reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Powodzenia życzę wszystkim uczniakom :-)
A że im tak zostanie to szczerze wątpię-każdemu przechodzi z czasem :-D
Tylko potem się tęskni za szkołą-jak to było fajnie....:tak:

Idzia..i jak sie Michałowi wyjazd podobał????

niech sie chłopaki pilnie ucza, to dopiero poczatek..przed nimi jescze kuuupa lat nauki:)

Aga żebys wiedziała..ona sie słucha jak chce..najgorzej jej przychodzi zrozumienie słów "chodż do mnie" i "nie wolno" :-D:-D:-D

dokładnie "nie wolno" to chyba dla nich nic nie znaczy :no:
przykład : wychodzimy dzisiaj rano do sklepu : Kuba ubrany w butach czeka aż ja sie pozbieram czyli portfel i telefon, stoi kopie w drzwi do łazienki Ja : Kuba nie kop" kopie dalej: ja" Kuba nie wolno",kopie dalej Ja podnoszę głos "nie wolno "-kopie dalej-pękła ta plastikowa kratka-wywietrznik, ja :klaps :zawstydzona/y::sorry: Kuba nic, wychodzimy: Kuba na pożegnanie kopnał raz jeszcze.....:wściekła/y::crazy::baffled:

hehehehe..dobre Aga..Mchalina po trzecim "nie wolno" takim głosniejszym juz reaguje..al za to jak mnie szczypnie to zawsze mówiłam "nie wolno", teraz mówie " nie wolno, mame to barddzo boli i będe zaraz płakac" to ona przestaje, przytula mnie i dmuha tam gdzie jest ała...alezazwyczaj robi mi to niechcący..chce sie na mnie wgramolić, chwyta mnie i mnie szczypnie..szału dostaje..a jak siedze na fotelu to sie wdrapuje mi za plecy chwytajac sie mnie za włosy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..szału mozna dostac, boli jak cholera ....jedynie moje udawane płakanie działa:-)

no pewnie, ze będzie strojnisia w końcu kobieta nie ???:-D:tak::-)
Kuba tez kocha buty...:confused::-p:szok: ale torebki na szczęście nie-ale taki etap też już był, że brał moja torebkę na ramie zarzucał robił papa i wychodził :-D
a przed chwila sie przeraziłam przyleciał do mnie cały zapluty i krzywiący sie i mówi blee a do śliny jakieś białe kawałki miał poprzyklejane :no: już myślałam, że jakieś tablety dorwał :szok::szok::szok: ale to na szczęście kredka biała była :tak:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przed chwilą Kubuś zrobił kupę i wymazał siebie, łózko i ścianę.....
WSZYSTKO ŚMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry