reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć dziewczyny!

Ja też jak najbardziej jestem za ciuchlandami:tak:początkowo miała opory, żeby kupowac w nich coś dla małej, tzn. spodnie, bluzy owszem, ale body i śpiochy wydawało mi się, że jest to bielizna, więc nie bardzo chciałam, żeby mala po kimś donosiła takie rzeczy. Przyznam się, że moja córcia ma większość rzeczy z lumpa i naprawdę są one ładne i dobrej jakości:tak: a co najwazniejsze za grosze:-) Sobie też lubię kupować w lumpeksach. Dziś wyhaczyłam spodnie trolla :-) i sweterek, za te 2 rzeczy zapłaciłam 13zł:-p

Poza tym jesteśmy na etapie poszukiwania spacerówki. Nie jestem przekonana do żadnego wózka,bo malo który w rozsądnej cenie spełniałby moje oczekiwania, ale kupić trzeba, bo wózek + mała + drobne zakupy to blisko 30 kg:szok: Martka_79 napisz mi, jaki Ty masz, bo wiem, że mi się podobał. Muszę tylko zorientować się ile kosztuje i obejrzeć go na żywo.

Poza tym dodaję 2 fotki z urodzin Paulinki:-)

TORCIK MNIAM MNIAM

54lwu3b.jpg

reklama
Cześć babeczki!!!!!!!
martka współczuję smrodów ....Wiem co to znaczy-obok nas też są pola :no: ale mieliśmy jeszcze gorsze przeżycia, bo obok nas mieszkali tacy ludzie, którzy mieli dwa koniki, ale to nie żadne rolniki, tylko pasjonaci: mieli żaglówkę pan domu jeździł harleyem, a córki miały te konie, ale do rzeczy: oni tego końskiego łajna nie wywozili tylko palili...słuchajcie jaki to był smród!!!duszący, właził wszystkimi szparami do domu, pranie na dworze tym przechodziło, można się było zrzy.., na szczęście sprzedali dom, i razem z końmi wynieśli się do Niemiec :-)
Ja jakoś zyję ale wczoraj myślałam ze się przekręcę-grypa mnie położyła :no: a teraz czuję że i Kuba mi się rozłoży bo marudny jest jak diabli :no:
komarkowa tort super :tak::tak::tak:
martka udanego wyjazdu!!!!!!!!!!

witajcie :)
ja jak wiecie podczytuje was regularnie ;) Budowa domku w toku, ostatnio zabłądziliśmy w Połczynie :-D więc Martka to wcale nie taka mała wiocha:-D:-D

Mam pytanko - czy któraś z was chodzi może do gin. Gutkowskiej Chlebek w Wejherowie? Próbuję się do niej dodzwonić i ma wyłączoną kom, zastanawiam się czy jest na urlopie?Wiecie może? Ja muszę się do lekarza zapisać bo bardzo mnie niepokoją bóle jajników które mam prawie przez cały cykl..:-(

komarkowa super tort :) mam nadzije ze byl smaczny
martka udanego weekendu :)
ivi niestety nie pomoge ... mam nadziejje ze to nic powaznego

w sumie tak się zdenerwowałam i nakręciłam na wizytę u ginka że zapisałam się już na poniedziałek do Invicty :)

komarkowa - torcik piękny :)

idzia - dziękuję, tez mam taką nadizeję;) a jeśli już ma być to coś powaznego, to niech minie za 9 miesięcy;)

Komarkowa super tort :-)
Wszystkiego najlepszego dla Paulinki :-)

My wczoraj byłysmy na spotkaniu styczniowek 2007. (oczywiscie niewielkiej częsci, ale i tak hałasu było coniemiara). Jak sie ogarne to wrzuce zdjęcia, tymczasem wklejam jedno: Zuzka z narzecznym Jeremim

p1010717vw2.jpg

co do lumpków to ja ostatnio tylko tam kupuje. Normalnie oduczyłam sie kupowac w sklepie :laugh2: jak cos kosztuje wiecej niz 15 zł to juz jest "za drogie" :laugh2::-D

Jak chodzi o wozek to zdecydowalismy sie w koncu na Waltza. jeszcze wczoraj ogladałam go na zywca, kumpela ze styczniowek uzywa od jakiegos czasu i tez bardzo sobie chwali.
Czekam wlasnie na odpowiedz ze sklapu internetowego o dostepnosci kolorow i odrazu zamawiam, wiec w poniedziałek juz bedzie!!!!! :-)

Jaka śliczna para :-):-):-):-):tak:
Fajnie, że zdecydowaliście się na ten wózeczek!!!!oby Wam dobrze służył!!!!
A moje genialne dziecko dzisiaj znowu samo się przewinęło :baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:
Znowu wszystko do prania :no::-D:-D

reklama
Jaka śliczna para :-):-):-):-):tak:
Fajnie, że zdecydowaliście się na ten wózeczek!!!!oby Wam dobrze służył!!!!
A moje genialne dziecko dzisiaj znowu samo się przewinęło :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :sorry2: :sorry2::sorry2:
Znowu wszystko do prania :no: :-D :-D

Do góry