reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Powodzenia życzę wszystkim uczniakom :-)
A że im tak zostanie to szczerze wątpię-każdemu przechodzi z czasem
Tylko potem się tęskni za szkołą-jak to było fajnie....
A że im tak zostanie to szczerze wątpię-każdemu przechodzi z czasem
Tylko potem się tęskni za szkołą-jak to było fajnie....
agnieszka81
Fan(ka)
martka super zdjęcia Michalinki na " garnku":-)
Super w tej czapie wygląda
agnieszka81
Fan(ka)
Pytam sie Kuby przed chwilą " chcesz jeszcze siusiu?" a on mi na to " nie, starczy"
Idzia..i jak sie Michałowi wyjazd podobał????
niech sie chłopaki pilnie ucza, to dopiero poczatek..przed nimi jescze kuuupa lat nauki
Aga żebys wiedziała..ona sie słucha jak chce..najgorzej jej przychodzi zrozumienie słów "chodż do mnie" i "nie wolno"
niech sie chłopaki pilnie ucza, to dopiero poczatek..przed nimi jescze kuuupa lat nauki
Aga żebys wiedziała..ona sie słucha jak chce..najgorzej jej przychodzi zrozumienie słów "chodż do mnie" i "nie wolno"
agnieszka81
Fan(ka)
dokładnie "nie wolno" to chyba dla nich nic nie znaczy
przykład : wychodzimy dzisiaj rano do sklepu : Kuba ubrany w butach czeka aż ja sie pozbieram czyli portfel i telefon, stoi kopie w drzwi do łazienki Ja : Kuba nie kop" kopie dalej: ja" Kuba nie wolno",kopie dalej Ja podnoszę głos "nie wolno "-kopie dalej-pękła ta plastikowa kratka-wywietrznik, ja :klaps Kuba nic, wychodzimy: Kuba na pożegnanie kopnał raz jeszcze.....
przykład : wychodzimy dzisiaj rano do sklepu : Kuba ubrany w butach czeka aż ja sie pozbieram czyli portfel i telefon, stoi kopie w drzwi do łazienki Ja : Kuba nie kop" kopie dalej: ja" Kuba nie wolno",kopie dalej Ja podnoszę głos "nie wolno "-kopie dalej-pękła ta plastikowa kratka-wywietrznik, ja :klaps Kuba nic, wychodzimy: Kuba na pożegnanie kopnał raz jeszcze.....
hehehehe..dobre Aga..Mchalina po trzecim "nie wolno" takim głosniejszym juz reaguje..al za to jak mnie szczypnie to zawsze mówiłam "nie wolno", teraz mówie " nie wolno, mame to barddzo boli i będe zaraz płakac" to ona przestaje, przytula mnie i dmuha tam gdzie jest ała...alezazwyczaj robi mi to niechcący..chce sie na mnie wgramolić, chwyta mnie i mnie szczypnie..szału dostaje..a jak siedze na fotelu to sie wdrapuje mi za plecy chwytajac sie mnie za włosy..szału mozna dostac, boli jak cholera ....jedynie moje udawane płakanie działa:-)
martka super zdjęcia Michalinki na " garnku":-)
dzieki!!!
czapka mojej siostry..a Michalina kocha czapki, storebki i buty....oj bedzie z niej strojnisia hehehe
agnieszka81
Fan(ka)
no pewnie, ze będzie strojnisia w końcu kobieta nie ???:-)
Kuba tez kocha buty... ale torebki na szczęście nie-ale taki etap też już był, że brał moja torebkę na ramie zarzucał robił papa i wychodził
a przed chwila sie przeraziłam przyleciał do mnie cały zapluty i krzywiący sie i mówi blee a do śliny jakieś białe kawałki miał poprzyklejane już myślałam, że jakieś tablety dorwał ale to na szczęście kredka biała była
Kuba tez kocha buty... ale torebki na szczęście nie-ale taki etap też już był, że brał moja torebkę na ramie zarzucał robił papa i wychodził
a przed chwila sie przeraziłam przyleciał do mnie cały zapluty i krzywiący sie i mówi blee a do śliny jakieś białe kawałki miał poprzyklejane już myślałam, że jakieś tablety dorwał ale to na szczęście kredka biała była
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
przed chwilą Kubuś zrobił kupę i wymazał siebie, łózko i ścianę.....
WSZYSTKO ŚMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: