reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

czesc Kasiu :-)witamy nowa kolezankę .Zapewne znamy sie z widzenia bo ja pracuje w sklepie w Rumi ,jest to dosc duzy sklep wiec istnieje prawdopodobienstwo że do niego tez czasami zaglądasz .;-)chciałam sie tylko przywitac z nowa forumowiczką i spadam spać bo rano o 4,30 pobudka do pracy.:wściekła/y::wściekła/y:Acha ,sprzedaliśmy nasze starsze dziecko ,Sebastian od dzisiaj jest umojej teściowej w Rumi na wakacjach .i mamy mały luzik .;-)Aw czwartek jade z Ksenia na kolejne czwarte juz szczepienie .a tak wszystko ockej dzieciaczki zdrowe ,praca jest [brrrrrrrrrrrrr............]i czego chciec wiecej ?:tak:dobranoc laseczki miłej nocki i całuski dla dzieciaczków .:-):-):-)

reklama
hej kobitki :-D odpisali mi z pampersa-wklejam tekst:

Szanowna Pani,

Dziękujemy za kontakt z naszym Działem.

Chcielibyśmy Panią poinformować, iż akademia Zdrowego Rozwoju w Gdańsku
odbędzie się 23 i 24 września.

Z poważaniem,

Dział Konsumencki

Procter and Gamble DS Polska Sp. z o.o.
03-872 Warszawa, ul. Zabraniecka 20
NIP PL 5213289895
Infolinia. 0-800-120-032
fax. (48-22) 670-84-17
Pg

my urzyway pampersa 5, za mega pakę płacę 47,30 z tańszymi nawet nie próbuję, bo jagoda ma straszliwe skłonności do odparzeń, więc wolę dmuchać na zimnie:tak:
15 miesięczna jagoda mierzy 85 cm i waży 13,670 g:szok:
poza tym niestety czeka nas wizyta u neurologa,mam tylko nadzieję,że dowiem się,że wszystko jest wporządku, chociaż intuicja podpowiada mi inaczej:-(

asiuk po pierwsze jagoda nadal chodzi na palcach, tzn czasami, baardzo czasami postawi prawą stopę, a lewej nie potrafi wogóle, nawet jak stoi, to podpiera sie tylko prawą, próbowałam jej ta lewą stopę spróbować "wyprostować" jak leży, no i napotkałam na opór, jak nie idzie tak nie idzie, więc są dwa wyjścia, albo jagunia nauczyła się tak chodzic i inaczej nie chce, albo ma w lewej stopie przykucz mięśni z którym trzeba będzie coś zrobić
po drugie jagoda bardzo często się zawiesza tzn patrzy gdzies w martwy punkt i nawet jak pomachasz jej ręką przed oczami nie wywołuje to u niej żadnej reakcji, takie stany pojawiają sie coraz częściej i trwaja coraz dłużej, a ja się zastanawiam, czy może z nią jest coś nie tak:-(

Witam sympatyczne panie z Trojmiasta!
Nazywam sie Kasia i jak narazie nie jestem mama, ale w przyszłości napewno nią zostane. Mieszkałam w Usa przez rok gdzie chodzilam na zajecia z malowania. Maluje farbami na ścianie, rózne postacie z bajek. wysokosc może być nawet do 2 metrow. wiecej informacji pod nr 608-284-968 lub mail- kati-ch@wp.pl cena do ustalenia: zalezna od wielkosci, obrazka i ilości postaci.
03a069f57c64718da0cba32a0c5f9d4e.jpg

pozdrawiam :-)

maga
trzymam kciuki za Jagodę....będzie dobrze...może skonczy sie rehabilitacją, żeby mała mogła dobrze chodzić, teraz jest duzo fajnych metod i jak sie szybko zacznie to sa super rezultaty

Katie-Gdynia

Michalna sama ostatnio obrazki na ścianach maluje, może nie tak ładne..ale to są prawdziwe dzieła sztuki:-)

KATIE,wiesz że nie wolno sie reklamowac na forum ,oj ,oj :wściekła/y::wściekła/y:a ja dzis po pracy .Wróciłam dopiero z pracy o 21 ,załatwione meeeega zakupy w Tesco i w Polo i duuupa z wypłaty ,a miesiac jest cholerrrrrrrrnie długi .:wściekła/y::wściekła/y:no ale pampersy ,obiadki i deserki dla małej sa a dla Sebka cosik słodkiego i gra muzyka.:-)musze pokupowac synowi ubrania na rozpoczecie roku szkolnego bo przeciez idzie sie promowac do zerówki i trza kupic ubranie ,kredki i takie tam pierrrrdoły.chciałam iscz synkiem na Szreka 3 do kina ale chyba nici z tego bom zaszalała z kaska i ni da rady ,,,eeech szkoda dupa blada ,nabiadoliłam i ide spac .Dobranoc laseczki.;-);-)

a czemu nie można się reklamować? pierwszy raz się spotykam z taką opinią??
żałuje, ze nie znam nikogo na Śląsku, kto by mi wymalował w ten sposób pokój dziecięcy. Jesteśmy w chwili obecnej w zaawansowanym szukaniu mieszkania (jakieś typy już są) i własnie mi się marzy, żeby Zuzce zrobić takie malunki w pokoju... musze podpytać na forum mamus slaskich, moze znaja kogos kto robi takie malunki :)

reklama
Maga to faktycznie lepiej pójść i sprawdzić dla spokojności a jakby co to rehabilitacja napewno da się szybko unormować co trzeba:tak:. Daj znać co po wizycie ustaliłaś z neurologiem. A może Jagódka będzie filozofem i tak się "zamyśla" a Ty jej przeszkadzasz machając przed oczami;-):-).

Do góry