reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

4z36stw.jpg
[moje dzieciaczki razem
4z36stw.jpg

reklama
Beta

gratulacje..kiedy jedziesz?

mojamała tez nie chciała jesc...od 9mc piła cokolwiek z butli..jak miała 5 mc jadła jabłko z marchewką ze słoika a jak 6mc pierwsze zupki!!!

Anulka
pamietak ze w mopsie musisz podpisac oswiadczenie ze nikt z rodziny nie pracuje za granoca, a jesli pracuje to kicha...zarobki trzeba wykazac i mozeie sie nie zmiescic w 504zł na osbę

Aga
ja na zeby jaz mam 3000 przygotowane, jeszcze 1000 i robie..licówki mi sie wykruszyły po ciązy i teraz zakładam porcelanowe korony..i spokój..nastepnym razem juz szuflada hehehe

a m w piatek byłysmy w Gdyni na urodzinach ciotki a dziś na imieninach babci i urodzinach luzyna (chrzestnego Michaliny) i miałysmy przygody jak nic .....3 pociagi nam przepadły, miałysmy jechac o 10, pojechalysmy po 12....żaden taksiarz nie mial kom właczonej..zabalowali chyba...ale to nic jak wracałysmy to nie dosc ze pociag była opuznoiny z Gdyni 30 minut, a ja na niego biegłam jak wariatka że płuca wyplułam jak dobiegłam, to jeszczse zero taxi na postoju w Pucku..chyba ich powaliło normalnie, i wszyscy telefony wyłaczone, dobrze że ostatniego peksa miałam, ale nie usmiecha mi sie biegac z dzieckiem o 21.30 po mojej wiosce 1,5km....wysiadłam z peksa i co widze..a u nas na boisku impra na całego....d o ż y n k i ....... i wszystkie mordy taksiarzy jak zywe, tylko lekko podpite..se zabalowali kolesie..a ja sie tłukłam peksem:wściekła/y:..posiadziałam tam z mała jakies 15 minut i z sasiadka szłam do domku, bo razniej:-D

Miłej nocki

Teraz was trochę fotkami zasypię:-D:-D:-D

seria "a kitki fruwają".....(na naszym połczyńskim "palacu zabaw" obok domu:crazy:

4u92n88.jpg

4uond34.jpg

ja jadę....................................:tak::tak ::tak:

6d2h74k.jpg

cholerka ale piżdzi..i to ma byc koniec lata:wściekła/y:

66t9apz.jpg

plac zabaw obok domu cioci....to sie nazywa zabawa:-)

5xfyomx.jpg

4yiurlg.jpg

5xyu7vk.jpg

67h0nro.jpg

4rcvbxw.jpg

moja mała ogrodniczka:-D

663ilqq.jpg

cytrynozerca
przygruchała se talezyk cytryny i zajadała w ukryciu:-D

68kol10.jpg

mniam mniam ..jaka słodka

4r1p1ll.jpg

dziewczyny, jaki sklep - hurtownie polecacie w trójmieście (gdańsk-gdynia)
na polowanie za wózkiem i fotelikiem? tak żeby był ooooooooogromny wybór, akpol to wiem i mamaija też wiem a poza tym?

SIMAMA
ja znam te dwie tylko...hehehe..ale jesli nie masz jeszcze nic na oku, radz e poszykac sobie czegos na Allegro..nie koniecznie musisz tam kupowac, ale mozesz poogladac, i cos sobie upatrzec....nigdzie nie ma trakiego wybory jak tam:)..polecma..ja najpierw wyparzyłam na allegro i potem zamówilam u mnie w sklepie:-D

My po zakupach..w deszczu:-(.....teraz obiadek:-)

martka no wiem teraz to duuupa i juz wiem że nici z wychowaweczego no ale kaska bedzie jak mój maz wróci [mam nadzieje ]:-)jaki to człowiek jest głupi a ja sie pcham ze mi sie nalerzy ...

dziewczyny bylismy dzis w sklepie i ostatecznie zdecydowalismy sie na Zooper Waltz w wersji kolorystycznej Navy
zooper.pl - Waltz

Teraz czekamy do 15 wrzesnia bo jest taki boom na te wozki ze sprzedaja sie na pniu i dopiero czekaja na kolejna dostawe.
Pomierzylismy go z Hulą, która składa sie jak parasolka i wyszło, ze wcale nie jest duzo wiekszy mimo, ze składa sie wpół. Hula też jest fajna, tylko, ze ma sporo mniejsze kółka...

Tak więc... juz niemoge sie doczekać :D

Martka - Chaśka w kitkach nie do poznania :-)

reklama
Abeja..boski ten wózior..mi sie podoba Pink:-D:-D:-D..bo Michalina to w ogóle jest Pink Lady hehehhe!!!Jedyne co mi sie w nim nie podoba to plastykowa barierka...ale to ujdzie!..gratuluje zakupu!!!

ciekawa jestem jak wyglada z folia i z pokrowcem na zimę..mam nadzieje że nam zaprezentujesz

Anulka
ciezko sie na zasiłek wychowawczy załapac jak sie ma męża za granica..no i Twoje zarobki z zeszłego roku tez sie liczą mimo że juz nie pracujesz..paranoja....:wściekła/y:

A nas dzis na zakupach deszczyk zmoczył..ale z cukru nie jesteśmy na szczęście:-D

Do góry