale odrośnie:-D

Miłego wieczorka!!

cześć dziewczynki!!!!
Asiuk super Kubulek :tak::tak::tak::tak:pieczywożerca:-D:-D:-D:-D
A jakiego miał loka fajnego na czole przed ścięciem-jak supermen :-D:-D:-D
a ja miałam dzień do d....,:wściekła/y:Mały mnie wkurzał cały dzień, najpierw mnie bił i krzyczał na mnie:szok::szok::szok:,potem byliśmy na spacerze i było ok, bo na psie sie wyżywał tzn wrzeszczał " babuś do domu!!!" a wściekły był że hej nie wiem do tej pory o co mu chodziło :no::-D Ogólnie to zły humor mam i źle się czuję wszystko mnie boli, ospała jestem bleee
A gdzie reszta babeczek????martka, anulka, kaja,idzia, betka, komarkowa:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

o i jest Kaja:tak::tak::tak::tak:
Kuba też się strasznie rozkopuje, ale nie marznie, bo zakładam mu bodziaka, na to piżamka+ skarpetki i gra muzyka:tak:
I nie masz się co wpraszać bo wszyscy zaproszeni są :))))))))to kiedy robimy????

Czesc dziewczyny!

Marta, Aga spotkanko widzę jak najbardziej udane, fajowo:-) Kubuś widać ma i będzie mial wzięcie u dziewczyn, a Michasia lubi bardzo chłopców;-)zdjęcia czaderskie, uśmiałam się zwłaszcza z tego, na którym Kuba ucieka, a Michasia go goni:-D

Martka Michasia szaleje na huśtawce. Nasza już dawno wyniesiona do garażu, też się prawie przewracała podczas bujania...Poza tym gdybyśmy musieli to wszystko trzymać w swoich 2 pokoikach to byśmy nie mieli się jak poruszać:-pTeraz wolę wziąć małą na spacer na plac zabaw i pobujać ją na świeżym powietrzu.

Asiuk minęłaś się z powołaniem;-). Powinnaś fryzjerką zostać:-) Kuba ma sporo włosków, więcej niż Paulina a młodszy od niej...Widać też, że chlebek baaardzo lubi:tak:Bez ząbków a wcina:-D

Idzia jak tak dalej pójdzie to mała Cię niedługo zacznie wyręczać w porządkach;-)Widać my kobietki już tak mamy, że pilnujemy porządku:-p

Z Paulinką już lepiej, nie ma gorączki, ale jeść za bardzo nie chce, pewnie to przez tą chorobę. Podczas jedzenia zdarza się, że wkłada sobie paluszki do buzi i wymiotuje:-(No i brojek się z niej robi, rzuca przedmiotami, czasem też machnie ręką po buzi (czyjejś nie swojej:-D), z czego ja nie jestem zadowolona. Zastanawiam się tylko, czy ona to świadomie robi i czy wie, że nie powinna tego robić. Zwracam jej za każdym razem uwagę, ale czy to poskutkuje:confused: A żeby tego było mało to ja też dziś z samego rana wybrałam się do lekarza i okazało się, że mam ponownie anginę:wściekła/y:Nie wiem, kiedy te choróbska się od nas odczepią. W tym miesiącu chyba 200zł poszło na leki:-(
Pozdr.

reklama
Komarkowa oj bidusię Paulinkę pogłaskaj od cioci Asi.

Dziewczyny spacerek bombowy zdjęcia super uśmiałąm się do łez:-))

Martka czadowa ta huśtawka- mała ci dom poszerzy i ściany poprzesuwa jak tak będzie bujać, albo kominem któegoś razu wyleci- odważna jak nic. ja też chcę taką huśtawkę dla Kuby, bo ta Fisher Price to już za mała (Abeja a Twoja tez już posz ła w odstawkę?)

asiuk nasza poszła w odstawkę ze 2 mesiące temu. Tzn stoi i się kurzy, ewentualnie Zuzka czasem w niej lalke pochusta albo włozy paluchy w srubki.... Wymysliłam sobie, ze pozycze ja kolezance, ktora rodziła we wrzesniu. tylko nie mam kiedy sie do niej wybrac bo wciaz chorujemy (obie)...

Czesc dziewczyny!

Z Paulinką już lepiej, nie ma gorączki, ale jeść za bardzo nie chce, pewnie to przez tą chorobę. Podczas jedzenia zdarza się, że wkłada sobie paluszki do buzi i wymiotuje:-(No i brojek się z niej robi, rzuca przedmiotami, czasem też machnie ręką po buzi (czyjejś nie swojej:-D), z czego ja nie jestem zadowolona. Zastanawiam się tylko, czy ona to świadomie robi i czy wie, że nie powinna tego robić. Zwracam jej za każdym razem uwagę, ale czy to poskutkuje:confused: A żeby tego było mało to ja też dziś z samego rana wybrałam się do lekarza i okazało się, że mam ponownie anginę:wściekła/y:Nie wiem, kiedy te choróbska się od nas odczepią. W tym miesiącu chyba 200zł poszło na leki:-(
Pozdr.

Komarkowa witaj w klubie. Ja od kilku dni też mam na każdej kolacji paw. Najpierw był strajk i przestała ciagnac kaszke z butli. Zaczełam dawac łyzeczka (to nawet ponoc lepiej) a ona rzyga jak kaczka bo wciaz wkłada do pyszczka paluszki. Podejrzewam tez ze sam odruch wymiotny powoduje u niej Eurespal..:wściekła/y:
ona biedna sie meczy a ja mam sosy prania obrzyganych rzeczy. Swoich i jej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale antybiotyk chyba działa, bo Zuzka mimo kaszlu ma energii za pułk wojska. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

eh... zdrowiejcie nam dziewczyny!!!!!

Do góry