reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam Kobietki wieczorkiem:tak:

U nas dzien minął szybciutko, jak zwykle zresztą. Siedzimy z Wiki juz dwa tygodnie same, chłop wyjechał i bedzie za tydzień. Ale przy takich maluszkach to czas leci szybciutko. Martka kurteczka fajniutka, jaki rozmiar kupujesz Michalince. Ja kupiłam w piątek Wiktorii na 98 i chyba troszke za duzy. A czapeczki w H&M sa super, przymierzałyśmy Wiki taka gruba wełniana kremową no ale moje dziecko ma alergie na czapki i nie dała sobie założyć. No ale do zimy coś kupimy:-D.

reklama
Michalinie kupiłam 92 ..ale na wychodzi jak 98 innych firm..H&M zaniża rozmiary strasznie..:-D..Michalina w sumie za wielka to nie jest, bo ona ma ok 84cm wzrostu i wazy 11 kilo:)..ale za to ma dłuuuuuugie nogi strasznie..spodnie 92 na styk są

tu moje dzieko z tata..wczoraj u dziadków po zakupach obije padli jak kafki :-D:-D:-D..tu doskonale prezentuje swoje długie girki:)
11bhtw9.jpg

a tak mała wygladała przed wczoraj hehehehe

męczę kotka:)

opwtah.jpg

praca twórcza:)))))))))

2dln24z.jpg

ie4jf9.jpg

14uizau.jpg

23jfhnr.jpg

makijaż:))))

2uft2lj.jpg

czas to z siebie zmyć:))))

nxqt12.jpg

20f5284.jpg

Co do bucików to ja juz sama nie wiem jaki mała ma rozmiał, sandałki ma 18, jesienne 20 a niedawno takie zimowe kupiłam 22. A ona ma dopiero 14 miesieczy. Co to będzie później. Oj rosną dzieciaczkom stópki, rosną. Nie wiadomo ile większe wziąć aby maluch nie człapał:no:

A tak w ogóle to wklejam pare fotek mojej córci:-D

Ale ślicznotka z Wiki..cudna jest..i widze że mamy taki sam wózeczek (my niebeski)..bardzo go sobie chwalę..a jak u was się sprawdza?

ja wyjęłam z bucików wkładke i postawiłam mała na nia..brak otroszke ponad 1 cm..wiec zime przechodzi w nich na bank..a mała na wiosne nosiła 20..szok

Abeja..pokazuj nowa fruzórke...awangarda mnie zaciekawiła strasznie

Martka Twoja Córcia rzeczywiście ma długaśnie nóżki, śliczna z niej dziewczynka, a jak się ładnie potrafi bawić sama. Moja Wiki to jest teraz na etapie wymuszania wszystkie go wrzaskiem. Oj nie wiem jakby wyglądało nasze mieszkanie gdyby ona się dopadła do takich farbek :-D:-D:-D.

A co do wózeczka to ja jestem bardzo zadowolona, jest w miare lekki, daje rade znieść go z Wiktorią z pierwszego pietra. Coś ostatnio zauważyłam że małej nóżki zaczynają wystawać z niego, no ale ten podnożek mamy rozłożony na płasko, może czas go zagiąć na dól:dry: No i wózeczek miesci sie nam bez problemu do samochoodu:tak: także jestem jak najbardziej za:-D:-D:-D

zegnij go na dół bedzie jej sie ygodniej siedzieć..mojej jak zasnie to juz podnuzek sam pod ciężarek opada na dół hehehehe...

ja tez go targam, ale do pks-a najczęściej...:-D

Martka dzieki:tak: juz zaczełam się zastanawiać czy moje dziecko nie za duże na ten wózek. Czytałam przed zakupem rózne opinie o nim i podobna ma on siedlisko wąskie. Nie mam porównania do innego ale jak na razie Wiki miesci sie do wózka w kurtce :-D:-D a kruszynka ona nie jest :cool2:

Lece już spać bo jutro z rana mała zrobi pobudke znowu się nie wyśpie:happy:

Do juterka!

reklama
cześć dziewczynki!!!!
martka gratuluję zakupów !!!!!śliczne!!!!!!:tak::tak::tak::tak: czapa jest super!!!!:-)
A zdjęcia jak zwykle świetne!!!! muszę Kubie kupić takie farbki nie toksyczne!!!A wy jakie macie???
Jak miałam praktykę w przedszkolu to tam używali w takich wielkich tubach właśnie nie toksyczne do pracy twórczej ale nie pamiętam nazwy .
A nóżki to faktycznie długaśne ma!!!i jakie szczuplutkie!!!- nie chude, żebyś źle nie zrozumiała:-D modelka z niej będzie jak nic!!! Kuba to ma takie serdele krótkie i grube:-p po mamie:-D
kaja Wikusia śliczniutka :tak:, super dziewuszka..
Kuba jesienne butki ma 25 :szok:, na zimę to chyba 26 będę kupować:-D
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry