reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
betka
dobre hehehe

Mówiłam juz Ci Betka że wasza córcia ma slicznie na imie?
Ja miałam byc Marianna, ale jakos wyszło Marta ( Marta Agnieszka...po mamie mojaj babci i jej iostrze blizniaczce.....a moja siostra jest Agnieszka:-D).Starasznie sie z tym imieniem utozsamiam, bo to teraz rodzinka mówi do mnie Mańka, Mania, ja sama sie tak nazywałam, i az mi dziwniew było jak ktos wołał na mnie Marta, dopiero Darek to zmieniła 7 lat temu, bo przedstawina mu zoastałam jako Marta i tak juz zostalo, ale w rodzinie jestm ciagla Mania:-D:-D:-D......chodz juz nie zawsze:laugh2:

pożale sie trochę
..położyliśmy Michalinę spac o 20.30 z mysla o wspolnym winku, wannie, takim tam....:-D..ale nasze dziecko nie spi do teraz..yrczała ponad godzinę (wymieklismy..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)..pobiegała po domu chwilę, dostała nastepna butle mleka...i dalej ryk....skończyło sie tak że mała lezy teraz z Darkiem, a ja powoli obchodzę sie smakiem na upojna noc...a Darek jutro jedzie znów na 2 tyg. do Krakowa:-:)-:)-(...chyba wyczuła że rodzice chcą być sami i stwierdziła że pokaże nam co to znaczy miec dziecko:-D
Mam tylko nadzieje że mała zasnie szybciej niz Darek i chociaż ostatni punkt wieczoru dojdzie do skutku:laugh2::laugh2::laugh2:

Miłej nocki.....ja czekam na cynk od Darka ze mała śpi, i popjam winko:-p

pokaze wam jeszcze co zrobia Darka siostra
Michalina motyl

5ym0r4o.jpg

hej dziewczyny :-)
dzis zapisalam sie na liste rezerwowa do zlobka-jestem 91.... czyli szanse niewielkie,wiec we wrzesniu trzy szybkie numerki i druga ciaza-do przyszlego roku moze sie zalapie na zlobek :-D
a u nas na balkonie golebie zamieszkaly i jajka wysiaduja :-) znow balkon obsrany,ale trudno-ja urodzilam,to niech i golebica spokojnie matka zostanie :-D

Witamy Alemilka

u nas wywiesili ogłoszenie ze otwierajq żłobek..tego samego dnia wieczorem zadzwoniłam z ciekawosci i pani powiedziała że w godzinę zapełniły sie wszystkie miejsca....nie kumam tego....taki popyt straszny na żłobki a żłobków tak mało...gdzie ta polityka prorodzinna skoro nie gwarantuje nam państwo żłobków, z pszedszkolami tez krucho..jeszcze dojdzie do tego że szkół będzie naszym dzieciom brakowało:wściekła/y:

kobirty,w polomarketach jest promocja- pieluszki huggies megapaczki (rozmiar 3,4 i 5) po 37,99; herbatki hipp po 400g (podwojne opakowania) po chyba 12,99. ja kupilam huggisy 4 dwie paczki (na przyszlosc) i po dwie herbatki-od 5 miesiaca z dzika roza i czymstam i od 9 wieloowocowa-daty dlugie,to wypijemy :-) jeszcze musze pojsc po huggiesy nr 5 ze 2 paczki i skoro mala ma juz na pewno 5 kg,to zastanawiam sie,kiedy dojdzie do 9,bo mam dwie paczki pieluch od 5-9,tak bedzie 2x po 78 sztuk,dopiero zaczelam i nie chcialabym tych huggisow kupic na zapas juz dla trzeciego dziecka ;-)
w konkursie w necie wygralam sesje rzucania palenia (wartosc impry to jak nic 1000zl).oczywiscie nie ja bede rzucac,tylko chce zmolestowac tesciowa,a to trudna kobieta jesli chodzi o fajki.sesja jest na 9.00,a baba sypia do poludnia.powiedzialam Piotrowi,ze ja osobiscie pojade obudze,wymyje,nakarmie i przewioze z Gdyni do Gdanska,bo sesje sa w Heweliuszu.obawiam sie tylko,ze ona bedzie ostro protestowac.

Martka - motyl prześliczny :-)

Ze żłobkami to porażka :no: Jest ich strasznie za mało i nic się nie robi z tym :-(

Ja jakieś zaliczam strasznie zajęte tygodnie - jutro jedziemy do Torunia na wesele i zostawiamy małego babci, usiłuję wszystko kupić co potrzeba... :szok:

Buziaki dla wszystkich trójmiastówek!! :happy:

Betka ty niesamowita kobito! podrzuć mi tu jakieś liczby do lotto, bo ty to masz farta i zgarniasz wszelkie konkursy:cool:. ja mega paki huggiesów nr 3 kupuję za 39.99zł (78 szt) w AKPOLu

reklama
Do góry