reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

oj Aga nie zazdroszcze Ci....

dziewczyny a ja dostałam pracę i od 1 października zaczynam. Byłam na rozmowie w środe i własciciel dzis zadzwonił, ze chce mnie z w październiku. Bede pracować jako koordynator konferencji w Lufthansa City Center Travel Club w Katowicach. Pensja spoko , prowizja, do tego autko, aptop i komórka. A ja nie wiem czy sie cieszę. Teaz to dla mnie troche problem. Mielismy w polowie miesiaca stanac do przetargu na mieszkanie w Katowicach, obecnie mieszkamy 40 km od Katowic. Jesli do października nic nie wykombinujemy to czeka nas mieszkanie u teściowej... a to mi sie nie usmiecha....

eh, kiedys bym sie cieszyła, a teraz sama nie wiem :dry:

reklama
Boże to Twoje stanowisko tak strasznie poważnie brzmi...!!!!!!! ;))

Gratuluję ci mocno!!!!! ciesz się i nie martw się na zapas!!!!!Ułożycie to wszystko sobie!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga współczucia!!!!

Abeja
gratulacje..bedzie ok....a jak bedziecie sami mieszkac a ty bedziesz pracowła to co z Zuzka..opiekunka czy złobek?

ja padam po poobiednim sacerku a nasze dziecko biega dalej
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

gotuje sobie na kolacje kukurydze..mała juz po kolacji ale coś czuje że sama jej nie zjem heheheh!..mój maly głodomorek ma ostatnio super apetyt..i juz jej chomicze poliki rosną..jak tacie hehehe!!!

Darka mama dostała od siostry sok z aroni samorobny..miał byc na zime dla małej..ale juz nie ma..hehehehe..mała go pokochała....3 dni na kolacje kasza manna na gesto z sokiem..herbata z sokiem, makaron z twatogiem i sokiem...i sie skończył.....
laugh.gif

Miłego wieczorku..ja zjem i ide kompac mała i ..uwaga..bede sobie sama robiła jakies pasemka na moim nudnym łbie...wczoraj sama sobie pocieniowałam włoski, a dzis bee sie bawiła rozjasniaczem hehehehe..mam nadzieje że nie będe musiała w czpce chodzic..trzymac kciuki
laugh.gif

Martka jesli bedziemy zmuszeni do czasu zakupu mieszkania i potem remontu mieszkac u tesciowej to mała bedzie niestety z babcią od 9.30 do 12 (bo Marcin zazwyczaj konczy ok 12). Ale jesli szybko uda nam sie cos kupic i wyremontowac to z nianią. Juz nawet mam plan, kto to mogłby byc, musze tylko podbytac czy byłaby zainteresowana. To zona marcina kolegi z druzyny, ktora siedzi w domu z 4-letnia corka. Moze chciałaby sobie troche dorobic nie? :-)

a tak poza tym to trzymajcie kciuki bo obstawiłam wyniki hokejowe na bwin :-) i moge wygrac 250 zł za 20 zł :D jak wszystko pojdzie po mojej mysli.... bedzie na fryzjera :D pewnie nie raz...

martka trzymam kciuki za pasemka :-) wklej fotki z nowej fryzurki koniecznie!!!:tak:
Abeja i za Ciebie i za wyniki hokejowe też trzymam!!!!:-);-)

łeeeee ci co na nich postawiłam przegrali w dogrywce 5:4 i straciłam 20 zł...... no, ale wiecie, mało brakowało a wygrałabym 250 :-) hazardzistka <lol>

A u mnie dni takszybko płyna ze nawet nie mam czasu sie wynudzic :tak:ciagle coś jest w chacie do roboty ,[a burdel i tak pozoataje ].:-)mój Sebko ma skierowanie do logopedy bo ma zła wymowe ,wiedziałam że tak bedzie ,ale tak poza tym to jest dobrze ,jego zapał do szkoły na razie nie gaśnie :-)a jutro znowu ja mam dzien łazarza bo wybieram sie do Rumi do mojej pracy,eechhh troche głupio mi ale musze jechac .Martka ,koniecznie wklej zdjecie twojego nowego fryza ,moze zmałpuje coś za tobą bo jestem teraz na etapie zapuszczania włosów i mam opaske i spinki na deklu i Bóg jeden wie co jeszcze bo mi stercza w prawo i w lewo .,ale musze sobie chociaz troszke zapuscic bo w krótkich zle sie czuje i wyglądam staro [chyba]:zawstydzona/y:no ale mam juz swoje latka na karku ,do dziewcząt to ja już raczej nie należe ,jedynie do DOJRZAłYCH kobiet.;-)ide spalić peta na balkonie coby małej nie smrodzić na noc ,dobranoc i buziaczki .Acha ,Martka ,Miśka suuper wygląda w tych śpioszkach i jaka samodzielna jest .Aga ,współczuje sprzątania po tej kupie :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry