reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Chaśka w kiteczku..miała go ok 30 sekund :-(

4uvo8ex.jpg

A tak Chasiek wychodzi na spacery..hehehehe..lepsze to niz nic co?
4ytv668.jpg

Z nudów gadamy sobie przez telefon.....
68ituz7.jpg

reklama
AAAAAAAa zapomniałam sie pozalic, Michalina dzis rozwalilami telefon, mały łobuziak, roztrzaskała go w drobny mak..pierdykneła nim ze swojego wysokiego krzesełka na kafelki w kuchni..wrrrr...to co z niego pozostało...

4v8uqmb.jpg

Słyszałyscie:
Sowińska (Rzecznik praw dziecka) kazała psychologom sprawdzic czy PinkiWinki jest gejem, bo nosi torebkę......paranoja...............
..ta bajka jest przeznaczona dla dzici do lat 3...gdzie tam podtekst gejowski...paranoja

przeczytajcie sobie mamuski....Ja tez mam taka kolezankę Straszna Mamę..może nie do końca, bo ona uwaza ze najlepszym posiłkiem dla dziecka jest czekolada...I że szczęsliwe dziecko to dziecko przebywajace minimum 10 godzin dziennie na dworze....bo jod (nad zatoką?), bo swierze powietrze(w cntrum miasta?)..itd...

https://www.babyboom.pl/ciaza_i_porod...szna_mama.html

p.s.
Jeszcze pół godziny i moje szczęście idzie spac, i zacznie sie następne szczeście...wieczór kochany, taki bez oczu dookoła głowy.....
..kurcze nic innego ie robie tylko rozgladam sie co ten mały zbój robi...raz nie spojrzałam i znalazłam ja na stole w kuchni..siedziała po turecku i układała sobie maty...

Staram sie robic swoje i nie przeszkadzac małej w jej zabawach jak juz sie sama bawi, ale dzis upodobała sobie zabawe psim Frolickiem...wkładała go do miski i wurzycała, i tak w kółko, a jak był ryk jak położyłam miske na szawkę...a jaki pies był zdziwiony..

z utesknieniem czekam na 20.30..antybiotyk i lulu..a ja zajme sie sprzataniem tego co mój wandal dziś nabroił...

z utesknieniem czekam na 20.30..antybiotyk i lulu..a ja zajme sie sprzataniem tego co mój wandal dziś nabroił...

Babka to non stop ma jakieś zajęcie:no: ja też odpoczywam, jak mała idzie spać, tyle, że Paulinka zasypia ok. 21-21,30:-(

Z tymi Teletubisiami to jakiś obciach, czego to się ludzie nie doszukają...zajęliby się czymś pożyteczniejszym...

Spacerki w taką pogodę (upał) to niewielka, moim zdaniem, przyjemność, ale w domu 24h to też bym wariowała, więc rozumiem Cię Martka_79:tak:Jeszcze trochę i nadrobicie zaległości:tak:

Jutro jadę zrobić badania do pracy, a od piątku do roboty:szok::eek:Mam nadzieję, że się jakoś zaklimatyzuję.

Pozdrowienia dziewczyny!

Komarkowa
ale sie działkujecie....mała slicznie wam rosnie...i badziej opalona niż mama!!!

Abeja
jak sie weekend udał? znależliscie jakieś miejsce

Anulka
kobieto a co z Tobą???

Kobiety wszystkie..
co sie dzieje..słonko zaświeciło i wszystkie na dworzu..oj zaniedbujecie BB:-):-):-)

Ja zakupiłam dzisiaj na lumpach 2 pary białych spodni (jedne na 13 lat...hehe sa na mnie 3/4)..razem za 16 zł..

ale najlepsze jest to ze dostałam dzis paczke..otwieram a tam kartka zwykła z napisem dla mamy od michalinki na dzień mamy...a tam kręmy Irena Eris na płaski brzuch i na biust mój mikry hehehe....Darek z Krakowa wysłała, strasznie mnie tym zaszokował, bo zazwyczaj daje mi kase i mów ku se cos sama...

,,a z reszta zobaczcie co kupiłam i dostałam :-):-):-)

4v34hlw.jpg
4qeg29j.jpg

4zc6u78.jpg

ale ze mnie chwalipieta hehehehehehehe..ale komu mam sie pochwalic jak sama z mała wiecznie w domu siedze..?:-D:-D:-D

reklama
Do góry