reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Betka
ale wiesz że ja tez znalazłam w przepisach cos takiego, że pracodawca ma prawo do wezwania mnie do pracy z uropu bezpłatnego..tyle że muszą byc zachowane jeszcze jakies warunki..teraz nie moge tego znalesc, ale jak przechodziłam na wychowawczy jeszcze taki punkt był!

Pogoda do kitu..ja bez kasy, bez portfela......

Milego dnia

jeśli dowie się,że trwale zaprzestałaś opieki nad dzieckiem,a o ile mi wiadomo,w Twoim przypadku ta opoliczność nie zachodzi :tak:

reklama
Wiesz co Betka musze tego poszukac, bo to sie tyczył trudnej sytuacji personalnej w firmie (na okres nie dłuzszy niz 14 dni i tylko raz podczas trwania urlopu).....nie pamiętam juz jak to dokladnie brzmiało, ale czytałam to ponad rok temu, może juz sie to zmieniło, i na sto procent było to w dziale urlopu wychowawczego!

Aga
nie ma sprawy, jutro pstryknę sobie fotę:-D

Pstryknełam dzisiaj..

no to pokażę wam moje dzieło ...sama wycieniowałam i zrobiłam pasemka..:-D

6b06vt5.jpg
4lsfgr6.jpg

i jestem z siebie dumna..zaoszczędziłam jakies 120zł i jestem zadowolona z efektu:-D:-D

gratuluję :-D
ja mam dwie lewe ręce jesli chodzi o fryzurę.ograniczam się do umycia włosów,a jak kiedyś sobie podcięłam,to fryzjer powiedział,że teraz zeby on wycieniował moje włosy,to one musza podrosnąć :sorry2:

martka gratulacje!!!!!!fajnie!!!!!!!!!!!!a efekt jak od fryzjera faktycznie :tak::tak::tak::tak:Ja podobnie jak betka mam dwie lewe ręce :no::-D
A tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia-oby był lepszy od wczorajszego :tak:

A my dzisiaj przykry wypadek mieliśmy-Kubuś alpinista chciał wyjść z łóżeczka-górą oczywiście no i spadł...:-:)no: na szczęście ma tylko guza ,ale nadszedł czas na wyjęcie szczebelek...no i nie wiem jak teraz będzie z zasypianiem :confused: przecież będzie wchodził i wychodził i nie zaśnie...

reklama
Agnieszka, pewnie tydzień czy parę dni się bedzie bawił we wchodzenie i wychodzenie a potem się przyzwyczai i spokój będzie :tak:

Do góry