reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
no jo jak się wali to wszystko na raz .Umnie niestety odpada poniedziałek bo mam czekac na kaskę od mojego meza ,ma mi ja dostarczyć kolega meża który akurat zjechał do Pilski na kilka dni i nie mogę się ruszyć z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie jest nam dane się spotkać w ten poniedziałek ,a tak się cieszyłam i byłam podjarana na maksa tym spotkankiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale dobre to ze kasiora będzie ;-)

A mój mazjest tyle tysięcy kilometrów a ja i tak musiałam sie znim pokłócić przez telefon ,aż mi głupio że tak z nim gadałam prawie cały czas wrzeszcząc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:juz wysłałam mu esa że przepraszam go ale jakos nie odpisuje .Szkoda mi go ,aż mi się ryczeć chce ,bo on tam zapierdala cały dzień a ja na niego jeszcze wrzeszcze.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale się porobiło... JA jestem u moich teściów teraz w Gdańsku-wyjazd nie planowany.Jadę z Krzyśkiem do Poznania:-):tak:;-)wracamy w niedzielę.
A co do spotkanka to ustalmy inny dzień bo ja strasznie chcę się z Wami spotkać!!!!!!!!
to miłego weekendu dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasz dzisiejszy spacerek:)

Sesja z tatą:

62om5qb.jpg

4r0epg6.jpg

625c2fm.jpg

67nt27a.jpg

Michalina pod pomnikiem zaślubin Polski z morzem....10 luty 1920r.

504v8n9.jpg

Plac zabaw

53juof5.jpg

6f9x6om.jpg

6877gci.jpg

cześć dziewczyny, już pewnie o mnie zapomniałyście, ale ja o Was NIE :biggrin2:. Niestety w ramach oszczędności zamieniliśmy internet na max najtańszy i dostaję jasnej cholery jak mam otwierać jakieś stronki. trwa to godzinami, do tego mamy starego i mało pojemnego kompa i chodzi mulasto, dlatego nie mam czasu czekać az mi się coś tam otworzy i korzystam jedynie w najpilniejszych sprawach (poczta i płatności, a mąż wiadomości poranne, czasem zajrzymy na pogodę). masakra. A jak znajdę chwilę czasu to zaglądam tu i zanim sie połapię co ostatnio czytałam to....................to w zasadzie nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego. ECH! Jestem kompletnie nie w temacie!

Witajcie babeczki!!!!!
martka Super zdjęcia, a filmik też zarąbisty :-D:-D:-D:-D Michaśka muzykalna babeczka jest :-D:-D:-D
anulka jak sytuacja z mężulem????pogodziliście się???mam nadzieję że nie będzie się gniewał zbyt długo!!!
asiuk witamy po przerwie :-):-):-);-);-)
A myślałam babeczki, że na klikacie tu parę ładnych stronek przez weekend a tu martka tylko zaglądała :-);-)
Kuba ciagle smarka i kaszel jakiś go męczy chyba wybiorę się z nim jutro do lekarza bo jakoś mu to przeziębieni nie chce przejść :no:
sliczna pogoda normalnie super!!!!nasmażyłam dzisiaj placków ziemniaczanych i jak Wstanie młody to mykamy na słoneczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czesc Asikuk...........no to nie dziwie się że nie chce Ci sie do nas zaglądać.

my juz dzisiaj po spacerku...od 9 do 14.30....teraz mała juz po obiedzie i połozyłam ja spać!!

Zdrówka dla Kubsia:)

Do góry