reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anulka zale ze mnie gapa...dopiero zobaczyłam zdjecia Twoich skarbów....ale mały jest opalony..a Roksana rosnie szybciutko..niedawno była taka malutka..a tu prosze juz w chodziku biega heheheh!

Abeja
mała sie straznie zmienia i jak ma kitki wyglada o wiele oroślej hehehe! Ludzie na ulicy pytaja ile ma lat..jak mówie że 19mc to kazdy sie dziwi!:-D

reklama
66xddtc.jpg
[a to ja z Ksenia na plazxy na Rewie :-)

Anulka własnie mi tymi zdjeciami przypomniałas że lato dopiero za rok:-:)-:)-(...a zdjecia bardzo fajne..ja chce lato:tak::tak::tak:

A ja zakupiłam własnie na allegro kurteczki dwie na jesień dla małej..i sie ciesze bo za obie z przesyłka zapłace 60zł:-D:-D:-D

musze sie nimi pochwalić
4l8f33n.jpg

4kveoh1.jpg

jeszcze tylko butki..juz mam upatrzone w bartku i jakies czapy i mamy jesień z głowy:tak::tak::tak:

ide ogladac Majewskiego bo już sie zaczął:-)

Cześć Dziewczyny!

Nareszcie dorwałam się do kompa:-D. Ostatnio nadrabiałam zaległości w czytaniu Waszych postów i już nie starczyło czasu na napisanie czegoś:(

Ja nadal zapracowana:-(, ale już niebawem mam awansować:-) i będę miała, mam nadzieję:-p, troszkę więcej czasu dla małej i siebie. Mam pracować na pół etatu, ale za te same pieniądze, co mam teraz, więc jestem zadowolona. Awans oficjalnie jeszcze nie potwierdzony, ale już chodzą słuchy, że mają mnie przenieść na inne stanowisko.

Betka gratuluję wygranej, Ty to jesteś farciara:tak:Mnie pewnie w życiu nie będzie stać na taką odnowę...

Martka_79 Michasia naprawdę urosła, wygląda na to, że będzie z niej wysoka dziewczynka, a kitki też ma świetne, bardzo ładnie w nich wygląda:tak:gratuluję udanych zakupów na allegro:-)

Anulka33, moim zdaniem, nie masz czego żałować, że nie pracujesz. Sebastian na pewno będzie potrzebował Twojej pomocy przy nauce, a z poświęceniem mu na to czasu w momencie, kiedy byś pracowała, byłoby ciężko...Poza tym pewnie będzie go trzeba odprowadzać do szkoły przez 1 rok nauki...także obowiązków co nie miara...a dzieci masz śliczne, Roksanka rzeczywiście spora dziewczynka i radosna:tak:

SIMAMA spory wybór wózków jest jeszcze w sklepiku w Realu na Wzgórzu św. Maksymiliana (koło rtv euro agd), na 3 maja w Gdyni i na ul. Morskiej naprzeciwko Kauflanda.

Agnieszka81 gratulacje dla Kubusia w kwestiach nocnikowych:-D raz zdąży, innym razem nie:-pale grunt, że pilnujesz go i przyuczasz. Paulina załatwia się do nocnika, czekam tylko, kiedy zacznie z niego uciekać :laugh2:bo chodzi już trzymana za rączki, po łożeczku śmiga z prędkością błyskawicy i odkleja dekoracje ścienne:-p

Poza tym w niedzielę Paulina skończyła roczek, ale imprezę szykujemy na tę niedzielę. Tort już zamówiony:-) Jak już będzie po wszystkim to obiecuję, że powklejam fotki:tak:

To trzymajcie się dziewczyny!
Ściskańce dla Was i Waszym pociech:-)

dużo zdrówka i radości dla Paulinki :-):-)komarkowa ,bardzo gratuluje ci awansu ,to wspaniałe że ktos docenił twoją pracę .:-):-):-):-)

Cześć dziewczyny , wróciłam, byłam w niedziele z Krzyśkiem w trasie, wróciliśmy wczoraj wieczorkiem , młody został z dziadkami i z ciocią.
Ale na klikałyście :szok:, tutaj jak cisza to cisza, potem wracasz i nie wiesz co czytać:eek::-D
A więc tak martka- <Michaśka super w tych kitajcach wygląda na prawdę jak by ze 3 latka miała, ona buźkę ma taką "dorosłą", super dziewuszka z niej :tak:
Anulka trzymaj się dziewczyno, czas szybko leci a a przy dzieciach to podwójnie-ani się obejżysz a mężulo wróci z prezentami na święta :-p:-D Wpadaj częściej do nas!!!
Dzieciaczki są super:tak::tak::tak:
Abeja-gratuluję wózeczka, i apetytu córeczki ;-)
komarkowa Wszystkiego naj naj dla Paulinki z okazji 1 urodzinek!!!!

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, muszę jeszcze raz Was poczytać, bo tak na prędkości tylko przeleciałam...
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ale jaja :-D:-D:-D
Krzysiek posadził Kubusia ostatnio na normalnej toalecie, Kuba siku zrobił, i chyba bardzo mu się to spodobało, bo dzisiaj jak na nocniku siedział to mówi do mnie "mama siusiu tam" i na łazienkę pokazuje:-D to ja biegiem z nim na kibel i zrobił :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry