reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
NOOO Michalinka jak zwykle świetna!!!! :-):-):-):-):-) cwaniara mała otwiera sama furtkę :tak: Kuba też zawsze pędzi pierwszy i na ulicę :baffled: fotki super:tak: raczek też:-D z fdsbhbgbb
865 njngkjvgn kjuiihv pozdrowionka od Kubusia :-D

cześć dziewuszki a mi smutno...:-( wygląda na to ,że w poniedziałek mnie nie będzie ale Wy bawcie się dobrze i duuuuuużo słoneczka Wam życzę :-):-):-):-):-).
I dużo zdjęć baby porobić i zaraz wkleić!!!!!!!!I ustalcie od razu następne spotkanko!!!;-)Kurcze zła jestem....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoko Aga zobaczymy co z tego wyjdzie...bo ja musze isc z mała jutro do lekarza..zaczeła mi własnie dzis jak ja połozyłam kaszlec..budziła sie juz od 20 2 razy:-(......zobaczymy co lekarka powie

miłej nocki

dziewczyny - trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia waszych maluszkow ....
nie doczytalam jesczze do konca ale widze ze jakies spotkanie sie wam szykuje - jak tylko dzieciaczki wyzdrowieja to czekam na relacje ze spotkania :)

martka Michaska jak zwykle super
widzialam tez zdjecia innych bobaskow ale niestety nie doczytalam czyje to bo mi explorer odjechal - zaraz postaram sie nadrobic zaleglosci i pochwale reszte :)

martka dużo zdrówka dla Michalinki!!!!!!!!!!

Dzisiaj tatusia i dziadziusia w domu mamy :tak: Kubuś też smarka i kaszle :-( Jakieś wredne te wirusy...... a na dworze fajnie cieplutko...szkoda że chyrlamy...
Lecę robić obiadek dzisiaj zapiekanka :tak:
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dxieki Aga!

z mał a wszystko ok...nic na gardle, anie na oskrzelach nie ma...tylko katar...dostałam krople jakies na obluzowanie gili, coś ziołowego na przeziębienie, wapno i sobie kupiłam fervex ..i 57zł pękło....ale tak sie ciesze że mała w sumie zdrowa że pal licho kasę:-D

wiecie co ide sobie z siostra po Pucku, juz po zakupach..stwierdziłysmy ze pójdziemy jeszcze na spacerek..i se mysle jak fajnie że zua juz zrobiona na pierwsze danie..i to mi zaświtało że nie wyłaczyłam gazu pod nią...taxi i do domu..ale pyszna sie ugotowała hehehehe.

Młoda śpi a ja ide robić obiad i pozmywać.....:cool2:

Anulka dla mnie poniedziałek aktualny.:)

reklama
martka-dobrze, ze ci się przypomniało z tą zupa :-D:-D:-D:-D ja jak z domu wychodzę t zawsze mam jazdy-że żelazko nie wyłączone albo gaz właśnie, ale jeszcze tak nie było, żebym nie wyłączyła;-)
Cieszę się że Michalinka zdrowa:tak:

Do góry