reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ale bury dzień ponury :-(
martka fajnie,że masz tyle miejsca w domku,że mała ma sprzęty :-) i nie nudzi się w czasie deszczu -my niestety mamy malutkie mieszkanko, i na dodatek mieszkamy z moim tatą, i bratem( który jest teraz w Irlandii) ale przyjeżdża za tydzień :tak::tak::tak:.
Malutki dzisiaj się huśtał na swojej huśtawce(mówi na nią "unta-unta:-)") trochę rysowaliśmy no i wypełnił dziadkowi kupon totolotka :-):-):-) może wygra-ale by były jaja:-D:-D:-D:-D
Po obiadku troszkę na podwórku byliśmy ale zaraz zaczęło padać no i niestety nici ze spaceru.:-(
A mnie głowa boli-chyba spadam kawkę walnę bo jakaś taka jestem bleeeeeeeeee

reklama
Agnieszka
życzę duuużej wygranej..
....nawet duży dom nie jest dobry jak taka pogoda, dzis mała nie stęka, ale juto jak tak dalej bedzie pewnie zacznie...teraz spi juz ponad 3 godziny...oiadek już czeka..i co potem?...bede musiała jej jakąs zabawę wymyslić...może sie około 18 rozpogodzi jak wczoraj:tak:..byle...bo zakupki musze zrobic....

Mój maluch już śpi-dzisiaj jakoś tak niechętnie zasnął pewnie dlatego,że odespał w dzień 3 godzinki pospał.Kochany dzisiaj był cały czas mi buźki dawał, przytulał sie i....śpiewał :-):-):-):-) po swojemu oczywiście-ale wczuwał się, i tak się kiwał na boki jak piosenkarz prawdziwy :-D:-D:-D:-D siedziałam i lałam się nie mogłam wytrzymać ze śmiechu.
Ja czekam na mojego Krzyśka ma przyjechać nad ranem :tak::tak::tak: już się stęskniliśmy za nim .Kubulek to tylko tata tata, z resztą najpierw mówił tata, tatuś, a mama to dopiero od marca mówi:eek::eek::eek:

agnieszka
tak to juz jest z dziećmi, moj Darek tez żadko w domu..teraz ma kontrakt w krakowie i w sumie na weekendy jest tylko..i mala za nim szaleje..rano jak Darek jest to go przytula, całuje...i jak dzwoni telefon to wola tatatatatata.....ach..a my mamy to codziennośc po prostu:happy2:

Michalina tez już spi...chyba, bo wsadzam j,a do wyrka i wychodze..wchodzę po okolo godzinie ja przykryć

Miłej nocki babeczki:-D

Ożywiło się widzę na forum, to dobrze:tak:Jeśli chodzi o nocniczek to muszę pochwalić tutaj teściową, bo to w głównej mierze jej zasługa. Teściowa zaczęła sadzać małą na nocnik. A to było tak: mniej więcej wiedziałyśmy o jakiej porze dnia mała robi kupkę, posadziłyśmy na nocnik i się udało, teraz teściowa spędza najwięcej czasu z małą i to ona pilnuje, żeby wysadzać małą, a Paulinka zawsze coś zostawi w nocniczku:-pnie ucieknie z niego, bo jeszcze nie chodzi:-Dw gazetach się naczytałam, że naukę załatwiania się do nocnika trzeba zacząć, kiedy dziecko świadomie kontroluje swoje potrzeby fizjologiczne, ale ja uważam, że im wcześniej się je przyzwyczai do nocnika tym lepiej, byle tylko maleństwo już opanowało umiejętność siedzenia, a nawet lepiej, gdy nie chodzi, bo wtedy nie ucieka:rofl2:
Agnieszka81 masz wesolutkiego synka widzę:tak:oby te skreślenia w totolotka były strzałem w główną wygraną:tak:
Pogoda rzeczywiście paskudna, mi cały czas się chce spać, głowa boli, a do tego Paulina też już wynudzona przez siedzenie w domku:-(także niech przychodzi w końcu to lato z temp. 20-25 stopni, tyle mi starczy:tak::-D
pozdrowionka

Komarkowa
ja uważałam tak jak ty..Michalina też sikała i kupkała na nocnik w wieku Pauliny..strasznie sie cieszylam..a teraz nic..po prostu kicha..siada i wstaje, nic nie robi...wiele osob mi mowiło że tak bedzie i nie chciałam wierzyć a jednak:-(..może z Pauliną bedzie inczej...tego życzę:tak:

Cześć dziewczynki ! A co to ja znowu pierwsza:rofl2::-D
Aż mi się nic nie chce jak za okno patrzę, a tu po zakupy trzeba iść:zawstydzona/y:
Dobrze,że do pracy nie muszę ha ha :-p:-pSiedzę z małym w domku aż do przedszkola nie pójdzie, czyli jakieś półtora roczku jeszcze :tak::tak::tak:
Ale dzisiaj sen miałam-śniło mi się,że jestem w ciąży :szok::szok::szok: Ale to był miły sen...Z jednej strony to już bym bardzo chciała drugiego skrzata-najlepiej dziewczynkę
martka jak na Michaśkę patrzę to tak sobie moją córeczkę wyobrażam :-) Ale z drugiej strony to niestety warunki mieszkaniowe nam nie pozwalają:-:)-:)-(
miłego dzionka babeczki, może nam słoneczko dziś zaświeci.....................

Komarkowa
ja uważałam tak jak ty..Michalina też sikała i kupkała na nocnik w wieku Pauliny..strasznie sie cieszylam..a teraz nic..po prostu kicha..siada i wstaje, nic nie robi...wiele osob mi mowiło że tak bedzie i nie chciałam wierzyć a jednak:-(..może z Pauliną bedzie inczej...tego życzę:tak:
Pożyjemy, zobaczymy:-D
Miłego dnia!

agnieszka81
niezłe pobudki Ci robi Kuba
my o tej poże jeszcze smacznie spimy, dziś do 10:-)

u nas pogoda dziwna....czasem słonko, czasem chmurki..ja jestem zmarżlak a biegalam dzis po Pucku w krótkim rękawku, a widziałam ludzi nawet z gołymi plecami a innych w kurtkach...:rofl2:

ja też nie pracuje! czekam tak jak Ty aż mała pojdzie do pszedszkola, ale juz tęsknie za praca...chodż czasem sie ciesze ze nie muszę tak chodzić

Agnieszka..napisz z kąd jesteś?

Komarkowa
ja broń Boże nie pisalam tego żeby Cię zniechęcić, może Paulinka nie zrobi takiego numeru jak Michalina i nie odstawi nocnika w kont:-D

reklama
pogoda dzisiaj faktycznie do d.... i tak ma by przynajmniej do polowy lipca
wlasnie znowu zaczelo padac
dobrze ze urlop mam w sierpniu - moze sie polepszy :)
zegnam panie na dzisiaj ... spadam do domu :)

Do góry