reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witam Mamuśki z rana:-)

Widzę, ze dziś jestem pierwsza.
My zaraz śniadanie a potem troszkę pochodzić, zakupy trzeba zrobić, choć pogoda nieciekawa.

Miłego dnia! :tak:

to ja druga się melduję :-) dzień doberek:-)
pogoda faktycznie fatalna w Redzie leje :wściekła/y:zapowiadali że będzie wichura ale na szczęście niema.
Robię małemu śniadanko i czekamy na faceta z gazem ;-) bo nam się wczoraj skończył akurat jak obiad gotowałam :wściekła/y:
lecę jajo wyciągać bo na twardo będzie :-) pa

i ja witam w poludnie :)
dawno mnie nie bylo i nie wiem czy nadrobie te nascie stron zaleglosci :)

kaja witam w gronie :)
abeja fajna fryzurka - ja to nazywam "artystyczny nielad" :)
agnieszka Kuba to faktycznie spory fecet :)
asiuk tort bombowy, a kulki to super sprawa - wcziraj bylam z michalem na urodzinach i kamilka tez sie na chwile zalapala - najpierw nie chciala wejsc do basenu z kulkami ale jak zobaczyla ze inne dzieci sie bawia to i ona wskoczyla :)
martka mialas swietny pomysl na ta zabawe farbkami
betka udana metamorfoza :)

idzia nadrabiaj, nadrabiaj :tak::tak::tak:i pisz co u ciebie i dzieciaków!!!!
czekamy jeszcze na komarkową i anulkę!!!! przepadły, już strasznie dawno ich tu nie było:-:)no:
u nas słoneczko na chwilke wyszło!!!!!:-):-):-):-)

no to macie Aga jakis mikroklimat..bo u nas taka wichura ze az mi net na 2 godziny siadł:-(

Idzia
nadrabiaj, nadrabiaj...

oooo mała sie obudziła......zrobiłam jej gryszki gotowane z kleikiem ryżowym.bardzo lubi takie cuda...:)

martka niestety, żaden mikroklimat :no: słoneczko wyszło, ubrałam Kubę i poszliśmy do sklepu i jak wracaliśmy jak lunęło, cali mokrzy wróciliśmy:-D i wichura tez już jest.
Michaśka jada takie rzeczy? Kuba nie tknie ani ryżu na słodko ani nalesników, placków, nic na słodko nie toleruje...on musi mieć kotleta, kiełbachę-typowy facet :-D

nic mi sie nie chce ...mam katar jak diabli ,głowa mi pęka i całymi dniami wiszę na allegro w poszukiwaniu kozaczków dla Kseni [koniecznie Bartek ],ale nic nie mam te co mi sie podobają to za małe a te co sa dobre to albo za drogie albo jakies takie nietego...Roksana tez marudna ostatnio ,wczoraj w nocy budziła się aż 5 razy ,średnio co 2 godziny ,a ja przez to wyglądam jak godzilla i wogóle ,chłopa ni ma a mnie coś sie ciągle chce ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i chodze taka napompowana i czekam ,dopiero w połowie grudnia eksploduję.;-)witam nowa koleżanke ,fajna widać z ciebie dziewczyna taka wygadana ,to suuuper.

reklama
witaj Anulka!!!!!!!!!!!!!gdzieś ty się podziewała tyle czasu?????
A ja widzę obydwa Twoje suwaczki, no chyba, że miałaś trzy:-D
A nasza nowa forumka faktycznie spoko babka :tak:
Dużo zdrówka Ci życzę!!!!!

Do góry