reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

czesc podczytuje was namiętnie a samej nie chce mi sie nic pisac .dzisiaj jade sobie do Redy ,popłakac do ściany płaczu a potem może pójde na solkę ?:tak:bo pogoda taka sobie.a jutro koniecznie musze podjechac do Wejherowa do Zusu ,nie lubie takich sytuacji jak w urzedach mam sie tłumaczyc ze nie jestem jeleniem .:angry:no ale mężulek zostawił mi autko to myk i bede spowrotem ,a wczoraj wieczorkiem pogadałam sobie z nim na tlenofonie ,przegadał ze mna i z dziecmi ponad 40 minut .uciekam sie szykowac a na 12 ide Sebastiana zaprowadzic do szkoły .miłego dnia babeczki ,ooo słoneczko świeci mi przez rolety ,może będzie ciepło ?;-)

reklama
Czesć

u nas tez słonko, niebieskie niebo i białe chmurki..mam nadzieje że nie będzie padało, bo jade dis zmałą do Gdyni!!!

Idziemy jesc sniadanko i w droge

buziaczki!i duzo słonka:tak::tak::tak:

wszystkiego najlepszego dla Paulinki :tak:
jak ten czas szybko leci :szok:
komarkowa - gratuluje awansu - super sprawa :)

agnieszka gratuacje dla Kubusia - moze juz mu tak zostanie ?

niestety nie moge nadrobic wszystkich zaleglosci bo mam problemy z przegladarka i tylko czasami - tak jak teraz - uda mi sie cos wyskrobac i przeczytac kilka postow na biezacej stronie :)

wczoraj w ta ulewe wybralismy sie do sklepu (cale szczescie samochodem) - ale niezle sie zdziwilismy jak zaczal padac grad ... cale szczescie dzisiaj jest lepiej i mam nadzieje ze bedzie tak przynajmniej do jutra bo moje dziecko wlasnie pojechalo na 2 dniowa wycieczke ze szkoly - to pierwsza jego taka wyprawa - mam nadzieje ze bedzie zadowolony a wieczorem orzed spaniem nie bedzie problemu ...

U nas słoneczko grzeje i jest nawet ciepło:tak:
potwór od 11 w łóżku próbuje spać ale jakoś nie śpi-gada wrzeszczy, ale póki nie ryczy to niech se tam siedzi:-p
Jak wstanie zje obiad i na dwór!!!!!!!!!!!!
Martka-udanej wyprawy! jakieś zakupki???
Anulka- nie martw się tak!!! taka rozłąka dobrze robi związkowi!jak mężulo wróci to będziecie jak młoda zakochana parka! zobaczysz ;-)

Ja spadam do wyra- sama:-:)crazy:
Krzyśka nie ma, śpi u rodziców dzisiaj bo jutro ma coś od rana do zrobienia a zanim by stąd dojechał do Gda. to by była 11.00..
malutki śpi , a w tv znowu nic nie ma, ale jutro są zagubieni trzecia część oglądał ktoś?
trochę dziwne trochę straszne momentami powalone i bez sensu ale lubiłam to oglądać :-)
pamiętam pierwszą część to z brzuszyskiem oglądałam ;-) może dlatego mam sentyment do tego serialu :-D

Zakupków nie było...bo nic nie ma co ja bym chciała..jakas z kosmosu jestem chyba hehehehehhe....

a ja pije pifffffko i kozystam że mała spi i mam chwile spokoju...

idzia
juz od razu wycieczka..zaraz po rozpoczecie roku?..a gdzie oni pojechali..jakis wyjazd integracyjny?

Miłej nicki

Dzieńdoberek!!!!
Ale ładne słoneczko dzisiaj :tak::-)
Kubuś od rana zdążył zasikać już dwie pary spodni :baffled:, kupę zrobił w pieluchę chyba zaraz po przebudzeniu, także jak na razie zero sukcesów :no:
Teraz oczywiście Reksia ogląda :eek: cwaniak : pod głowę podkłada sobie swoją ukochaną podusię, potem woła "mama koc" i muszę go przykryć...:-) książątko....:-D
Spijam kawę i do sklepu lecimy po coś na śniadanie, bo światło w lodówce tylko mamy :-p

martka - tak, to taki wyjazd integracyjny ... cala szkola pojechala do Sobieszewa na dwa dni - to taka tradycja szkoly - wyjazd we wrzesniu i zielona szkola w czerwcu;
mam nadzieje ze moje dziecko przezylo jakos te noc bez nikogo z rodziny ; tatus go wieczorkiem po ognisku przywiezie to bede wszystko wiedziala :)

a pogoda dzisiaj faktycznie ladna - mowia nawet ze weekend ma byc sloneczny - zobaczymy :)

milego dnia :-)

witam!!!

pogoda żeczywiscie nastraja optymistycznie....idziemy zaraz na spacerek..tylko po tej mojej wsi to juz mi sie kużwa nie chce łazic, bo nie ma gdzie..albo drogą w polę usłaną krowimi plackami, albo drogą we wsi, tak samo uroczo obsraną....:-:)angry:
Małej to rybka gdzie łazi, ale mnie już to męczy..ciągle te same widoki i zero urozmaicenia....szału mozna dostać..ale cóż iśc trzeba..szkoda słonka:tak:

Idzia.
.przynajmiej maja ładna pogodę i blizko są, na pewno było ok...a takie integracyjne wyjazdy to fajna sprawa, dzieciaki sie poznają..a ta zielona szkoła to może w Garczynie?....dużo szkół tam robi w ośrodku szkoleniowym..pieknie tam jest, spedziłam tam wspaniałe chwile na obozach PO i nie tylko :-D

Aga
u nas podobnie.czasem swoła i sika, a czasem leje po pietach..ale to zalezy co robi, bo jak dziecko sie bawi to nawet kilkulatek nie mysli o sikaniu na kibelek i leje w gatki...cierpliwosci

Miłego dzionka

reklama
martka u nas tez nie bardzo jest gdzie pójść:no:
Ale ja to już przyzwyczajona jestem, od urodzenia na tej dziczy ;-) ale ładnie tutaj mamy-swojskie klimaty: lasek, pole, na przeciw domu mamy budowę : osiedle nam stawiają, więc Kuba zafascynowany koparami, dźwigami, betoniarkami itp.:-)

Stałym punktem dnia jest spacer do torów, i oglądanie pociągu :crazy: a po drodze zbieramy ślimaki-tzn.Kuba zbiera :baffled: :-p

Kubula śpi teraz, potem obiadek i na dwór dalej..dzisiaj mamy szpinak, ziemniaczki paluszki rybne ;-)

Do góry