reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
oto spodenki za 14 zł...w rzeczywistosci sa troche ciemniejsze...wina lampy:-)

6fsnqyg.jpg
6h35vtj.jpg

też mi sie podobaja:-D:tak:

chatka posprzątana,...teraz zupa dla małej i kłade ja spaći musze sie "wybrac do banku" i zapłacic za zakupy na allegro..oj..kupowac kocham , ale jak mam robic przelewy to szlag mnie trafia:-D:-D:-D

jestem wkurzona..obok mnie sa pola i co????..własnie nawożą je guwnem...ale smierdzi strasznie, słonko świeci, wiaterek z pola wieje wrrr..jest ciepło, ja mam okna otwarte i smród w domu, same krowie bobki:wściekła/y:

kocham mieszkac na wsi:no::no::no:

Miłego dnia:tak::tak::tak:

witam

poprzedniego posta mi ucielo :baffled:
odpowiadajac na pytania : michal wrocil z biwaku bardzo zadowolony i od razu chcial jechac znowu :)
ale teraz niestety biedaczek jest chory - mocno goraczkuje i musi siedziec w domku biedaczek :sorry2:

a w sprawie lumpeksow to tez jestem za :)
tym bardziej ze ja nawet nowe ubrania piore przed pierwszym uzyciem wiec co mi szkodzi a przeciez mozna kupic fajne ciuszki za grosze :)
moje dzieci maja bardzo duzo uzywanych ciuszkach ... po rodzinie i znajomych i wcale mi to nie przeszkadza

wiem ze jeszcze mialam cos napisac ale nie pamietam co ... wczoraj nadrabialam watek a dzisiaj dopiero odpisuje ... skleroza ...

O jejku to duzo zdróka dla Michała...taka dziwaczna pogoda sprzyja infekcjom :-:)-:)-(

Michalina tez chodzi w lumpeksowych ciuchach i uzywanych z allegro..ma mało nowych, prócz bielizny i butków oczywiście....czasem cos nowego jej kupie jak mi sie spodoba, ale sporadycznie!

Na allegro i w lumpeksach jest tak wybór, jakego nie ma żadnym sklepie i to mnie przyciąga...a mala to juz mała lumpeksiara hehehehe.....wchodzi i przeglada te niższe wieszaki jak ja :-D:-D:-D..mały szperacz mi rosnie i od razu jak wejdzie leci do osza z czapkami i zabawkami hehehehe...

no i wróciliśmy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Byliśmy w kantorze, potem w banku część rachunków popłacić :no: no i w lumpeksie :-D jestem zadowolona bo kupiłam małemu super kurtałę na zimę za 20 zł, dżinsy niestety za małe :-( za 8 ,i bluzeczkę za 5 :-)
wkleję fotki muszę pójść po baterie do aparatu ni i wyjąć z pralki te zakupy bo juz się piorą;-)
mały śpi a ja szybko leniwe pierożki zrobiłam-jak szybko nie wstanie to mu zjem wszystkie:rofl2:

idzia DUŻO ZDRÓWKA DLA MICHAŁKA!!!!
JA też czuję że mnie coś bierze:crazy: gardło mnie boli i jakiś kaszel męczy :sick::no: jutro pewnie będę już zasmarkana a i Kuba od razu przy mnie też.
Coś mi się porobiło i mi pogrubionym pisze cały czas :baffled:

dzieńdoberek!!!!
a tu co się stało znowu puchy??????:wściekła/y:;-)
Ale miałam noc dzisiaj!!!!!Kuba budził się co chwilę, o 3 stwierdził, że czas wstawać, zażyczył sobie bajki i książeczki i do 6 z nim walczyłam :szok:pospał do 9 :szok::baffled:
Piękna pogoda dzisiaj a ja zakaszlana, zasmarkana :sick::no: ale się wezmę w kupę i wyjdę z nim bo aż żal w domu siedzieć i kto wie jak długo tak ładnie będzie :confused:
Lecę ogarnąć, obiadek przyszykować mały wstanie- o ile zaśnie :-D i na dwór pójdziemy :tak:
buziaki i miłego dnia!!!!!!!!

reklama
Witam!!!

a u mnie dalej akcja nawozenie pół gnojem......zerzygam sie zaraz.. bo tu capi niemiłosiernie........pranie w małym pokoju juz śmierdzi mi krowami...feeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

byłam z małą w Pucku..kupiłam jej 2 czapki NEXT na zimę szalik..śliczniuśne..wróciłysmy o 15, zjadłysmy obiad i juz jej dzis nie kłade spać..położe ją wieczorkiem godzinkę szybciej:-)

teraz dopijam zimna kawe z rana i zabieram sie za sprzatanie.......ja kurcze wiecznie sprzatam....2 razy dziennie odkurzam cały dom i wiecznie jakies syfy na podłodze..dzis jak byłysmy w Pucku kot sie z rzepów skubał i mam wszędzie rzepy..a to odkurzaczem nie pójdzie:no:.....młoda balagani strasznie...ciaglecos wylewa, wysypuje, rano juz mi rozdeptała pudełko paluszków w sypialni:wściekła/y:..na wykładzienie wczoraj pranej 3 plamy od monte zalizane przez psa i wdeptane juz przeze mnie.......codziennie szoruje z niej jakies plamy:-(.....po wczorajszym dniu 2 obrusy do prania......o stercie naczyń juz nie wspomne..ale tu to juz ja winna bo nie wiem jak to robie, ale codziennie mam kupe zmywania..a my 2 teraz tu same jesteśmy..nie wiem jak ja to robię:zawstydzona/y:.

Na szczęście jutro rano jedziemy wydawac kaske do Gdyni, odwiedzimy moja babcię i zostajemy do soboty u Darka rodziców, bo on wraca jutro w nocy, wiec będze miała 2 dni bez sprzatania, zmywania i gotowanie...hurrrraaaaaaaaaaaaaaa:-D

spadam do ściery:dry:

Do góry