reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Muszę sie zabrac za sprzątanie...buuu....ale poczekam az mała skończy smarowac cały dom Danio:baffled:..i siebie rzecz jasna!:shocked2: moze uada jej sie nawe coś zjeśc..o prosze teraz pcha Danio do klocka i je z niego..interweniować?......nie chce mi sie i już:sorry2:

dostałam okres i jestem zł..wszystko mnie boli..a moja niezniszczalne dziecko zlazło ze mna cały Puck i jeszcze szaleje w domu..nie wiem z kąd ona ma tyle siły hehehe

:-):-):-):-) czasem zazdroszczę tej energii dzieciakom ;-) Mój Kuba też do tych nie zniszczalnych należy, ale to chyba lepiej niż ,gdyby takie ospałe mułki miałyby siedzieć :-)
Wczoraj u dziadków nie spał cały dzień, o 21.00 jak wróciliśmy po niego to jeszcze szalał a w samochodzie po 5 minutach jazdy padł jak nie żywy i przespał całą noc :-)
Dzisiaj mnie wkurza cały wieczór, wydziera się piszczy :szok: bałam się ze szyby popękają taka ma cholera wysoką częstotliwość :baffled:
Wylał mi miske wody w łazience, wkurzyłam się i położyłam go spać :-) ciekawe czy zaśnie:confused:
A u nas coś grzmi i niebo całe czarne... ciekawe czy będzie burza czy bokiem przejdzie,,,,,,,

Aga
te chmury straszne hehehe..i kilka razy z nich zagrzmiał...ale kurcze pieknie było..z jednej strony czarno..z drugiej błekitne niebo a na wprost pieny różowo-pomarańczowy zachód slońca..i tęcza...ale teraz jest ciemno, pada i grzmi od czasu do czasu:-(

Mała spi..a jak ogladam tv

właśnie wróciłam ze sklepu do którego mam raptem 5 minut..jestem mokra jak jasna cholera, co się dzieje z tą pogodą:wściekła/y:?

Dziekuję w imieniu Paulinki za życzenia:-)

Agnieszka81 mój mąż jak był mały ponoć nie lubił, jak większość dzieci, załatwiać się do nocnika. To się zmieniło, kiedy podpatrzył, jak sika jego kuzyn i od tamtej pory nie było już problemu:-D życzę tego Kubusiowi:-)

Pogoda do d..y, marznę, a tego nie lubię:-(niby nie mogę się doczekać, kiedy zaczną grzać, choć z 2 strony jak sobie pomyślę o tym suchym i ciepłym powietrzu, nie wiadomo, co lepsze...

reklama
Cześć Babeczki!!!!!!!!!!!
Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooooooo:wściekła/y::angry::wściekła/y:
Wstaje a w mieszkaniu 18 stopni:no:
Nie długo bedzie trzeba zacząć grzać...
Wszyscy jeszcze śpią a ja dzisiaj pierwsza na nogach ranny ptaszek :tak: co to sie stało, ze Kube przegoniłam w stawaniu :confused:
martka to niebo wczoraj niesamowite było, aż wyszłam na dwór oglądać:-) tęczy zrobiłam zdjęcie, a na to pomarańczowo-czerwone niebo zabrakło baterii :no:
komarkowa czekamy na aktualne zdjęcie Paulinki :-)
Miłego dzionka i duuuuuzo słoneczka....
JA CHCĘ LATO ZNOWU :angry:

Do góry