reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

My po spacerku i zupie ogórkowej..terazmała śpi..Aga gdzie ty mieszkasz? w Rekowie dolnym tak?...z tamtad to mozesz chociaż do Redy sie przejść, moje drogi prowadzą do nikąd...a jak gdzieś juz prowadza to bez chodnika, czy chociaż pobocza:-:)-:)-(Jakbym dalej mieszkała w Gdyni, to by były spacerki z prawdziwego zdarzenia..a tak łaze z mała w kolo domu:-(..no chyba że chce mi sie jechac do
Pucka..ale to juz wyprawa cała:-(

Ale wazne że pogoda jest ładna:-):-):-)

reklama
martka mieszkam na rozdrożu :-D to jeszcze nie Rekowo dolne a już nie Reda :-D
Do redy trzeba jechać autobusem-kursują co godzinę ;-) no chyba ze sie komuś chce iść 2 km do pętli-stamtąd jadą co pół godziny :-)
A i tam nie ma gdzie pójść bo ani parku ani placu zabaw tu u nas nie ma-chyba że takie osiedlowe zasikane piaskownice i huśtawki z lat 70 :-(

martka mieliście się wyprowadzić i co nic nie wyszło z tego???
Ja tez chętnie myknęłabym stąd do Gdyni albo Sopotu jeszcze chętniej...Kocham to miasto..
Ale w Gdyni sie urodziłam, moi rodzice wychowali się w Gdyni, moi dziadkowie tam mieszkają..Gdynianka w sumie jestem :-);-)

Dom bedziemy na wiosne sprzedawać..a 2km to ja chcodze na pks jak chce jechac do Pucka hehehe.....Ja tez Gdynianka:-)..mieszkałam tam 25 lat (na wzgórzu pod sama Płyta Redłowską) w mam w planach wrócić..ale nie wiem czy da rade..jak nie to czeka nas Rumia, lub Reda

martka życzę wam żeby udało się z Gdynią, ale jak byś miała wybierać miedzy Rumia a Redą wybierz Rumię :-) jest gdzie pójść..:tak:

ooooo ,laski widzę że gadacie o moim 'miescie ',czyli o REkowie :-)zgadzam sie z toba Aga ze u nas to bez samochodu to duupa zimna,ni ma gdzie pójsc ,ja juz z nudów jezdze autem po zakupki do Polo lub Biedrony ,[ewentualnie Wejherowo ],ale kużwa kasa topnieje a ten miesiąc będę miała cienki jak dupa węza bo szkoła sie zaczela i zaczynają już wołać o składki .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aga ,mówisz o tym osiedlu Wasko ?oo to to tam mieszka moja kumpela z dzieciństwa Beata ,jej ojciec jest gołębiarzem ,nie podam nazwiska bo wiadomo ,ale moze ją znasz ?;-)ok ,spadam do pustego i zimnego wyrka ,Roksanka cosik sie wierci chyba nie może zasnąć ,o jeny ale nocka mnie czeka już się martwi ,a Sebastian zafascynowany szkołą zasypia w try miga od razu .Dobrej nocki dziewczeta :-)Martka ,a dowiadywałas sie może o te mieszkania u nas co buduję ?może dają interesujący kredyt to warto się zastanowić ,chociaz słyszałam ża akurat te mieszkania mają być cholernie drogie .Buziaczki .:-D:-D:-D

anulka nie znam córki gołębiarza :-D:-D:-D:-D
a o tej budowie właśnie pisałam:-)
martka wejdź na stronę Wasko bodajże www.wasko1.pl osiedle bocianie gniazdo tam jest plan, sa ceny mieszkań ale one sa w granicach 230.000 najtańsze :no: czyli najmniejsze :no:
Wkleiłabym ci link do tej stronki ale nie umiem :crazy::zawstydzona/y:;-):-)

Ja bede mieszkanie za gotówke kupowała i musi być koniecznie minimum 3 pokoje
ale zaraz zajrze na ta stronkę..dzieki

A to filmik z moja Michalinka, rozbierajaca sie rano....udajaca że kicha..a zobaczcie jak sie mamy słucha....w tle widac juz zabezpieczoną półke z telewizorem, która ostatnio na siebie zwaliła hehehe

View My Video

reklama
Do góry