reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D siedzę i się śmieję sama do siebie...
położyłam Kubę spać z butlą, zadzwonił mój teść, potem Krzysiek i tak zeszło z pół godzinki, przechodzę przez mieszkanie i słyszę jak moje dziecię strasznie zadowolone klaszcze i wrzeszczy "bawo!!!" "bawo"!!! a to nigdy nic dobrego nie wróży :no:, więc zajrzałam a tam tak: Kuba bez pieluchy i bez spodni, a na podłodze na środku pokoju leży pielucha z wielką kupą :rofl2: a Kuba był tak szczęśliwy jak by milion w totka wygrał i aż mi buziaka dał :rofl2: nawet rączek nie pobrudził :-D tylko kołdrę lekko :-D

reklama
Kasia to chyba ja Tobie takich zębów powinnam gratulować :-D
Mój brat był na przeglądzie ostatnio, pierwszy raz od 10 lat :szok: i zero dziurek :szok:
No tak, tylko, że on nie przechodził ciąży i karmienia piersią :-) a to osłabia strasznie zęby :baffled:

Cześć dziewczyny!!!
a tu u nas puchy jak zwykle :no::no::no::no::-(
Kubusiowi udało się dzisiaj dwa razy siku do nocnika, i kupę :szok::-D
Ale trzy razy w majty siku zrobił :baffled::eek:
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jako zła matka,piłam alkohol.alkohol ten to piwo.piwo Freeq-bo miało konkurs.piłam,bo był samochód do wygrania.niestety,nie wygrałam auta,ale sesję metamorfozy o wartości 6100zł netto i 678zł do ręki (to chyba za te 10% podatku,żeby opłacić),w cenie: fryzjer,wizażysta, stylista,lunch,kolacja i nocleg w hotelu w Warszawie :tak: nie wiem jeszcze kiedy,dopiero będą dzwonić.już dzwoniłam do teściowej,że jej "sprzedam" dziecko,bo nie odpuszczę-wreszcie coś na poprawę humoru,poczuję sie jak kobieta :-p

poza tym u nas nic ciekawego-pogoda jesienna,co mnie nie nastraja radośnie.

jako zła matka,piłam alkohol.alkohol ten to piwo.piwo Freeq-bo miało konkurs.piłam,bo był samochód do wygrania.niestety,nie wygrałam auta,ale sesję metamorfozy o wartości 6100zł netto i 678zł do ręki (to chyba za te 10% podatku,żeby opłacić),w cenie: fryzjer,wizażysta, stylista,lunch,kolacja i nocleg w hotelu w Warszawie :tak: nie wiem jeszcze kiedy,dopiero będą dzwonić.już dzwoniłam do teściowej,że jej "sprzedam" dziecko,bo nie odpuszczę-wreszcie coś na poprawę humoru,poczuję sie jak kobieta :-p

poza tym u nas nic ciekawego-pogoda jesienna,co mnie nie nastraja radośnie.

betka czyli jak juz bedzie po sesji t bedziemy cie ogladac na okładkach vogue? :-)
a tak serio to gratki! Super sprawa taka sesja :-)

z ciekawostek... moje dziecie zajadało dziś książkę telefoniczną...
nie wiem, moze była głodna, a może chciała sobie przyswoić numery?

dzięki dziewczyny,ale na okladkę Vogue to bym sie nadawała po odessaniu tłuszczu,a tego nie oferują :-D

Abeja,może szukała jakiegoś konkretnego numeru,a reszte zjadła przy okazji :-D
cholera,ja na ten samochód w tym konkursie polowałam,ale powiedziałam Piotrowi,że ja mam takie szczęście,że jeśli wygram,to te metamorfozę :sorry2: a,dobre i to :-D

reklama
hej ,hej ,melduje sie przy kompie teraz więcej czasu będe z wami spędzać bo jestem do grudnia słomianą wdowa :-:)-(bo mój misiu wyjechał do Bordo do pracy .Będzie tam dopiero jutro pod wieczór bo dziś wyjechali samochodem .:-(A ja już nie pracuje ,skonczyło się i troche mi szkoda tej kaski co tam zarabiałam ale musiałam zrezygnować bo dzieci odczułyby nieobecnośc ojca i matki ,a moja mama nie dałaby rady przez cały dzień z dzieciakami sama .Obecnie jestem na miesięcznym płatnym urlopie wypoczynkowym a od pażdziernika starać się będe o zasiłek wychowawczy przez dwa lata płatny .podpis szefa mam teraz musze pisać podanie o zasiłek do MOPSU.A mój mąż jeszcze nie wyjechał z kraju a mnie już jest jego baaardzo brak ,aby do grudnia ,jest na miejscu moja mama także myślę że jakoś damy radę .Jutro idzie się promować moje starsze dziecko i czeka nas wielki dzień ,tylko szkoda że bez taty .:-:)-:)-:)-(ale żeby do czegoś dojść w naszym popier......onym kraju to trzeba tyrac po 16 godzin dziennie ,lub wyjechac za praca za granice ,ale niestety kosztem rodziny i rodziny ,śmic mi się troszku chce bo dali nam podwyżkę w pracy a ja rezygnuje z niej ale wole tęsnic za moim mezem w domku niż myślęć co tam z dziećmi i czy Sebastian odrobił lekcje .ide połozyc mała spac i może jeszcze zajrzę do was bo dziś o spaniu to nie ma nawt mowy .:eek::eek:

Do góry