reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Agnieszka nie przejmuj się na Allegro ostatnio ogólna kicha jakaś (mam w tym doświadczenie;-)) Nie wiem chyba nie wolno tu robić reklamy, ale pochwalić się co robię chyba mogę? No więc przebranżowiłam się i zakładam swój sklep internetowy z niemowlęcymi ciuszkami (narazie nie zapowiada się żebym miała wrócić do pracy w aptece), a ponieważ założenie sklepu kosztuje i czasu i pieniędzy to narazie "sprzedaję" ciuszki przez Allegro. Mam czadowe kurtki i kombinezony zimowe:-p.

reklama
Asiuk dobrze, że w porę interweniowałaś, bo gdyby Kuba to połknął :szok: Nasze dzieciaczki są teraz bardzo ciekawe świata:tak: moja Wiktoria ostatnio się czai na miskę naszego pieska. Parę razy próbowała mu skubnąć karmę, którą z pewnością próbowałaby zjeść:baffled:

Kaja nic już nie chciałam mówić, ale Kuba już kilka razy nażarł się kociej albo psiej karmy, (te suche kulki- dobrze że je mymlał a nie próbował połkąć w całości) aż się pienił cały. Draba nie mogę upilnować, wystarczy na moment np. telefon zadzwoni albo ja do kibelka pójdę- koniec zawsze jakaś niespodziana mnie czeka. Czesto mam wyrzuty że go źle pilnuję:zawstydzona/y:.

dzień dobry dziewczynki!!!!
Kaja na pewno dobrze pilnujesz Kubusia, tylko tych naszych potworów nie da się upilnować :no::-D
Kuba na szczęście gustuje tylko w swoich kupach,:-Dale to pewnie dlatego że do innych nie ma dostępu ponieważ nie mamy kota :-D
U nas pada i zimno brrr nie wystawiamy nosa z domu dzisiaj.
Miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiuk zcałą pewnością jesteś dla Kubusia najwspanialszą mama na świecie:tak: i nawet nie myśl inaczej. A te nasze bąble to są tak bardzo ciekawe świata, że nie sposób za nimi nadążyć. Moja Wiktoria robi co chce, wchodzi gdzie chce, w ogóle sie mnie nie słucha:wściekła/y: czasami po całym dniu nie mam siły:baffled:

A tak w ogóle to moja mała znowu chora. Poszła dwa razy do żłoba i od wczoraj się katarzy i kicha, na szczęście gorączki nie ma. Chciałam ją zabrać na zakupy a tu dziś niestety tylko siedzenie w domu:-(. A pogoda też nieciekawa, u nas leje.

Miłego dnia Babeczki!!

Kaja duuuużo zdrówka dla Wikuni!!!!! siedźcie lepiej w domku to może rozejdzie się po kościach i do poniedziałku zdrowa będzie :tak::tak::tak::tak:
A kubala zarządził pobudkę dzisiaj o 05.30 :szok::szok::szok::szok: i teraz śpi skubaniec a ja co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dwie kawy wypiłam i siedzę teraz jak ta głupia...cwaniak jeden................:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ale przeżyłam dzisiaj chwile grozy...
siedziałam w pokoju przy kompie młody u siebie układał układankę i cisza...złowroga cisza...poleciałam do niego a jego nie ma....:szok::szok::szok::szok:drzwi zamknięte, a dzieciaka nie ma...:no::no::no:latam szukam wołam i w łazience go nie było, u niego go nie było, w kuchni go nie było...
wołam, łzy w oczach i słyszę chichot...dobiegający spod stołu w dużym pokoju...i był pod stołem :-D:-D:-D:-Dale słuchajcie jak się przeraziłam że go nie ma szok!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry