reklama
Anulka33
Fanka BB :)
Nono..Anulka..a co to za prawie erotyczna fotka z takim opuszczonym ramiaczkiem hehehehe..dzieciaki urocze!!!
Komarkowa Paulina to ma czuprynke super, ale sie usmiałam..boska jest a jaka wysoka..ile ona ma wzrostu?
Abeja...hazardzistko....szkoda..ale to tylko 20zł..na razie, żebys nie wpadła w nałóg hehehe
Aga
nie zazdroszcze z tymi kupami, ale od czasu do czasu mam to samo:-(
Włoski wyszłu ok..ale nie moge sie na razie pokazac, bo wygladam jak kura domowa..dzis cału dzień biegałam po domu w piżamie, taka pogoda do dupy że nawet nosa na dwór nie wystawiłyśmy:-(!
Uciekam spac..do pustego wyrka..Darko znów do Krakowa pojechał:-(..ja tez mam już depresje jakąs..doła jesiennego...a co będzie zimą, aż strach sie bać???
Komarkowa Paulina to ma czuprynke super, ale sie usmiałam..boska jest a jaka wysoka..ile ona ma wzrostu?
Abeja...hazardzistko....szkoda..ale to tylko 20zł..na razie, żebys nie wpadła w nałóg hehehe
Aga
nie zazdroszcze z tymi kupami, ale od czasu do czasu mam to samo:-(
Włoski wyszłu ok..ale nie moge sie na razie pokazac, bo wygladam jak kura domowa..dzis cału dzień biegałam po domu w piżamie, taka pogoda do dupy że nawet nosa na dwór nie wystawiłyśmy:-(!
Uciekam spac..do pustego wyrka..Darko znów do Krakowa pojechał:-(..ja tez mam już depresje jakąs..doła jesiennego...a co będzie zimą, aż strach sie bać???
No to kuźwa bosko....
właśnie zadzwonił Darek..jest już w pociagu za gdańskiem, i co ma w plecaku???????...............................mój portfel.......................zajefajnie normalnie......zostaje do wtorku z dzieckiem bez grosza przy duszy.........cos mnie zaraz trafi.........mam gdzieś jakies klepaki, moze na chleb starczy..dobrze że lodówka zaopatrzona
Miłej nocy
właśnie zadzwonił Darek..jest już w pociagu za gdańskiem, i co ma w plecaku???????...............................mój portfel.......................zajefajnie normalnie......zostaje do wtorku z dzieckiem bez grosza przy duszy.........cos mnie zaraz trafi.........mam gdzieś jakies klepaki, moze na chleb starczy..dobrze że lodówka zaopatrzona
Miłej nocy
agnieszka81
Fan(ka)
cześć dziewczyny!!!
Ale lało w nocy... był taki huk, że aż Kuba się obudził wystraszony-mnie też to obudziło( mamy okna dachowe, mieszkamy na poddaszu), i strasznie deszcz walił o te okna...
Na dworze PASKUDNIE na razie wiatr i pada i d d...
anulka fajny filmik :-)
martka współczuje portfela , to się pewnie wkurzyłaś
Kuba właśnie flipsy sobie znalazł i zjada na spółkę z naszym psem :-)
Ale lało w nocy... był taki huk, że aż Kuba się obudził wystraszony-mnie też to obudziło( mamy okna dachowe, mieszkamy na poddaszu), i strasznie deszcz walił o te okna...
Na dworze PASKUDNIE na razie wiatr i pada i d d...
anulka fajny filmik :-)
martka współczuje portfela , to się pewnie wkurzyłaś
Kuba właśnie flipsy sobie znalazł i zjada na spółkę z naszym psem :-)
aga
mi jak koło 24za częło walic po zwykłych oknach to aż sie wystraszyłam..pogoda traszna..w sumie to po co mi portwel skoro i tak nigdzie nie wyjdziemy???
Idzia...to ty pisałaś że weekend ma byc słoneczny
Komarkowa udanej imprezki!!!!
mi jak koło 24za częło walic po zwykłych oknach to aż sie wystraszyłam..pogoda traszna..w sumie to po co mi portwel skoro i tak nigdzie nie wyjdziemy???
Idzia...to ty pisałaś że weekend ma byc słoneczny
Komarkowa udanej imprezki!!!!
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
u nas też się przejaśnia :-) a ja też słyszałam,że ma być ciepło i słonecznie :-(
martka dajesz już Michalinie d3?Bo nie wiem czy kubie już dawać czy jeszcze nie
komarkowa BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martka dajesz już Michalinie d3?Bo nie wiem czy kubie już dawać czy jeszcze nie
komarkowa BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: