reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
O kurcze, ale jesli dobrze pamietam bedziesz blizej rodzinki?......szkoda, małej lepiej by było nad morzem, niz na sląsku, ale cóz, może tu jeszcze wrócicie, mam nadzieje jednak ze nadal będziesz mamusia z Trójmiasta :-)

Cieszysz sie czy nie?.....A w trójmiescie mieszkaliscie tylko ze wzgledu na to że mąz tu grał, czy on z tąd pochodzi?

Dziewczy słowo się rzekło... w czwartek wyprowadzamy się na Śląsk :eek:

buu :-( ale bedziesz co jakis czas do nas zagladac? bardzo milo sie pisalo z Toba i ile emocji bylo przed porodem Zuzi: wyjdzie-nie wyjdzie, bedzie maz czy go akurat w domu nie bedzie? :-D pamietam,jak zaciskalas nogi ;-)
szybkiego pakowania i rozpakowywania sie (to jest najgorsze w przeprowadzkach :baffled:),szybkiego zaklimatyzowania sie na poludniu i zeby mala zdrowo sie rozwijala i duza rosla :-)

Martka dokłądnie.. nawet z rodzinka. Bo dopóki nie kupimy mieszkania na śląsku (a jesteśmy juz w trakcie poszukiwań) to będziemy mieszkać z moimi rodzicami.
Zuzi napewno lepiej byłoby nad morzem, ale niestety nie samym jodowanym powietrzem człowiek żyje. Mieszkaliśmy tu w sumie dlatego, że mąż tu grał. Teraz dostał 2x lesza propozycje w swoim macierzystym klubie w rodzinnym mieście. I prawdę mówiąc glupotą byłoby ją odrzucić. Będziemy mogli bez problemu wziąść kredyt na mieszkanko (planujemy 4 pokoje), a ja bedę mogła posiedzieć z Zuzią przynajmniej dopóki skończy rok (jak wytrzymam tyle w domu:-D). Na dobrą sprawę jest więcej "za" niż "przeciw" przeprowadzce. Ale już jest mi smutno... W ciągu 3 lat tu w Gdasku zdążyłam się juz przyzwyczai,mamy tu super przyjaciól.. no i tu urodzila się nasza Zuzia.....

Napewno będziemy tu wracać, mamy gdzie przyjeżdżać na urlop... :-)

a "koleżanek z Trójmiasta" nie zamierzam opuszczać :-)

betka... heheh ja też pamiętam :laugh2: dzięki za wszystko...
jak sobie pomyślę o przeprowadzce to mną telepie...

A to my dzis na plazy i pierwsze wejście Michalinki do morza...

6gef8fn.jpg

663dwdz.jpg

4xy4tgm.jpg

4lr3vyw.jpg

4v54h20.jpg

6b41pba.jpg

Cześć dziewczyny!

Padam...fajnie, że jutro wolne:-) pobędę troszkę z małą, bo ostatnio nie widuje jej całymi dniami:-(i bardzo za nią tęsknię...

Abeja trzymamy Cię za słowo, że będziesz nas odwiedzać, życzę udanej i sprawnej przeprowadzki:-)

Pozdr.

Martka Michasia na pewno miała niezłe przeżycia, wchodząc pierwszy raz do Bałtyku:-) Udało Ci się ją wyciągnąć z wody bez problemu:confused: sama pamiętam, że jak byłam dzieckiem, kąpałam się w morzu od przyjścia na plażę do wyjścia z niej;-)oczywiście sine usta były normą w moim przypadku:-p

reklama
Komnarkowa
ja jej wyciagnąc z morza nie mogłam, ale na piasku na poczatku stała jak bociek na jednej niedze:-)

Kurcze 2 "turystyczne" dni za nami, w środe cały dzień w Sopocie, dziś u znajomej w Mezowie pod Kartuzami, mała wyszalała sie za wszystkie czasy, a jakie ma nogi poobijana, posiniaczone i obdrapane..szok....

Ide lulku, bo padam po tej wyciaczce..

Buziaki babaeczki

Abeja
jak po przeprowadzce?????, udało sie wszystko spakowac?....

Do góry