reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Abeja gratuluję nowej posady:-)

Martka_79 Michasia śmiesznie kicha:-D

Agnieszka81 trzeba mieć anielską cierpliwość do dziecka, co? zwłaszcza, kiedy coś spoci...

Idzia wyjazd integracyjny w 1 klasie? nieźle...Napisz jak mały zniósł Waszą nieobecność?

Jedna fotka Pauliny:
62ztap3.jpg

reklama
komarkowa no w końcu Paulinki aktualne zdjęcie :tak::tak::tak::tak:
śliczna jest i jaka minka :-) a jaka ma bluzę wypasioną :-)
anulka świetne te Twoje dzieciaki a logopedą się nie przejmuj mały potrenuje i będzie ok ;))
Dobrze ze masz tyle zajęć to nie masz czasu myśleć o rozłące tyle... to tak samo jak ja-tez sobie co chwile coś znajduję żeby nie myśleć nie tęsknić i jakoś leci dzień za dniem...
abeja szkoda ze się nie udało, na stepnym razem wygrasz:) a co do hazardu moim marzeniem nie spełnionym jest pójść do kasyna i wygrać oczywiście;)

Dzieńdoberek wszystkim!!!!!!!!!!!!!
Ale pogoda nie ciekawa-u nas przynajmniej :no: wstałam połamana jakaś, głowa mnie boli, Kuba marudny jakiś i ogólnie :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Położyłam go, zaraz chałupkę ogarnę i obiad...nie chce mi się nic :no::no:
miłego dzionka i udanego weekendu!!!!!!!!!

a ja już wróciłam i padam na pysk ,bo też jakaś taka połamanajestem ,byłam na solce i troche sie ;odchamiłam ',przy okazji małe zakupki w Tesco i srrrru do domciu ,acha kupilam Kseni taki mały rowerek co to w nim siedzi ,ale ona siedzi w nim tak jakos bez entuzjazmu .:no::no:

a ja mam od rana mega doła wielkiego sama nie wiem z jakie powodu????????chyba jesienna depresja mnie dopadła :-( zawsze tak mam jesienią i zimą że jestem nie do życia, dopiero wiosną do żywych wracam :confused:
No i od rana jestem :sick::sick::sick::sick::growl::growl::growl::growl::frown::frown::frown::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:właśnie taka.......
Kuba za to tylko dwa razy miał "wpadkę" ale za to dwa razy zawołał "mama siusiu":-)
mam też cichą nadzieję "złapać" kupkę do nocniczka wieczorem:-p
anulka pokaż ten rowerek!!!!!!

komarkowa no w końcu Paulinki aktualne zdjęcie :tak::tak::tak::tak:
śliczna jest i jaka minka :-) a jaka ma bluzę wypasioną :-)

Mina zawadiacka co najmniej:rofl2:a bluza trochę za duża, bo na 92 cm, ale prezent na roczek od szwagierki i też mi się podoba:tak:do tego są jeszcze rożowe spodenki:-)
Dziewczyny ja też mam dziś strasznego nerwa, mam full roboty w związku z jutrzejszymi urodzinami Paulinki, do tego jestem cholernie przemęczona całym tyg. pracy, a dziś musiałam wstać o 6,15 bo tak się obudziła moja córcia...Dodam jeszcze, że mała spała tylko 1,5h w ciągu dnia, załamka, non stop marudzi, co chwilę coś chce, wścieka się, kiedy się jej czegoś nie da...super...
To do następnego klikania. Mam nadz. że jutro wszystko się uda.
Papa

Aga ,chetnie pochwaliłabym sie rowerkiem ale mój męzulo zabrał ze soba cyfrówke i duuupa ,a innego aparatu nie mam wkleje jak wróci ,[jezeli do tego czasu rowerek ten wytrzyma bo jest MADE IN CHINAAAAA]:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

komarkowa powodzenia z urodzinkami bawcie się dobrze!!!!!!!!!!!!!!na pewno sie uda :-):-):tak::tak: pamiętam jakiego ja nerwa miałam przed roczkiem :no::no::no: a w tym roku pieprze:-p idziemy z małym do jakiegos kidslandu w końcu to ma być jego święto a nie popijawa dla starych :wściekła/y:
anulka teraz wszystko jest made in china;-):-):-D nawet klamerki do bielizny:rofl2:
martka a ty gdzie???:-(

reklama
Do góry