reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Wrzuce jeszcze jedna fotke..mała patzy na nie i woła Baku:-D:-D:-D..ja do niej Kuba a ona Baku.

siedzimy na podłodze i sie bawimy, mała nagle zryw do kompa i woła..mama Baku...odpalam jej tą fotkę a ona sie cieszy..kobitki to jest miłośc od pierwszego wejrzenia:-D:-D:-D

mi sie tez ta fotka podoba..Kuba jest mega rozbrajający w tej czapce..boski koleś:tak::tak::tak:

33uzacp.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
martka nie mów Michalinie bo jej smutno będzie ale Kuba zakochał się w Tobie....
Tez przy kompie widział zdjęcia i okrzyk" ciocia" i uśmiech od ucha do ucha :-D:-D:-D

No dziewczyny super fotki :) jestem pod wrazeniem, szykuje sie piekna dluga milosc jak w jakiejs brazylianie :-) fajnie, ze sie Wam spotkanko udało :-) teraz trzeba grono poszerzyc :-)

Oj trzeba koniecznie.

czekam na propozycje trójmiastki:tak::tak::tak:..gdzie i kiedy?????

muszę wam opowiedzieć co mnie dzis spotkało..szok normalnie.

kupiłam sobie makrele wędzona i ość wbiła mi się w język..ale tak przy gardle...zacisnęłam gardło i wbiła mi sie w migdałka:szok:..masakra...nie mogłam jej wyjąć..jak próbowałam pensetą to myslałam że sie pożygam..ale miałam stracha.. po kilku minutach się udało..omal pawia nie puściłam..już chciałam po TAXI dzwonić i do szpitala jechać, ale mała spała i nie chciałam jej budzić:shocked2:...makabryczne uczucie..a tak się głęboko wbiła że nie mogłam jej wyjąć jak ją już chwyciłam..oj dłuuuugo nie zjem makreli:no::no::no:

No i jeszcze moje dziecko przyprawia mnie o dreszcze..tak się na swojej huśtawce huśta, że zawału można dostać, ona już cała skrzypi, a mała daje równo..aż sie huśtawka podnosi..masakra...młoda ma radochę a ja teraz stresa strasznego bo jak kiedyś wyrżnie to dopiero bedzie....ona sie buja a ja stoje przy niej jak osioł i trzymam huśtawkę:sorry:

popatrzcie same co ona wyczynia:szok::szok::szok:

YouTube - bujubuju2.....opanowane do perfekcji:)

Cześć dziewczynki!!!!!!
martka:szok::szok::szok::szok::szok: z tą oscią brrrrr, zawsze tego się boję jedząc rybę ale nigdy mi się to jeszcze nie przydarzyło.
Podobno trzeba zjeść skórkę od chleba, albo ugotowanego ziemniaka, wtedy powinno "przepchnąć"ość dalej-ale to takie rady mojej babci :-D:-D:-D:-D
Dobrze,ze udało ci się ją wyjąć.
Michalina daje czadu na huśtawce:)))) suuuuper!!!!Myśmy ją złożyli i schowali bo pod Kubą to już ledwo ledwo i baliśmy się, że się zawali.
Kupiliśmy mu później za parę groszy taką podwieszaną do sufitu, plastikowe krzesełko takie, ale w to też już nie wchodzi :szok::szok::szok:.
Kuba dzisiaj z rana nie znośny, Krzyczy, wydziera się na mnie, bije.....chyba odreagowuje wczorajsze szaleństwa:-D:-D:-D:-D
Miłego dzionka!!!!u nas śliczna pogoda :tak::tak::tak::tak:i obiadu nie musze robić dzisiaj, bo moje chłopy spisały się wczoraj na medal, i kurczak pyszny im wyszedł:tak::tak::tak:
Troszkę sie przyjarał ale to nic:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja nie wiem jak Kuba to zrobił ale siedząc w łóżeczku, przesunął je pod przeciwległą ścianę, zdjął z szafki krem...i same zobaczcie :-D:-D:-D:-D
w uszach miał najwięcej-patyczkami mu musiałam wyjmować :-D:-D:-D:-D

martka, agnieszka super zdjecia z e spotkania :)
abeja mala juz nie jest taka mala - jak ten czas szybko leci :)
komarkowa zdrowia dla Paulinki - wiem co przechodzisz bo Michal tez byl anginowym chlopakiem (nawet 8 antybiotykow w roku :( )
asiuk pechowy okres masz biedaczko ale mam nadzieje ze juz lepiej no i ze maluszek tez dobrze sie czuje

u nas bez zmian - no moze poza faktem ze ulubione slowo mojej malutkiej to "NIE" - na wszystko tak odpowiada :) cale szczescie w wiekszosci przypadkow i tak zrobi o co ja poprosilam - ale co sie nagada to jej :) wogole cudowna z niej corusia - pozadek w domu trzeyma :) chodzi i sprzata wszystko co sie da - brudy do kosza zaniesie po michale, jegoi czapke i chustke [polozy do szafy ... no i wszystkim wchodzacym do domu kaze zdejmowac buty kurtke i czapke :-D

reklama
Aga
no nie moge..jak on to zrobił????...szok....

Idzia
moja tez byla niedawni na NIE teraz jest etap SAMA nie wiem co gorsze hehehe

uciekamy na spacerek..ostatni taki dzień ładny podobno..i mówia że w weekend ma padac deszcz ze sniegiem:szok::szok::szok:

miłego dnia

Do góry