reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

jagoda dostała skierowanie do neurologa, który z powodu strajku wziął sobie 14 dniowy urlop:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, w gdańskim i gdyńskim szpitalu też maja strajk, więc jest świetnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zwłaszcza,że po tym urlopie to będą do niego takie kolejki,że pewnie dostaniemy się tam we wrześniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na domiar złego w naszej okolicy nie ma nawet prywatnego neurologa dziecięcego, więc pozostaje nam tylko czekać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Maga
ja coś znalazłam w necie

Małgorzata Lemka neurolog dziecięcy
81-462 Gdynia, tel.622 34 8

Ewa Dilling-Ostrowska neurolog dziecięcy
81-825 Sopot, Abrahama 25 tel. 551 05 93

Jerzy Pienczk pediatra, neurolog dziecięcy, gabinet + wizyty domowe
81-524 Gdynia, Goplany 1 tel.(058)624-86-01, 0-601-642-203

Krystyna Kamraj-Mazurkiewicz Neurolog Dziecięcy
Gdynia, Syrokomli 7 tel.622-07-69-1

lek.med. Krystyna Kozakiewicz-Sroka pediatra, specjalista neurologii dziecięcej WIZYTY DOMOWE
Gdańsk, Wajdeloty 28 tel. 0-502-364-677

warto zadzwonic im szybciej ja lekarz zbada tym lepiej

a to stronka gdzie to znalazłam

[url=http://katalog.trojmiasto.pl/zdrowie_i_medycyna/neurolodzy/

zobacz może jakis jeszcze będzie

Witam wszystkie trójmiastki :-):-):-) jestem zalogowana na forum już od dość dawna ale jakoś nie miałam odwagi się do Was odezwać:crazy::crazy::crazy:
jestem mamusią 1,5 rocznego Kubusia, mam 25 lat i jestem z Redy k. Rumii:-)
mam nadzieje,że mnie bidulę do was przyjmiecie???:-):-):-)pozdrawiam!!!!!!!

cześć Agnieszka81
pewnie że przyjmiemy.....ostatnio coraz wiecej mamus z redy i rumii.....ja z Połczyna pod Puckiem..(od niedawna i juz nie długo:-D)

napisz coś o Twoim smyku:-)

Mój smyk jest małym potworkiem-rozrabiaką i straszna gadułką od niedawna:-) szczególnie interesują samochody( brum brum) i pociągi ( ciuch ciuch):-):-) poza tym uwielbia kółka:-):-)-czyli wszystko co przypomina lub jest okrągłe(jabłko, ogórek, itp):-):-) ogólnie rzecz biorąc jest najukochańszym słoneczkiem jak nie broi:-):-):-) oto i on :

komarkowa - jezeli bedziesz karmila mala to mleko nie powinno zaniknac chyba ze faktycznie masz do tego sklonnosci;
ja ciagle karmie kamilke piersia ale tylko jeden raz dziennie - rano po wstaniu - czasmi mala zje po minutce z kazdej piersi a czasami nawet po 3 minuty; i mleko ciagle mam - nie zanika mi;
odstwaieni dziecka od piersi to czesto trudna decyzja ale jaka kolwiek ona jest nie jest zla - skoro mala nie chce ci pic z piersi to po co ja i siebie meczyc ?
skoro je inne posilki to ok :)
a w nocy proponuje zrezygnowac calkowicie z karmienia - postaraj sie dawac wode - moze to wystarczy; najprawdopodobniej mala budzi sie z przyzwyczajenia a nie z glodu;
a tak poza tym to u nas ok :)
no moze poza faktem ze mam prawa reke w gipisie po tym jak inny kierowca wjechal w kufer mojego samochodu; jeszcze 7 dni i zdejma mi to cholerstwo;
mozecie sobie wyobrazic jak ciezko jest zajac sie takim maluszkiem majac nie w pelni sprawna reke ...
pamietam o was dziewczyny i wszystkie pozdrawiam :)

witam tez nowe koloezanki :)

maga mam nadzieje ze z Jagoda bedzie wszystko ok ... trzymam kciuki

agnieszka81
świetny ten Twój "kubica"...gdyby jeszcze sie tak szybko nie budził:-D:-D:-D

idzia
zlamałaś ręke i dopiero teraz nam mówisz...jeszcze tydzien i będzie ok....ale sie musialaś namęczyc, nie wyobrażam sobie sibie przy malej z łapką w gipsie..koszmar

Komarkowa
jak odstawianie od cycka?.....malej to pewnie nie zrobi skoro juz sama nie chce, ale ty sie pewnie nieswojo czujesz co?..znamy to..przejdzie szybko.....teraz sie odczepi od cycka, a za jakis czas zacznie sie czepaic Twoich nóg tak jak Michalina moich:-D:-D:-D

Czesc Dziewczyny!
Dzień w dzień zamierzam się do Was odezwac, ale co chwilę coś mi to skutecznie uniemożliwia:-(mam nadzieję, że tym razem się uda:-)
Po 1: Dziękuję, że o mnie pamiętacie:tak:karmić przestałam małą jakieś 2 tygodnie temu. Mała nie chciała pić mleka, które odciągałam w pracy, więc przestałam odciągać:rofl2:, potem karmiłam ją jeszcze może ze 2 noce, ale powiem Wam, że nie miałam za dużo pokarmu (stresy i minimalne odżywianie się ze względu na brak czasu przyczyniły się skutecznie do tego stanu rzeczy). Martwiłam się najbardziej nockami małej, bo nawet nie przygotowałam jej na odstawienie od cyca. Mała na szczęście szybko się przestawiła:-) teraz wieczorem dostaje kaszkę na noc, w nocy podaję jej wodę, nad ranem robię mleko modyfikowane, mała wypija ok. 30-40 ml i śpi po nim jeszcze ze 2h:-). Generalnie mój maluch chodzi spać ok. 21-21,30 (zasypia sama w łóżeczku:-)), a w staje o 7-7,30 więc luksus:-)Poza tym, muszę pochwalić moją córcię, nadal Paulinka załatwia się do nocniczka, normalnie jestem z niej tak dumna, że szok:tak:.

Po 2: witam wszystkie nowe forumowiczki:-)fajnie ,że nas więcej, będzie ciekawiej:tak:odzywajcie się dziewczyny jak najczęściej, na ile czas Wam pozwoli:-)

Idzia biedna jesteś z tą ręką w gipsie, podziwiam Cię, że ze wszystkim dajesz radę:tak:
Maga_86 i jak tu się nie wkurzać na służbę zdrowia, co? Ostatnio u mojej babci wykryto guzka w macicy, moja mama zarejestrowała babcię na specjalistyczne badanie w szpitalu wojewódzkim w Gdańsku na...27 grudnia...super, co:confused:Maga trzymam kciuki, żeby Jagódka była jak najszybciej zbadana i żeby się okazało, że wszystko z nią ok:tak:bądź dobrej myśli:tak:
ściskam Wam dziewczyny!!!

reklama
Do góry