reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Niestety ta folia jest przypinana do budy na zamek wiec nie bedzie pasaowała do innego wózka, ale jest czadowa, na prawde ktos kro projektował tren wózek dopiał wszystko na ostatni guzik, bo nie ma niczego co chciałabym w nim zmienic...

oto świarza fotka na życzenie

5yv1478.jpg

Martka widzę że Coneco to wziął wszystko z Peg Perego-to faktycznie bardzo pomysłowy wózek, ale niestety musieliśmy go sprzedać i kupić coś "terenowego" bo nie dało się nim jeździć po naszych chodnikach osiedlowych a co dopiero gdzieś w teren. Ale folia i inne gadżety w tym wózku są nie do pobicia-żal mi było pozbywać się tego wózka, ale miał dwa zbyt duże minusy (za wąskie siedzisko i zbyt delikatna konstrukcja i koła na nasze potrzeby-niestety).
Kupiliśmy X-landera X1, ale bez folii, bo oryginalna jest za 100zł, a jak jak chciałam kupic inną to myslałam że sobie rzygnę w sklepie (za przeproszeniem) tak syfią te folie plastikiem jak chińskie buty:-p. Nie kupiłam i Kuba nie ma folii i miec nie będzie, jakby co to parasolkę wezmę;-).

reklama
Juz teraz powinno być ok:-) wybaczcie, ale dochodzę do wszystkiego, jak widać metodą prób i błędów:zawstydzona/y:

Nocniczek

Pożeranie gąsienicy Magdy;-)Lubię robaczki;-)skrzyżowane nóżki:-p

2 ząbki:-)

Do góry