reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
agula - z ta higiena mamy racje - ale to lozysko pod prysznicem .... ble :( to juz bylo przegiecie :mad: ja na szczescie nie mialam takich przygod;

a jezeli chodzi o zakupy to ja mialam fajnie po juz po tygodniu wskoczylam w stare ciuszki przedciazowe - ale cala moja ciaza byla taka nietypowa ze w 7 miesiacu malo kto wierzyl mi ze spodziewam sie dziecka - a potem jak mi wywalilo brzuch to nie waidomo skad :D pierwszego dnia po porodzie chodzilam cala przygarbiona bo zgubilam srodek ciezkosci a potem bylo juz tylko lepiej;

musze przyznac ze okres ciazy byl dla mnie wspanialym przezyciem :)

dawidowa z tym leżeniem na brzuszku to rzeczywiście lepiej uważać, w końcu to jedna z częstszych przyczyn tzw. śmierci łóżeczkowej, z koleji spanie na pleckach odradza się w pierwszym miesiącu życia po ponoć źle na bioderka robi. Myślę, że w dzień, kiedy maluszka pilnujesz, nie ma większych przeciwskazań, żeby spał na brzuszku, byle go na poduszce nie kłaść wtedy, a na samym materacyku.

OGROMNIASTE GRATULACJE E MAMO DLA CIEBIE I TWOJEJ JULEŃKI

Hehe kolejna Julia do forumowej kolekcji....niedługo się jakiś fanklub utworzy  ;D Dając córce Julia na imię nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK popularnym imieniem, coś mi się wydaje, że jak moje dziecię pójdzie do szkoły to będą przynajmniej 4 Julki na klasę  ;)

reklama
SERDECZNE GRATULACJE E_MAMO W KOŃCU DOCZEKAŁAŚ SIĘ SWOJEGO SKARBA!!!!!!!!!
żYCZĘ WAM PRZEDE WSZYSTKIM DUZO ZDRÓWKA!!!!!!!!!!!!

Do góry