reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć dziewuszki:-) kolejny piękny słoneczny lipcowy dzień:no2::no2::no2::no2: .
Młody dzisiaj wstał normalnie czyli o 06.30.a ja poranna kawkę popijam i widzę że pierwsza tu jestem:-):-):-).No to miłego dzionka!!!!!!!

reklama
i ja witam o poranku :)
komarkowa super ze wszystko sie ulozylo z karmieniem :) no i jestem w szoku ze mala uzywa nocniczka ... kamilka to z niego ucieka gdzie pieprz rosnie :)
agnieszka masz bardzo fajnego synka :)

Idzia-dzięki ,też masz super dzieciaczki:-) A jak dajesz sobie radę przy dwójce rozrabiaków z ręką w gipsie:szok::szok::szok:??? jestem pełna podziwu!!!
komarkowa gratulacje dla córci!!!szok ona ma 10 miesięcy i na nocnik robi????Kuba nie usiedzi :-):-):-) a ja nie mam na tyle wytrwałości i nie chce mi się szczerze mówiąc :-p:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y:muszę sie za te nauki zabrać w końcu porządnie
A u nas leje i leje i przestać nie chce :no::no::no: dobrze, że Kubie kaloszki wczoraj kupiłam-widzę że się przydadzą niestety tego lata

nie jest tak zle;
maz mi duzo pomaga jak tylko jest w domu; smieje sie czasami ze teraz wreszcie sie przekona ile jest pracy przy dzieciach :)
najgorzej jest jak akurat wyjezdza - tak jak wczoraj i bedzie dopiero dzisiaj w nocy; ale wtedy tez sobie dajemy rade ... nauczylam sie bez problemu zmieniac pieluchy i wiazac kokardki na sznurowkach :) nawet moge mala wykapac ( bo michal myje sie sam), malo tego - nawet obiad ugotuje choc przyzanje ze teraz w tym wyrecz mnie opiekunka :)
jesczze tydzien i mam nadzieje ze bedzie ok :)

a jezeli chodzi o pogode to prawda ... masakra - caly czas pada ...

A moja Misia wstała o 10.30.....pogoda do kitu, zla jestem przez to, planowałam plażę dzien w dzień..wrr..nasze kaloszki też sie przydają już od wczoraj:-(.........ja chce słonko:wściekła/y::angry::angry::wściekła/y:

Pozdrawiam wszystkie mamusie!
Ostatnio mało się odzywam, bo maluch zaczął ząbkować i trochu nas w nocy wykańczał - niby nie bardzo źle, ale 2-3 pobudki robił i trochę płakusiał, więc trzeba było utulać. Ale mogę się pochwalić, że już wylazły dwa zębiszcza :-) Dzień po dniu. :-D Więc mam nadzieję, że teraz będzie lepiej... ;-) Buźka!!! :happy2:

W końcu coś się ruszyło na Trojmiastkach:-D....to pewnie przez tą ochydną pogodę...nakupowalam malej tyle pi,.ęknych letnich ciuszkow..mam nadzieje że je wynosi....dobrze że nie poodrywałam metek, najwy,żej za rok opylę je na Allegro heheheeheh:-D

21 lipca przyjedzie do nas kumpela z mężem i trójką synów 6, 3, i 1,5 roczku..jak będzie taka pogoda, to chyba ześwirujemy w domu:szok::szok::szok:...wiem że do 21lipca (z progdnozy szesnastodniowej w necie) ma być pogoda do kitu

Zresztą same zobaczcie.....zalamka normalnie :(

Twoja Pogoda - prognoza na 16 dni dla Polski

martka ale ty masz dobrze z Michaśką :-):-):-) Kuba nigdy tak długo nie śpi:no::no: rekord jego to 08.30-ale wtedy to miał gorączkę i dlatego tak spał długo;-) Ja też mam furę letnich ciuszków dla niego i jestem pewna że wszystkiego nie znosi:-(.
A miało być lato stulecia i co???????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ani zimy w zimie ani lata w lecie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tylko się cieszyć że nie siedzimy teraz pod namiotem gdzieś na mazurach tylko w ciepłym suchym domku:-) tyle dobrego.........

lato stulecie to to na razie jest..takie zimne i mokre..hehehe

W czasie deszczu dzieci sie nudzą?..moja nie, na razie ma zjeżdżalnie w duzym pokoju.(cały pokoj wygląda jak plac zabaw...szkodaże piaskownicy nie da sie wstawic z ogródka:-D).hit po prostu...ale znalazła sobie tez nowa zabawę...maluje zmywalnymi pisakami po szybach od drzwi tarasowych, ale ma radochę, a ja z nią maluje i mamay zabawę hehehehehe..mam nadzieje że jej to nie wejdzie w nawyk i nie będzie mazała mi potem zwyklymi po szybach hehehe...ale czego sie nie robi zeby sie dziecko nie nudzilo...

zaraz kłade ja spac i zabieram sie za sprzątanie:-(

reklama
martka dobrze ze potrafisz malej czas zorganizowac :) tylko faktycznie uwazaj zeby mala w trans nie wpadla i nie mazala po czym tylko sie da :)

Do góry