reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

przede wszystkim dużo zdrowia dla Kubusia ,oby już ten wredny katar mu pszeszedł.:-)u mnie sytuacja już sie poprawiła i juz jest ok z moim 'misiem',pogadaliśmy sobie na skype i już wiadomo wszystkoi baaardzo sie z tego powodu ciesze .;-)

reklama
wiecie to chyba jakas epidemia. Zuzka ma giole do pasa od ponad tygodnia, puszcza nawet takie piekne banki nosem.... ja mam cos na oskrzelach, niby nie ma stanu zapalnego ale szczekam gorzej jak wkurzony burek. Zeby było weselej ja zaraziłam Zuzke kaszlem, a ona mnie katarem. :no: Normalnie lipa...

Z dobrych nowin to znalezlismy w koncu mieszkanie. W tym tyg podpisujemy umowe przedwstepna, jutro jade do banków dopytac i rozpoczac formalnosci kredytowe. Mieszkanko ma 60m2, 3 pokoje +łazienka z wc i jest świeżo po remoncie (wymienione okna, instalacje, nowe wylewki w pokojach, kafle w kuchni, przedpokoju i łazience, kafeleczki na scianie w kuchni, nowe drzwi wewnętrzne, zabudowa kuchni... także zrobione jest juz bardzo duzo, pozostanie wykonczyc i wstawic meble...
Ciesze sie jak nie wiem co :-)

Abeja to duuużo zdrówka dla Was!!!!te wirusy jakieś upierdliwe tej jesieni:no: i gratuluję mieszkanka :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-) ale super...cieszę się razem z Tobą :tak:
anulka to dobrze że z mężem ok!!!!!!!
A ja jestem w ciężkim szoku Kuba poszedł spać już o 19.00 :szok:a ostatnimi czasy to siedział z nami i do 21,00-22.00 ale dzisiaj to sie wyszalał cały dzień na dworze praktycznie,,, ślicznie było dzisiaj czułam lato w powietrzu i aż mi sie płakać chciało, że to już ostatki :-(i że będzie zimno, szaro i ponuro :-(
miłej nocki!!!!!!!!!

Abeja duzo zdrówka dla Ciebie i Zuzki...i gratuluje zakupu mieszkanka...byle z kredytem szybko poszło:tak::tak::tak:

u nas ok...całymi dniam spacerki,,kozystamy zładnej pogody ile sie da..zaraz znów zmykamy:tak::tak::tak:

udanego dnia:)

cześć dziewczynki!!!!Aż chce się żyć jak taka pogoda :-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak: byliśmy już na zakupach, teraz krupnik gotujemy i zmykamy na słoneczko!!!!!coś za dużo kaszy wsypałam i gęsty jest jak nie wiem :baffled: mały wstał dzisiaj o 7.00 ale za to w nocy już nie wstaje :tak: już któraś noc z rzędu w całości przespana :-)
I apetyt ma jak trzeba:-) zjadł dwa jaja na miękko na śniadanie i jeszcze za moje się zabierał :-D
miłego dnia!!!!!!!!!!

hehehe Aga ja też ktupnik gotuje...i w całym domu pachnie co ja daje zawsze wędzonego kurczaka..(dziś pałkę bo nie było skrzydełek)...ostatnio zrobiłam tak gęsty ze hoho..ale wyczytałam że na 3 litry zupy daje sie pół szklanki kaszy..

martka to żeśmy się zgadały-jak nie ryby to krupnik :-D:-D:-D:-D:-D mój też przepyszny wyszedł, mały jadł aż mu się uszy trzęsły, ja też choć przeważnie zup nie jadam ;-) i dumna jestem z siebie bo robiłam pierwszy raz :szok: a chodził za mną już od dawna.
my już po jednym spacerku, spaniu, drugim spacerku i podwieczorku, posprzątane też już jest :tak: a i prądu u nas nie było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiem Aga że nie było u was prądu, bo ja nie miałam neta i wody przez to heheheh:-D:-D:-D

a ja robiłam krupnik drugi raz ..za perwszym raze sama kasza i pies miał co jesc 2 dni hehehe

reklama
uffffffffffffffffffffff młody lula już wykąpany,nakarmiony i wolne!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
dzisiaj Krzysiek przyjeżdża dobrze, ze posprzątałam :-p:blink::rofl2: teraz tylko mój zwierzyniec nakarmić i m jak miłość :tak:
dobrego wieczorku!!!!!!!!!!

Do góry