reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

czesc Kasiu :-)witamy nowa kolezankę .Zapewne znamy sie z widzenia bo ja pracuje w sklepie w Rumi ,jest to dosc duzy sklep wiec istnieje prawdopodobienstwo że do niego tez czasami zaglądasz .;-)chciałam sie tylko przywitac z nowa forumowiczką i spadam spać bo rano o 4,30 pobudka do pracy.:wściekła/y::wściekła/y:Acha ,sprzedaliśmy nasze starsze dziecko ,Sebastian od dzisiaj jest umojej teściowej w Rumi na wakacjach .i mamy mały luzik .;-)Aw czwartek jade z Ksenia na kolejne czwarte juz szczepienie .a tak wszystko ockej dzieciaczki zdrowe ,praca jest [brrrrrrrrrrrrr............]i czego chciec wiecej ?:tak:dobranoc laseczki miłej nocki i całuski dla dzieciaczków .:-):-):-)

reklama
hej kobitki :-D odpisali mi z pampersa-wklejam tekst:

Szanowna Pani,

Dziękujemy za kontakt z naszym Działem.

Chcielibyśmy Panią poinformować, iż akademia Zdrowego Rozwoju w Gdańsku
odbędzie się 23 i 24 września.

Z poważaniem,

Dział Konsumencki

Procter and Gamble DS Polska Sp. z o.o.
03-872 Warszawa, ul. Zabraniecka 20
NIP PL 5213289895
Infolinia. 0-800-120-032
fax. (48-22) 670-84-17
Pg

my urzyway pampersa 5, za mega pakę płacę 47,30 z tańszymi nawet nie próbuję, bo jagoda ma straszliwe skłonności do odparzeń, więc wolę dmuchać na zimnie:tak:
15 miesięczna jagoda mierzy 85 cm i waży 13,670 g:szok:
poza tym niestety czeka nas wizyta u neurologa,mam tylko nadzieję,że dowiem się,że wszystko jest wporządku, chociaż intuicja podpowiada mi inaczej:-(

asiuk po pierwsze jagoda nadal chodzi na palcach, tzn czasami, baardzo czasami postawi prawą stopę, a lewej nie potrafi wogóle, nawet jak stoi, to podpiera sie tylko prawą, próbowałam jej ta lewą stopę spróbować "wyprostować" jak leży, no i napotkałam na opór, jak nie idzie tak nie idzie, więc są dwa wyjścia, albo jagunia nauczyła się tak chodzic i inaczej nie chce, albo ma w lewej stopie przykucz mięśni z którym trzeba będzie coś zrobić
po drugie jagoda bardzo często się zawiesza tzn patrzy gdzies w martwy punkt i nawet jak pomachasz jej ręką przed oczami nie wywołuje to u niej żadnej reakcji, takie stany pojawiają sie coraz częściej i trwaja coraz dłużej, a ja się zastanawiam, czy może z nią jest coś nie tak:-(

Witam sympatyczne panie z Trojmiasta!
Nazywam sie Kasia i jak narazie nie jestem mama, ale w przyszłości napewno nią zostane. Mieszkałam w Usa przez rok gdzie chodzilam na zajecia z malowania. Maluje farbami na ścianie, rózne postacie z bajek. wysokosc może być nawet do 2 metrow. wiecej informacji pod nr 608-284-968 lub mail- kati-ch@wp.pl cena do ustalenia: zalezna od wielkosci, obrazka i ilości postaci.
03a069f57c64718da0cba32a0c5f9d4e.jpg

pozdrawiam :-)

maga
trzymam kciuki za Jagodę....będzie dobrze...może skonczy sie rehabilitacją, żeby mała mogła dobrze chodzić, teraz jest duzo fajnych metod i jak sie szybko zacznie to sa super rezultaty

Katie-Gdynia

Michalna sama ostatnio obrazki na ścianach maluje, może nie tak ładne..ale to są prawdziwe dzieła sztuki:-)

KATIE,wiesz że nie wolno sie reklamowac na forum ,oj ,oj :wściekła/y::wściekła/y:a ja dzis po pracy .Wróciłam dopiero z pracy o 21 ,załatwione meeeega zakupy w Tesco i w Polo i duuupa z wypłaty ,a miesiac jest cholerrrrrrrrnie długi .:wściekła/y::wściekła/y:no ale pampersy ,obiadki i deserki dla małej sa a dla Sebka cosik słodkiego i gra muzyka.:-)musze pokupowac synowi ubrania na rozpoczecie roku szkolnego bo przeciez idzie sie promowac do zerówki i trza kupic ubranie ,kredki i takie tam pierrrrdoły.chciałam iscz synkiem na Szreka 3 do kina ale chyba nici z tego bom zaszalała z kaska i ni da rady ,,,eeech szkoda dupa blada ,nabiadoliłam i ide spac .Dobranoc laseczki.;-);-)

a czemu nie można się reklamować? pierwszy raz się spotykam z taką opinią??
żałuje, ze nie znam nikogo na Śląsku, kto by mi wymalował w ten sposób pokój dziecięcy. Jesteśmy w chwili obecnej w zaawansowanym szukaniu mieszkania (jakieś typy już są) i własnie mi się marzy, żeby Zuzce zrobić takie malunki w pokoju... musze podpytać na forum mamus slaskich, moze znaja kogos kto robi takie malunki :)

reklama
Maga to faktycznie lepiej pójść i sprawdzić dla spokojności a jakby co to rehabilitacja napewno da się szybko unormować co trzeba:tak:. Daj znać co po wizycie ustaliłaś z neurologiem. A może Jagódka będzie filozofem i tak się "zamyśla" a Ty jej przeszkadzasz machając przed oczami;-):-).

Do góry