reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja mam taki garnek do gotowania na parze..wlewam troche wody na sitko kłade rybe i warzywa i już...ale teraz juz zadko rybe robie..przewaznie warzywka same!!!!

Ania, Aga....napiszcie mi jaki przedział godzin wam pasuje?
ja muszę do was dojechac pociągiem, więc musicie sie do mnie dopasowac..tylko dajcie znac czy przed obiadem, czy po:)

reklama
martka-dam znać w piątek ok???bo będę wiedziała czy Krzysiek w domu będzie w poniedziałek-Bo jeżeli będzie to, wiadomo,stęskniony i nas na ploty nie wypuści ;-):-D
To wtedy ewentualnie może na wtorek byśmy przełożyły??? sorki że tak mieszam, ale dopiero w piątek będę wiedziała...:zawstydzona/y:
a co do godzin to mi wszystko jedno...myślę ze tak 13-14???.

u mnie 13-14 odpada bo mała w tym czasie idzie spac także tylko po południu lub przed południem Ale ,alelaskimoże by tak w Pucku byśmy się spikneły ?poszłybysmy z dziećmi na molo i przy okazji jakieś zakupki ,co ?:-)dla mnie to żaden problem bo mogę przyjechać autem ,a dogadałabym się z Aga i byśmy razem przyjechały ,także ja proponuję Puck ,bo u nas to naprawdę nie ma gdzie łazić po tej wiosce ani gdzie usiąsc .Aga zabierzesz się ze mną autem w tę i z powrotem ,[pod warunkiem że masz fotelik samochodowy dla Kubula ]:tak::tak::tak::tak::tak:myślę że to jest jednak lepszy pomysł .

Anulka
mi sie ten pomysł jeszcze bardziej podoba:))))))))))))))))......ja jestem za i u mnie godzina zupełnie nie gra roli w takiej sytuacji:)..dogadajcie sie z Agą jakos na gg i dajcie i znać:tak::tak::tak:
..ale sie cieszę:-D:-D:-D juz sie nie moge doczekać:-D:-D:-D

Miłego wieczorka Trójmiastki !!!!!!!!!!!!!!

Aga, nie wiem jak będzie z tym wtorkiem, bo we wtorek ma padac kurcze, wiec poniedziałek byłby lepszy!!! aga to mój numer gg 1376999 odezwij sie jak juz bedziesz wiedziała co i jak i sie ugadamy:) z anulka juz na gg gadałam i jeszcze nam Ciebie brak i Kuby:)

martka ja nie mam gg wyślę wiadomości na priva ok? jak ja nie będę mogła to spotkacie się najwyżej we dwie, a ja załapie się następnym razem-bo myślę ze tych spotkań więcej będzie??:-) a chciałabym barrrrdzo!!!!!!!

Witam!!!

mój głodomor zjadł dzis 2 kawałki chleba z pasta z makreki (sama robiłam), potem Montr, kinder kanapkę, talerz zupy i zaraz kładę ja spać.....czekam na siostrę, wróciła wczoraj z Holandii i ma przywieśc nam smakołyki..mi chipsy Pringels..kocham je...

kupiłam małej pare dni temy kubek ze słomką za 30zł..i co?.moja mala ma go w nosie..wkurzyc sie można..tyle kasy a ona gardzi..ona chce ze zwykłego kubka, ale ja sie wkurzam, bo jak pije to ok..ale jak z nim łazi to wiecznie rozlewa, dzis rano wylała herbatę z miodem na wykładzinę i mam zajebiście klejącą plamę na środku pokoju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Idę kłaść ją spać i sie polenie chwile, bo juz wszystko zrobiłam rano..mam tylko pranie do wywieszenia, ale wieszam dzis na dwór bo ładnie słonko świeci i wiaterek wieje...

miłego dzionka

p.s. Aga nie ma sprawy, nie teraz to nastepnym razem..ale szkoda:-(..może jeszcze Ci sie uda:tak:

cześć dziewuszki!!!mam taką nadzieję że mi się uda!!!!!:tak::-)
Ale Michaśka ma apetyt!!!! a Kuba ciągle z nie kapka ciągnie- i i tak wylewa, trzęsie nim tak długo aż wentylek w środku się obluzuje i wtedy zalewa się cały szczęśliwy :baffled:
pogoda śliczna dzisiaj mimo wiatru-ale z Kubą jeszcze nie wyszłam bo z nochala ciągle sie leje i kaszle trochę cały czas.
Byłam w mieście popłaciłam co trzeba i luzik mam w końcu :tak: a mnie gardło boli znowu :-(
miłego popołudnia!!!!!!!

reklama
Mała tez ma katar..ale mi szkoda było dzis takiej pogody.

Oto Chaska dzis na spacerku

na rowerku przed domem
4rcprmo.jpg

huuuuuuśtawka obok domu..niezła co? hehehe
61osi8l.jpg

Miska zbiera kwiatki...romantyczka hehehe..(to kwiatki ostu:baffled::sorry2::-D)
6bnwqqf.jpg

632994y.jpg

Mój mały drwal:-)
61ly8b8.jpg

Do góry