reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam wieczorową porą

Dzień jak zwykle zleciał szybciutko, mój bobas własnie zasnął to mam czas dla siebie:-D

Asiuk mieliście super tort, widać ze Kubuś zadowolony. Chętnie sie bawi w tych kuleczkach? Pytam bo ostatnio w Gdańsku na Akademii pampers Wiktoria nie chciała wyjśc z tego baseniku z kulkami,strasznie się jej podobało.No i chciałabym tez jej kupić te kuleczki. Tylko gdzie je pózniej przechowywać :dry: A tak w ogóle to mamy to samo łożeczko turystyczne:-D tylko ja mam bez obrazków. U w dzien służy za kojec a w nocy do spania.

Aga Twój Kubuśto sliczny chlopczyk i jakie ma ciemną karnacje, fajnie. A Kuba to bardziej podobny do Ciebie czy do taty? Widziałam ten kombinezon na allegro, ładne ma kolorki, bardzo mi się podoba.

Martka a Michaśka to od małego taka towarzyska?? Moja Wiktoria to jak widzi kogoś obcego to zaczyna usta wyginać w podkówkę i tak żałośnie szlochać, cała się trzęsie potem przez 5 min. Taki z niej dzikus:no: Zapisałam ją od września do żłobka bo ide niedługo do pracy, a ona tam nie chce być. Na razie chodze z nią na ok 1, 5 godziny aby się przyzwyczaiła. A Wiki tam niestety cały czas ryczy. Mam nadzieje że się przyzwyczai bo ja chyba oszlaleję.

Abeja ciekawa fryzurka, też lubię takie, można układać na wiele sposobów i zawsze bedzie ładnie :laugh2:

reklama
ABEJA ale czad fryzura- właśnie takie lubię, ale jeszcze żadnej fryzjerce nie udało się osiągnąć takiego efektu. naprawde bomba!

No te piłki to nas trochę kosztowały (182 zł z przesyłką)- ale przecież inne zabawki też nie takie tanie;-) Narazie przechowujemy je w kojcu na stałe, a potem do wora i się zobaczy:blink:. Jak któaś będzie chciała to dam namiary kupiliśmy prosto od producenta wyszukiwałam długo i chyba znalazłam itak najtaniej. To wychodzi po 36 groszy za piłkę a w Akpolu były po 50 groszy i to mniejszej średnicy.
Padniecie jak zobaczycie tort z soboty:-p, a bedzie malinowy.

Kaja nie masz wyjścia innego z tym żłobkiem? Mi się zawsze serce kraje na te dzidziusie co muszą iść do żłobka:-(.

Agnieszka a co na to Twój Krzysiek (na to Martkowe porównanie:happy2:?)

Kaja
jak to do kgo Kuba jaest podobny??? do Michalczewskiego hehehehe:-D:-D:-D

Wiki sie przyzwyczai..dobrze ze z nia chodzisz, to bardzo dobrze..a duzo masz jeszcze czasu zanim ją bedziesz musiała tam sama zostawić?
może jej przejdzie.
Mała zawsze takm ochoczo nastawiona do wszystkich, duzo z nia zawsze jeżdziłam, do znajomych , Darek pracował kiedyć na Witominie w ch Witawa i małatam grasowała od małego wśród ludzi...ja myślalam że ona bedzie dzikus bo siedzimy ty same na tej wiosce i ma mało kontaktu z dziećmi, ale on=kazuje sie że jest wszystko ok:-)

Aga
miłej kompieki!

Anulka
gdzie ty sie podziewasz???????????????????
?????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????
??????????????????????????????

Komarkowa......jak Paulinka:) i jak w pracy

dziewczyny co tak zamilkłyscie cio?
wracac do nas szybciutko:-D

Asiuk
a moze byc jeszcze fajniejszy tort????
ten był babowy po prostu....suuuper

a piłki kosztuja sporo, szukałam na allegro 300szt za 110zł..ja mama kojec graco spory jest, ale to składnica zabawek i nie wiem co bym zrobiła z zabawkami hehehehe

No więc, co do żłobka to Wiki do końca listopada będzie chodzić tak na 2 godzinki, może na troszkę dłużej. A potem zobaczymy. Niestety swoje już przechorowała.
Mój Marek mówi, że żłobek to fajna sprawa bo są inne dzieci i mała się z czasem przyzwyczai. Mam taka nadzieje bo teraz to płacze, zresztą wszystkie inne dzieci też:no:

reklama
Teraz żłobki nie są takie złe..na styczniówkach dwoje dzicei chodzi do złobka i mamy se chwale, dzieciaki sa bardziej samodzielne itd...tylko choruje trochę...a nawet sporo wiecej niz reszta styczniowych maluchów:(

miłej nocki:tak:

Do góry