reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
a ja wracajac dzis w południe z koscioła z Sebkiem ,to tak zmokłam że byłam caaała mokra łacznie z gaciami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a teraz słonce swieci ,ale jak wyszłam do sklepu po papierosy to znowu zaczeło padac .Jezu ,przeciez aż tyle nie mam nagrzeszone żeby mi ciagle na łeb padało .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas słonko świeciło całe 10 minut..

Darka siostra kupiła małej w Szwecji kombinezon..musze sie pochwalic, bo strasznie mi sie podoba..chciałam 2 czściowy, ale on jest tak sliczny, że może byc jedno....Kaska jutro go wysle do mnie..dzis puściła mi tylko fotkę!!!

On jest różowy, ale zdjęcie jest ciemne i wygląca jak czerwony..

6f8q06a.jpg

Pogoda powalona....mała spi, ja posprzatałam cały dom (zawsze mam taki zryw w niedzielę:szok:)

Obiad gotowy...nudno mi.....chyba zobie małej sama kisiel z owoców:tak::tak::tak:

Komarkowa,nie było mnie tak ze cztery dni i mam opóźnienia,więc teraz dopiero,ale jednak-
STO LAT DLA PAULINKI, ROCZNEJ JUŻ PRZECIEZ DZIEWCZYNKI, JAK MALINKI :-D

martka super extra kombinezon, jajcarski jak nie wiem :tak::tak::tak::tak: tylko teraz na narty do Zakopca będziecie musieli pojechać:-):-):-)

a my dzisiaj w Gdyni u moich dziadków byliśmy na obiadku :tak: fajnie, bo przy garach nie musiałam dzisiaj stać :-p oczywiście dali nam prowiant na drogę :-D wracając byliśmy w tesco kupiłam małemu dwa sweterki i sztruksy wszystko średnio po 25 zł cheerokee :szok: ale zła jestem bo dla chłopców mały wybór dwa sweterki na krzyż a dla dziewczynek pełne wieszaki -i kurteczki i płaszczyki do wyboru do koloru.
betka
jak sprawa metamorfozy???kiedy jedziesz???
komarkowa wklejaj jutro foty z roczku koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

co do mojej przemiany,to przyszły juz papiery i ankieta,którą musiałam wypełnić i odesłac masterlinkiem do organizatora.musiałam się zmierzyć w wielu miejscach i to rzetelnie,bo będą dobierać stroje.impreza odbędzie się w dniach 29.09.-1.10. tzn kończy się o 18.00 30.09,ale nie mam zamiaru wracać po nocy i przyjechać na północ na peron w Oliwie,bo tę nockę Piotr ma pracującą,więc nawet po mnie nie wyjedzie.wrócę 1.10. najprawdopodobniej zdjęcia będą w VIVIE (gazecie).Piotr zrobił mi zdjęcia twarzy i całej sylwetki przed metamorfozą (bo musiałam je wysłać).już żyję tym wyjazdem :-D

ale zanim wyjazd,to jeszcze od 17.09 przez 2 tygodnie będę chodzić na zabiegi na moją ostrogę piętową-na lasery.to będą płatne zabiegi,a na bezpłatne (na ultradźwięki) zapisać się będę STARAŁA w listopadzie na następny rok... no comments....

kuźwa,w środę dzwonił do mnie koordynator mojej sieci (czyli przedstawiciel pracodawcy-ten palant,co sugerował,żebym jeszcze wzięła kilka dyżurów nocnych,jak już wyszło,że jestem w ciąży) i pytał,kiedy wracam do pracy-no i czy wracam.tak mnie zaskoczył,że zapomniałam,że chciałąm iść na macierzyński,ale on jest palant do sześcianu,bo on chciałby,żebym szybciej wróciła do pracy (jeśli wybiorę taką opcję) zamin wykorzystam urlop.a na chu??? nie po to go wypisałam,żeby z niego szybciej wracać.powiedziałam palantowi,że z chęcią poszłabym na stołek kierownika,a on mi na to,czy jak na kier,to czy bym urlop skróciła.... zaśmiałam się do telefonu jak blondi i mówię mu "pania Adamie,a z kim dziecko zostawię?po to urlop wzięłam,żeby się małą zająć i nie wrócę wcześniej,bo zaraz po mnie mąż bierze swój".ten facet mnie zdeczko wkurza i mamy się zdzwonić w poniedziałek.zamierzam mu powiedzieć,że najpierw to niech mi on poda konkretne propozycje i konkretne terminy,a jak nic nie ma co by mnie interesowało,to idę na wychowawczy na jakiś czas i niech się gość pałuje :angry:

Aguś, w ostatni weekend września :-D
a! Marianka dziś wpierdzieliła cały słoiczek jabłka z hippa :-D jestem dumna z mego dziecia,bo sama pysiolka otwierała na widok łyżeczki :tak:

Aga
ja jak chodze po sklepac to zawsze mi sie wydaje że wiecej dla chłopaków jest hehehe!!!..a nart to dobry pomysł hehehehehehe, ale Łysa w Sopocie nam wystarczy:)

Betka..kurcze normalnie Ci zazdroszcze kobieto....koniecznie nam powiec kiedy będzie to zdjęcie w gazecie żebyśmy kupiły .....a z praca u mnie podobnie,,szef dzwonił jakis miesiac temu czy nie przyjde na koniec sierpnia na 2 tyg. bo mu pracowników brakuje, bo urlopy..oszalał chyba, wie że że nie mam z kim małej zostawic..a on mi na to że ma prawo takie że w razie co może mnie z urlopu zciagnąć na 2 tyg. wyśmiałam go..powiedziałam że przyjde na 2 tyg. jak mi zapłaci za ten czas 1000 zł...to on mnie wysmiał..tak sie posmialiśmy fajnie i koniec gadki:)..jeszcze mu powolutku daje do zrozumienia ze 3 mc przed końcem wychowawczego to mnie z wypowiedzeniam zobaczy hehehe..ale jeszcze nie tak dosadnie mu powiedziałam, bo nie chce zametu robic na razie!!!!

Miłego wiczorku:-)

reklama
betka pod martką się podpisuję :tak: musisz nam powiedzieć kiedy to zdjęcie będzie :tak::tak::tak::tak:
A ja się cieszę, że bezrobotna jestem :-p;-) nie mam problemu z urlopami szefami i takimi tam...:-)
Ale od września przyszłego Kuba do przedszkola a ja roboty szukam :zawstydzona/y::baffled::no: nie wyobrażam sobie tego :szok: tym bardziej, że drugiego brzdąca bym chciała :-(
No właśnie dziewczyny jak to jest? urodzę dzidziusia i ile przysługuje macierzyńskiego-potem wychowawczy jeszcze można wziąć??? i na ile???-fajnie, jeszcze do pracy nie poszłam a już o urlopach myślę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry