reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
agula - z ta higiena mamy racje - ale to lozysko pod prysznicem .... ble :( to juz bylo przegiecie :mad: ja na szczescie nie mialam takich przygod;

a jezeli chodzi o zakupy to ja mialam fajnie po juz po tygodniu wskoczylam w stare ciuszki przedciazowe - ale cala moja ciaza byla taka nietypowa ze w 7 miesiacu malo kto wierzyl mi ze spodziewam sie dziecka - a potem jak mi wywalilo brzuch to nie waidomo skad :D pierwszego dnia po porodzie chodzilam cala przygarbiona bo zgubilam srodek ciezkosci a potem bylo juz tylko lepiej;

musze przyznac ze okres ciazy byl dla mnie wspanialym przezyciem :)

dawidowa z tym leżeniem na brzuszku to rzeczywiście lepiej uważać, w końcu to jedna z częstszych przyczyn tzw. śmierci łóżeczkowej, z koleji spanie na pleckach odradza się w pierwszym miesiącu życia po ponoć źle na bioderka robi. Myślę, że w dzień, kiedy maluszka pilnujesz, nie ma większych przeciwskazań, żeby spał na brzuszku, byle go na poduszce nie kłaść wtedy, a na samym materacyku.

OGROMNIASTE GRATULACJE E MAMO DLA CIEBIE I TWOJEJ JULEŃKI

Hehe kolejna Julia do forumowej kolekcji....niedługo się jakiś fanklub utworzy  ;D Dając córce Julia na imię nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK popularnym imieniem, coś mi się wydaje, że jak moje dziecię pójdzie do szkoły to będą przynajmniej 4 Julki na klasę  ;)

reklama
SERDECZNE GRATULACJE E_MAMO W KOŃCU DOCZEKAŁAŚ SIĘ SWOJEGO SKARBA!!!!!!!!!
żYCZĘ WAM PRZEDE WSZYSTKIM DUZO ZDRÓWKA!!!!!!!!!!!!

Do góry