Agnieszka nie przejmuj się na Allegro ostatnio ogólna kicha jakaś (mam w tym doświadczenie;-)) Nie wiem chyba nie wolno tu robić reklamy, ale pochwalić się co robię chyba mogę? No więc przebranżowiłam się i zakładam swój sklep internetowy z niemowlęcymi ciuszkami (narazie nie zapowiada się żebym miała wrócić do pracy w aptece), a ponieważ założenie sklepu kosztuje i czasu i pieniędzy to narazie "sprzedaję" ciuszki przez Allegro. Mam czadowe kurtki i kombinezony zimowe.
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Asiuk
Bleeeee, też mi nie dobrze fuj!!!!!!!!
Bleeeee, też mi nie dobrze fuj!!!!!!!!
Asiuk dobrze, że w porę interweniowałaś, bo gdyby Kuba to połknął Nasze dzieciaczki są teraz bardzo ciekawe świata moja Wiktoria ostatnio się czai na miskę naszego pieska. Parę razy próbowała mu skubnąć karmę, którą z pewnością próbowałaby zjeść
agnieszka81
Fan(ka)
dziewczynki wiadomość od martki ma awarię neta, popsutą antenę, mają zrobić jej jutro lub w poniedziałek Kazała Was wszystkie pozdrowić!!!!!!!!!
Kaja nic już nie chciałam mówić, ale Kuba już kilka razy nażarł się kociej albo psiej karmy, (te suche kulki- dobrze że je mymlał a nie próbował połkąć w całości) aż się pienił cały. Draba nie mogę upilnować, wystarczy na moment np. telefon zadzwoni albo ja do kibelka pójdę- koniec zawsze jakaś niespodziana mnie czeka. Czesto mam wyrzuty że go źle pilnuję.
agnieszka81
Fan(ka)
dzień dobry dziewczynki!!!!
Kaja na pewno dobrze pilnujesz Kubusia, tylko tych naszych potworów nie da się upilnować
Kuba na szczęście gustuje tylko w swoich kupach,ale to pewnie dlatego że do innych nie ma dostępu ponieważ nie mamy kota
U nas pada i zimno brrr nie wystawiamy nosa z domu dzisiaj.
Miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaja na pewno dobrze pilnujesz Kubusia, tylko tych naszych potworów nie da się upilnować
Kuba na szczęście gustuje tylko w swoich kupach,ale to pewnie dlatego że do innych nie ma dostępu ponieważ nie mamy kota
U nas pada i zimno brrr nie wystawiamy nosa z domu dzisiaj.
Miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asiuk zcałą pewnością jesteś dla Kubusia najwspanialszą mama na świecie i nawet nie myśl inaczej. A te nasze bąble to są tak bardzo ciekawe świata, że nie sposób za nimi nadążyć. Moja Wiktoria robi co chce, wchodzi gdzie chce, w ogóle sie mnie nie słucha czasami po całym dniu nie mam siły
A tak w ogóle to moja mała znowu chora. Poszła dwa razy do żłoba i od wczoraj się katarzy i kicha, na szczęście gorączki nie ma. Chciałam ją zabrać na zakupy a tu dziś niestety tylko siedzenie w domu:-(. A pogoda też nieciekawa, u nas leje.
Miłego dnia Babeczki!!
A tak w ogóle to moja mała znowu chora. Poszła dwa razy do żłoba i od wczoraj się katarzy i kicha, na szczęście gorączki nie ma. Chciałam ją zabrać na zakupy a tu dziś niestety tylko siedzenie w domu:-(. A pogoda też nieciekawa, u nas leje.
Miłego dnia Babeczki!!
agnieszka81
Fan(ka)
Kaja duuuużo zdrówka dla Wikuni!!!!! siedźcie lepiej w domku to może rozejdzie się po kościach i do poniedziałku zdrowa będzie
A kubala zarządził pobudkę dzisiaj o 05.30 i teraz śpi skubaniec a ja co dwie kawy wypiłam i siedzę teraz jak ta głupia...cwaniak jeden................
A kubala zarządził pobudkę dzisiaj o 05.30 i teraz śpi skubaniec a ja co dwie kawy wypiłam i siedzę teraz jak ta głupia...cwaniak jeden................
agnieszka81
Fan(ka)
A co tutaj tak pusto dzisiaj?????gdzie jesteście??? hooop hooop
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Ale przeżyłam dzisiaj chwile grozy...
siedziałam w pokoju przy kompie młody u siebie układał układankę i cisza...złowroga cisza...poleciałam do niego a jego nie ma....drzwi zamknięte, a dzieciaka nie ma...latam szukam wołam i w łazience go nie było, u niego go nie było, w kuchni go nie było...
wołam, łzy w oczach i słyszę chichot...dobiegający spod stołu w dużym pokoju...i był pod stołem ale słuchajcie jak się przeraziłam że go nie ma szok!!!!!
siedziałam w pokoju przy kompie młody u siebie układał układankę i cisza...złowroga cisza...poleciałam do niego a jego nie ma....drzwi zamknięte, a dzieciaka nie ma...latam szukam wołam i w łazience go nie było, u niego go nie było, w kuchni go nie było...
wołam, łzy w oczach i słyszę chichot...dobiegający spod stołu w dużym pokoju...i był pod stołem ale słuchajcie jak się przeraziłam że go nie ma szok!!!!!
Podziel się: