Cześć Dziewczyny!
Nareszcie dorwałam się do kompa
. Ostatnio nadrabiałam zaległości w czytaniu Waszych postów i już nie starczyło czasu na napisanie czegoś
Ja nadal zapracowana:-(, ale już niebawem mam awansować:-) i będę miała, mam nadzieję
, troszkę więcej czasu dla małej i siebie. Mam pracować na pół etatu, ale za te same pieniądze, co mam teraz, więc jestem zadowolona. Awans oficjalnie jeszcze nie potwierdzony, ale już chodzą słuchy, że mają mnie przenieść na inne stanowisko.
Betka gratuluję wygranej, Ty to jesteś farciara
Mnie pewnie w życiu nie będzie stać na taką odnowę...
Martka_79 Michasia naprawdę urosła, wygląda na to, że będzie z niej wysoka dziewczynka, a kitki też ma świetne, bardzo ładnie w nich wygląda
gratuluję udanych zakupów na allegro:-)
Anulka33, moim zdaniem, nie masz czego żałować, że nie pracujesz. Sebastian na pewno będzie potrzebował Twojej pomocy przy nauce, a z poświęceniem mu na to czasu w momencie, kiedy byś pracowała, byłoby ciężko...Poza tym pewnie będzie go trzeba odprowadzać do szkoły przez 1 rok nauki...także obowiązków co nie miara...a dzieci masz śliczne, Roksanka rzeczywiście spora dziewczynka i radosna
SIMAMA spory wybór wózków jest jeszcze w sklepiku w Realu na Wzgórzu św. Maksymiliana (koło rtv euro agd), na 3 maja w Gdyni i na ul. Morskiej naprzeciwko Kauflanda.
Agnieszka81 gratulacje dla Kubusia w kwestiach nocnikowych
raz zdąży, innym razem nie
ale grunt, że pilnujesz go i przyuczasz. Paulina załatwia się do nocnika, czekam tylko, kiedy zacznie z niego uciekać
bo chodzi już trzymana za rączki, po łożeczku śmiga z prędkością błyskawicy i odkleja dekoracje ścienne
Poza tym w niedzielę Paulina skończyła roczek, ale imprezę szykujemy na tę niedzielę. Tort już zamówiony:-) Jak już będzie po wszystkim to obiecuję, że powklejam fotki
To trzymajcie się dziewczyny!
Ściskańce dla Was i Waszym pociech:-)