reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hello babeczki!!!!
ale pogoda co????leje i leje i nawet do sklepu wyjść się nie da :wściekła/y: czekam aż przestanie a tu nawet się nie zapowiada :no:
Wkurzyłam się dzisiaj, bo myślałam-byłam pewna ,że mam jeszcze w zapasie karton mleka dla Kuby-otwieram rano szafkę a tam...mleka nie ma...:no: dałam mu zwykłe...chyba nic mu nie będzie od jednego razu????
komarkowa zaglądaj częściej do nas!!!!Współczuję z powodu babci :-(..i dużo zdrówka dla Paulinki!!!!
martka, Anulka odzywajta się :-D:tak:

reklama
czesc babeczki

Komarkowa
gratuluje awansu..i dużżżżżżo zdrówka:)

a ja miałam dzis straszny sen,sniło mi sie że siedze w jakiejś kopule na Helu i widze jak bąba atomowa zmiata całe trójmiasto..koszmar..potem latały ptaki ale sie świeciły...strasznie męczący poranek przez to miałam, sen był strasznie realistyczny..strasznie....

posprzatałam..obiadki przygotowane...zaraz dam małej zupe i kłade ja spac i czekam na ciotke i babcie..maja mi przywieśc 10 par butów diverse na sprzedarz na allegro..i kaska dla mnie:)

miłego dnia...mimo brzydkiej pogody jest ciepełko..ja mama w całym domy pootwierane okna i nie chce mi sie palic w piecu bo jest ciepło...a w czoraj mój wójek przywióżł mi 5 ton koksu takiego drobniejszego i miałam taki upała w domu w nocy że spać nie mogłam, może przez to ten dziwaczny sen:confused:

Aga wpadaj do mnie ja mam 8 kartoników bananowego i 7 zwykłego..hehehehe..ostatnio zaopatrzyłam sie na maxa..ale mam tylko 10 pieluch.i musza mi do poniedziałku starczyc koniecznie heheheh

Właasnie zadzwoniła ciotka że przyjadą jutro a nie dzis..a ja przygotowałam obiad dla wszystkich ......zajebiście, będą jutro jeść stare ciasto i obiad z poprzedniego dnia.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

abeja gratulacje z okazji kupna mieszkanka i zdrówka dla Was
martka zdjecia jak zwykle udane :)
agnieszka mam nadzieje ze czas szybko zleci - do konca roku juz blizej niz dalej :)
komarkowa bardzo mi smutno z powodu babci - trzymaj sie
i oczywiscie gratuluje awansu - ja tez pracuje na 3/4 etatu i to jest spore udogodnienie dla mnie :)

a u nas bez zmian - dzieciaki zdrowe ale nie wiem czy mala sie nie rozlozy - dzisiaj miala kiepska noc - ja prawie wcale nie spalam z tego powodu ...a ona rano wstala wesola jak nie wiem co :) tylko ona tro sie jesczze w dzien wyspi (pewnie wlasnie to robi) a ja musze do wieczora poczekac :dry:

pozdrowienia dla wszystkich
mam nadzieje ze w weekend pogoda nam bardziej dopisze ...

martka ale miałaś sen...współczuję...ja po koszmarach a mam je często :szok:też zawsze jakaś wykręcona chodzę cały dzień.... podarowałabym ci pieluch ale też mi tylko parę zostało :-D, i pewnie w niedzielę wybierzemy się po zapasy, o ile w końcu Krzyśkowi wpłyną pieniądze bo czekamy już od piątku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry::angry::angry:
Idzia- w niedzielę ma być słoneczko i 20 stopni :tak:oby malutka była zdrowa!!!

Aga śliczny Avatarek:tak::tak::tak:

Idzia..może jej sie cos tak durnego jak mi sniło że ni mogła spac:confused:..zdrówka jakby co..i ja tez mam nadzieje że bedzie pogoda..i to juz jutro bo mysiamy troche drewna naciąć i narąbac:tak::tak::tak:

pisałam wam juz że mi sie pralkaq zepsuła?..i teraz masakra....zacieła sieskubana i nic..nie moge nawet dzrzwiczek otworzyc, nawet jak ja z prądu wyłaczę..a najgorsze3 jest to że właśnie zauwazyłam że w pralce jest pielucha..:no::wściekła/y::angry:

a jeszcze gorsze że nie moigę znaleść gwarancji:-(

dzięki martka :-)
a jak ta pielucha się tam znalazła??? i czysta czy brudna nie daj Boże??? :-D
pewnie sprawka Michalinki :tak: ja ostatnio znalazłam w pralce Kubusia telefon:-D a w śmieciach moje ulubione majty, których znaleźć nie mogłam :-p powodzenia w poszukiwaniach gwarancji...

reklama
pewnie młoda wsadziła..i na 100% brudna:-:)-:)-(

muszę sie wyżalić

znalazłam tą gwarancję...było napisane że mam zadzwonic na infolinie 0 801.... i zgłosic awarie pralki..ni mam w domu tel.stacjonarnego wiec znalazłam w necie serwis i numer zwyły..zadzwoniłam do baby i mówię że chce zgłosić awarię pralki na gwarancji i że nie mogę zadzwonic z kom. na ich infolinię a stacjonarnego nie posiadam..a ta durna dzi..a powiedziała mi że mam se z budki telefonicznej zadzwonic..mówie jej że mieszkam na wsi i najblizsza budka jest jakies 10 km z tąd i mam małe dziecko i leje, a w pralce uwięzione jest moje pranie..a ona na to że jej to nie obchodzi i sie rozłaczyła pi..a....na szczęscie mam zpisane jej imie i nazwisko i sie kobieta nie pozbiera..mam adres tego serwisu i mój wójek własnie tam jedzie zrobić afere:tak::tak::tak:..........wmiędzyczasie poszłam zadzwonic od sąsiadówdzwoniłam 20 razy i nikt nie odbierał..bo serwisanci zajęci....kurde człowiek kupi buty za 50 zł i idzie z reklamacja i jest od reki załatwiony a mi rozwaliła sie pralka za 2000 i musze sie produkowac żeby serwis załatwić...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Do góry