reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kuba chyba przestraszył się swoich porannych akrobacji i nie próbował dalej na szczęście :tak: a szczebelki zostały na razie-zobaczymy co dalej.
Mnie męczy straszny dół psychiczny, dzisiaj totalna deprecha :no: nie wiem co z tym zrobić, jutro wybiorę się chyba do apteki po jakiś deprim czy inne zioło :-) na poprawę nastroju bo jeszcze trochę i w psychiatryku mnie zamkną :zawstydzona/y:
martka chyba portfel odzyskała i szaleje na zakupach bo jej nima ;-)
jutro chyba wybiorę się też na poprawiające humor zakupy...do lumpeksu :-p może Kubie upatrzę coś ładnego...muszę mu kupić rajstopy pod spodnie, i parę bluzek z długim rękawem pod spód . bodziaków już nie kupuję bo do nauki sikania nie wygodne...może do spania jedynie pod piżamkę:confused:

reklama
dzięki babeczki!!!

pasemka robiłam sobie tak normalnie..chwytałam pamo i smarowałam rozjasniaczem jak popadnie, bez czepka, bez folii..:-)

Aga ja sie zastanawiam kiedy moja zacznie wyłazic, bo juz sie na nim wiesza, ale ma duuuuże łóżeczko i mam nadzieję że nie wypadnieza szybko:-D

kasia
zmieniłas Avaratka i nie wiedziałam kto tu nas pisze hehehe..ja zawsze poznaje was po tych foteczkach i jak ktos zmienia to mam zagadke zawsze hehehe.:-D

a ja jakos w lumpeksach nie moge sie odnalezc .Wkurza mnie to ze te lumpy sa tak powrzucane jak szmaty i zaraz mam wrazenie ze mam brudne rece ,takze z lumpa to mam bardzo mało rzeczy bo nie umiem szukac i jak widze te baby rozrzucajace te ubrania to mnie po prostu szlag trafia i wychodze :wściekła/y:moze dlatego nie mam nigdy kasy bo kupuje nowe rzeczy ?:confused::confused::confused:ale jesli ktos lubuje sie kupowac w lumpoeksach to jego sprawa ja tego nie potepiam ale i nie popieram bo prawde mówiac nie wiem kto tak naprawde te rzeczy nosił przede mna .,ale osobiscie znam takie paniusie co to maja kasy jak gnoju a ubieraja sie w lumpeksie i tego akurat nie pojmuje .:zawstydzona/y:

Anulka...a wiesz ile osób przymierza ciuszki w nowych sklepach..jak kupujesz cos nowego to żadko jestes pierwsza osobą, która to na siebie włozyła:-D:-D:-D

Ja chodze do lumpeksu, w którym wszystko jest czyste, ładnie pachnie i wisi na wieszakach....

...a wiesz czemu kobiety z kupa szmalu tez tam kupuja...wydaje mi sie że z takich samych powódek jak ja ?(z tym że ja nie mam kupy szmalu:-D)...otórz masz 99% pewności że nie znajdziesz na ulicy osóbki w tm samym ciuszku..i ja to kocham...u nas na rynku mozna kupic szmelc, w którym chodzi cały puck za grosze...30zł za bluzke, na przykład, a ja wole za 20 kupic w lumpeksie cos dobrej firmy, czego raczej nikt nie ma w Pucku i co wiem juz ze po pierwszym [raniu sie nie rozwali, rozciagnie, czy zblednie....a w lumpie cudeńka tekie że hoho.....spodnie moje sa missixty.....w sklepie na zachodzie za ponad 200zł na pewno..super krój, super jakosc..nikt takich nie ma...a zaplaciłam za nie 14zł.....na rynku kupiłam dzinsy za 110zł w których nie chodze, bo po praniu sie rozlazły strasznie..i dupa blada..a te wiem że jak wypiore to nic sie z imi nie stanie!!!

Ja kocham lumpeksy i allegro..mozna takie cacka złowic..oj..mam duzo dziwacznuch ciuchów, które pewnie raz na rok zakładam, ale za psie pieniadze i nigdy bym sobie tego nie kupiła normalnie za normalną kaskę...i moja szafa świeciłaby pustkami...ja na serio nie umiem juz nic w sklepie kupic hehehehehe:-):-):-)

przyłączę się do dyskusji o lumpeksach:-) a więc, dla siebie nic nigdy w takim sklepie nie kupiłam, ale dla Kubusia tak-za parę zł, dosłownie i uważam, że warto-gdyż ceny w sklepach są kosmiczne a dziecko moment wyrośnie..i szkoda kasy po prostu, a gdy jej się nie ma to ...;-) u nas w Redzie w lipcu likwidowali komis z rzeczami dla dzieci, pokupowałam małemu bluzek i bluz dosłownie 2 zł sztuka-i nic się z tym po praniu nie stało :tak:next, george, Marks& Spencer
może jutro tez coś trafię
martka pokaż nam te portki :tak:

reklama
Kasia Z.,dlaczego w opisie pod nickiem masz tyle znaków?ja kiedyś coś tam pisałam i nie wszystko mi weszło,dlatego zrobiłam okrojona wersję,bo tylko tyle się zmieściło :baffled:

Do góry