reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
marta to widzę, że Michalina podobnie :-D ale śmiała z niej dziewczynka, Kubuś poza domem jest strasznie nie śmiały, nawet jak spotykamy sąsiadkę i z nią rozmawiam to chowa się za mnie a jak mijamy kogoś na ulicy to odwraca głowę na bok i udaje, ze nie widzi :-D nie wiem może mu to minie, i ten okres wstydliwy jest przejściowy :confused:
nawet na inne dzieci tak reaguje :no:

Kubusiu wszystkiego najlepszego!!!!!!!

jestem przlotem, wklejam zdjecie z kam internetowej...roznie z ta awangarda bywa, najwieksza jest jak wstane..:-)

picture0010kt2.jpg

Abeja
fryzura suuper..taka ....wiatrem czesana....bardzo twarzowa i chyba w Twoim stylu co?
ja też dłuug nosiałam takie włoski, ale jakis czas temu sie zapusciłam i tak juz mi zostało..szkoda mi juz teraz zciąć..

Aga
kombinezon bardzo mi sie podoba....Kuba też hehehehe..kawał chłopa z niego:)

a moja nie jest wcale niesmiała...staremu dziadowi na ulicy reke daje na przywitanie..nic sie nie boi, ale ja zaczynam, bo jest za ufna troche do obcych..musze zaczac ja juz "tresowac" troszke, bo w naszych czasach nikomu nie można ufac niestety:-(

reklama
pozwoliłam sobie zrobic mała wizualizacje..hehehehehe..normalnie jak dwie krople wody:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niezły przystojniak wam rosnie..drzyjcie panienki..może będzie moim zięciem:tak::-D:-D:-D:-D

2ni0dcj.jpg

2s1nnm8.jpg

Do góry