reklama
agnieszka81
Fan(ka)
faktycznie durna pi... trzymam kciuki za wujka
zdjęcia jak zwykle świetne szczególnie to z czubem w wannie my już po spanku i po obiadku, Kuba właśnie robi bałagan jak zwykle ;-)przed chwilą byłam w toalecie, Kubuś usłyszał że spuszczam wodę i krzyczy" mama brawo!!!!!!" a dzisiaj rano mnie rozłożył pytam się go "jak kochasz mamusię" a on "badzo..." aż mi sie łezka zakręciła
zdjęcia jak zwykle świetne szczególnie to z czubem w wannie my już po spanku i po obiadku, Kuba właśnie robi bałagan jak zwykle ;-)przed chwilą byłam w toalecie, Kubuś usłyszał że spuszczam wodę i krzyczy" mama brawo!!!!!!" a dzisiaj rano mnie rozłożył pytam się go "jak kochasz mamusię" a on "badzo..." aż mi sie łezka zakręciła
Wiesz Anulka nie chc mi sie wydeawac 25 zł na przejazd i biegac z dzieckiem Bóg wie w jaka pogode tylko po to aby podrzeć sie na babę....a mój wujek mieszka obok serwisu i juz pozytywnie sprawe załatwił...będą jutro..do poniedziaółku mi pranie w pralce by zgniło:-(
ide małej grzywke obciąć..mam nadzieje że se da hehehehe
ide małej grzywke obciąć..mam nadzieje że se da hehehehe
agnieszka81
Fan(ka)
martka fajnie, że się udało!!!!!
anulka dobrze, ze ma takiego wujka-po co ma się stresować dziewczyna a tak rach ciach i załatwione
anulka dobrze, ze ma takiego wujka-po co ma się stresować dziewczyna a tak rach ciach i załatwione
agnieszka81
Fan(ka)
moi żyją ale nie są fajni
agnieszka81
Fan(ka)
babeczki miłej nocki-ja już mykam do łózia
obejrzałam "gwiazdy tańczą na lodzie" wg. mnie porażka totalna a w szczególności Doda w komisji nie trawię jej
ale to tylko moje skromne zdanie
Miłej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!i oby jutro ładniejsza pogoda była......
obejrzałam "gwiazdy tańczą na lodzie" wg. mnie porażka totalna a w szczególności Doda w komisji nie trawię jej
ale to tylko moje skromne zdanie
Miłej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!i oby jutro ładniejsza pogoda była......
Anulka33
Fanka BB :)
aga ,to tak jak według mnie ,piata już edycja Tanca z gwiazdami porrrażka totalna ,według mnie co za dużo to niezdrowo.idę spać ,chociaż nie wiem czy Ksenia mi pozwoli bo ostatnio budzi sie często w nocy i musze ją brać na rece i bujac.wrrrrrrrrrrrrr..........
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Cześć dziewczynki!!!!
i jak sobota mija???? My już po spacerku, obiadek się robi, a Kuba próbuje zasnąć ale jak na razie to śpiewa
Pogoda ładna, mimo strasznego wiatru jest ciepło, pranie na dwór wywiesiłam pewnie szybciutko wyschnie o, a propos prania martka jak Twoje pranie się czuje byli serwisanci????
Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jak sobota mija???? My już po spacerku, obiadek się robi, a Kuba próbuje zasnąć ale jak na razie to śpiewa
Pogoda ładna, mimo strasznego wiatru jest ciepło, pranie na dwór wywiesiłam pewnie szybciutko wyschnie o, a propos prania martka jak Twoje pranie się czuje byli serwisanci????
Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: