reklama
Komarkowa, ale wam fajnie, tak sobie działkować :-) Paulinka ma niezłe skupienie na twarzy przy zabawie, mała intelektualistka rośnie
Martka, fajne zdobyczne spodnie, muszę też się wybrać na polowanie hihi
Kulka, Jula przesłodka!
A tu demon i nowa umiejętność:
chlapanie kubkiem niby-niekapkiem
Martka, fajne zdobyczne spodnie, muszę też się wybrać na polowanie hihi
Kulka, Jula przesłodka!
A tu demon i nowa umiejętność:
chlapanie kubkiem niby-niekapkiem
Anulka33
Fanka BB :)
czesc dziewczyny zyje jeszcze :-)pracuje ,pracuje i jeszcze raz pracuje .Wracam do domu po 22 bo robie teraz druga zmiane a wychodze z domu z rana bo o 11 ,takze naet rano nie odpalam kompa bo nie mam czasu ,ale podczytuje was namietnie odżyłam troszku jestem zmeczona ale fajnie sie pracuje .Ciezko bo ciezko ale przynajmniej moge zafundowac dziecku orginalne pampersy a nie typu Aro Ai Sebcio odzył bo czasami jakies autko mu wpadnie
oczywiśbcie bez rozpusty bo miesiac jest długi i trzeba cos jeśc my jak my ale dzieci ...takze jest ok
czytam was czasami ale nie pisze nic bo mi sie po prostu nie chce . Zrana przed praca wychodze jeszcze z Ksenia i z Sebastianem na któtki spacerek a póznie lece na autobus
juz nawet zaliczyłam prace w miniona niedzielę bo akurat była moja kolej .no ok ide soac bo mi sie oczy kleja aa jutro znowu orka .Całuski dla was dziewczyny i wielkie buziaki dla waszych maluchów oby były zdrowe ,tego wam zycze .Napisze cosik jeszcze jak znajde czas .Dobranoc i dzieki za pamiec o mojej skromnej osobie .;-)
oczywiśbcie bez rozpusty bo miesiac jest długi i trzeba cos jeśc my jak my ale dzieci ...takze jest ok
czytam was czasami ale nie pisze nic bo mi sie po prostu nie chce . Zrana przed praca wychodze jeszcze z Ksenia i z Sebastianem na któtki spacerek a póznie lece na autobus
juz nawet zaliczyłam prace w miniona niedzielę bo akurat była moja kolej .no ok ide soac bo mi sie oczy kleja aa jutro znowu orka .Całuski dla was dziewczyny i wielkie buziaki dla waszych maluchów oby były zdrowe ,tego wam zycze .Napisze cosik jeszcze jak znajde czas .Dobranoc i dzieki za pamiec o mojej skromnej osobie .;-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Martka w koncu nie pojechalismy. Zaplanowalam to na nastepny weekend bo moj Marcin ma urodzny i to mial byc prezent urodzinowy. Nawet wymysliłam sobie, ze jednak pojedziemy do mikolajek do super extra hotelu... ale plan spalil na panewce bo wczoraj okazalo sie ze Marcin dostał zgode na transfer i pewnie na dniach bedziemy sie przeprowadzac na Ślask. Sama nie wiem czy sie cieszyc czy nie...
dziewczyny Zuza nauczyla się pluć... robi ustkami brrrrrrrrrrrrrrrrrrr i rozpyla wokoło swoją sline. A najchetniej robi to jak ma usta pełne np. jabłuszka...
poza tym ona zaczęła ssać swoje duże palce u nóg!!!!!!!! Normalnie czuje sie jak wyrodna matka co to dziecku jeść nie daje.... Czy to normalne?
a dzis bylismy na obiedzie w knajpce. Zuzka zaprotestowala i za nic nie chciała posiedziec w foteliku samochodowym. Musiałam ją wziąć na rece a ona zaczeła mi z talerza wybierać frytki i rzucać w tatę...
jestem przerażona.. rośnie mi mały łobuz... :sick:
dziewczyny Zuza nauczyla się pluć... robi ustkami brrrrrrrrrrrrrrrrrrr i rozpyla wokoło swoją sline. A najchetniej robi to jak ma usta pełne np. jabłuszka...
poza tym ona zaczęła ssać swoje duże palce u nóg!!!!!!!! Normalnie czuje sie jak wyrodna matka co to dziecku jeść nie daje.... Czy to normalne?
a dzis bylismy na obiedzie w knajpce. Zuzka zaprotestowala i za nic nie chciała posiedziec w foteliku samochodowym. Musiałam ją wziąć na rece a ona zaczeła mi z talerza wybierać frytki i rzucać w tatę...
jestem przerażona.. rośnie mi mały łobuz... :sick:
Komarkowa, ale wam fajnie, tak sobie działkować :-) Paulinka ma niezłe skupienie na twarzy przy zabawie, mała intelektualistka rośnie
kasia_z Mała ma tak od urodzenia, że mocno skupia wzrok na czymś, na co spogląda
Abeja z tymi stopami to normalna sprawa Paulina potrafi wypluć smoka i ssać dużego palucha od nogi
Anulka trzymaj się dzielnie, widać że zadowolona jesteś z pracy, mimo iz zmęczona, a zadowolona mamusia to zadowolone dzieci
Ja donoszę, że 1 dzień w pracy całkiem, całkiem, ale muszę zglębić ofertę Orange, żeby nie wyjść na niekompetentną. Zabrałam dziś makulaturę do domu;-) i będę się dokształcać w wolnym czasiePaulinka przeżyła rozłąkę, tylko jak mnie zobaczyła po powrocie to zaczęła piszczeć z tęsknoty chyba Poza tym, muszę ją pochwalić, dziś po raz pierwszy zrobiła kupkę do nocniczkano i udało jej się wypić 100ml mleka modyfikowanego przed snem:-) świetna jest ta moja Mycha normalnie, ehhh....
Komarkowa, gratuluję pierwszej kupki w nocniczku
Martka, Michalina to już duuża panna
Kasia, Piotrus to mały cwaniak co? też dzis nabyłam tzw. niekapek- chlapek. zobaczymy co to będzie
Abeja, moja też tak 'pierdzi' ustami, uwielbia to! to taki bobasi system porozumiewania się a z tymi nogami to normalne.. ja podobno jak byłam starsza to sobie trzymałam butelkę nogami i z niej pilam.he he
a tu moja małpka w akcji:
Martka, Michalina to już duuża panna
Kasia, Piotrus to mały cwaniak co? też dzis nabyłam tzw. niekapek- chlapek. zobaczymy co to będzie
Abeja, moja też tak 'pierdzi' ustami, uwielbia to! to taki bobasi system porozumiewania się a z tymi nogami to normalne.. ja podobno jak byłam starsza to sobie trzymałam butelkę nogami i z niej pilam.he he
a tu moja małpka w akcji:
reklama
Julcia smaczne paluszki cio.....hehehehe..strasznie fajnie to wygląda jak dzieci ssą stópki ...ale niestety (a moze stety) przechodzi im to :-):-):-)
Komarkowa
gratulacje dla Paulinki za kupke, mała tez robiła jak byla mała, a teraz nawet nie chce na nocnik usiaść
Anulka
zagladaj do nas częściej zapracowana kobieto
Abeja...zobacz na Julke to zupełnie normalne....i super zabawne
Mamo ja biegam
Mamo ohydne te kwiatki..bleee..
Widzę na horyzoncie jakiegos przystojniaka
Mój ci on
Hejże dzieci Hejże ha Hejże ha , róbcie wszystko to co ja...
Komarkowa
gratulacje dla Paulinki za kupke, mała tez robiła jak byla mała, a teraz nawet nie chce na nocnik usiaść
Anulka
zagladaj do nas częściej zapracowana kobieto
Abeja...zobacz na Julke to zupełnie normalne....i super zabawne
Mamo ja biegam
Mamo ohydne te kwiatki..bleee..
Widzę na horyzoncie jakiegos przystojniaka
Mój ci on
Hejże dzieci Hejże ha Hejże ha , róbcie wszystko to co ja...
Podziel się: