reklama
a co tam..wrzucam jeszcze jeden..
wszyscy sie dziwia że jak sie mała bawi w ogrodzie zamykam na klucz bramkę..oto powód
View My Video
wszyscy sie dziwia że jak sie mała bawi w ogrodzie zamykam na klucz bramkę..oto powód
View My Video
agnieszka81
Fan(ka)
NOOO Michalinka jak zwykle świetna!!!! :-):-):-):-):-) cwaniara mała otwiera sama furtkę Kuba też zawsze pędzi pierwszy i na ulicę fotki super raczek też z fdsbhbgbb
865 njngkjvgn kjuiihv pozdrowionka od Kubusia
865 njngkjvgn kjuiihv pozdrowionka od Kubusia
agnieszka81
Fan(ka)
cześć dziewuszki a mi smutno...:-( wygląda na to ,że w poniedziałek mnie nie będzie ale Wy bawcie się dobrze i duuuuuużo słoneczka Wam życzę :-):-):-):-):-).
I dużo zdjęć baby porobić i zaraz wkleić!!!!!!!!I ustalcie od razu następne spotkanko!!!;-)Kurcze zła jestem....
Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dużo zdjęć baby porobić i zaraz wkleić!!!!!!!!I ustalcie od razu następne spotkanko!!!;-)Kurcze zła jestem....
Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny - trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia waszych maluszkow ....
nie doczytalam jesczze do konca ale widze ze jakies spotkanie sie wam szykuje - jak tylko dzieciaczki wyzdrowieja to czekam na relacje ze spotkania
martka Michaska jak zwykle super
widzialam tez zdjecia innych bobaskow ale niestety nie doczytalam czyje to bo mi explorer odjechal - zaraz postaram sie nadrobic zaleglosci i pochwale reszte
nie doczytalam jesczze do konca ale widze ze jakies spotkanie sie wam szykuje - jak tylko dzieciaczki wyzdrowieja to czekam na relacje ze spotkania
martka Michaska jak zwykle super
widzialam tez zdjecia innych bobaskow ale niestety nie doczytalam czyje to bo mi explorer odjechal - zaraz postaram sie nadrobic zaleglosci i pochwale reszte
agnieszka81
Fan(ka)
martka dużo zdrówka dla Michalinki!!!!!!!!!!
Dzisiaj tatusia i dziadziusia w domu mamy Kubuś też smarka i kaszle :-( Jakieś wredne te wirusy...... a na dworze fajnie cieplutko...szkoda że chyrlamy...
Lecę robić obiadek dzisiaj zapiekanka
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj tatusia i dziadziusia w domu mamy Kubuś też smarka i kaszle :-( Jakieś wredne te wirusy...... a na dworze fajnie cieplutko...szkoda że chyrlamy...
Lecę robić obiadek dzisiaj zapiekanka
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dxieki Aga!
z mał a wszystko ok...nic na gardle, anie na oskrzelach nie ma...tylko katar...dostałam krople jakies na obluzowanie gili, coś ziołowego na przeziębienie, wapno i sobie kupiłam fervex ..i 57zł pękło....ale tak sie ciesze że mała w sumie zdrowa że pal licho kasę
wiecie co ide sobie z siostra po Pucku, juz po zakupach..stwierdziłysmy ze pójdziemy jeszcze na spacerek..i se mysle jak fajnie że zua juz zrobiona na pierwsze danie..i to mi zaświtało że nie wyłaczyłam gazu pod nią...taxi i do domu..ale pyszna sie ugotowała hehehehe.
Młoda śpi a ja ide robić obiad i pozmywać.....
Anulka dla mnie poniedziałek aktualny.
z mał a wszystko ok...nic na gardle, anie na oskrzelach nie ma...tylko katar...dostałam krople jakies na obluzowanie gili, coś ziołowego na przeziębienie, wapno i sobie kupiłam fervex ..i 57zł pękło....ale tak sie ciesze że mała w sumie zdrowa że pal licho kasę
wiecie co ide sobie z siostra po Pucku, juz po zakupach..stwierdziłysmy ze pójdziemy jeszcze na spacerek..i se mysle jak fajnie że zua juz zrobiona na pierwsze danie..i to mi zaświtało że nie wyłaczyłam gazu pod nią...taxi i do domu..ale pyszna sie ugotowała hehehehe.
Młoda śpi a ja ide robić obiad i pozmywać.....
Anulka dla mnie poniedziałek aktualny.
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
martka-dobrze, ze ci się przypomniało z tą zupa ja jak z domu wychodzę t zawsze mam jazdy-że żelazko nie wyłączone albo gaz właśnie, ale jeszcze tak nie było, żebym nie wyłączyła;-)
Cieszę się że Michalinka zdrowa
Cieszę się że Michalinka zdrowa
Podziel się: