reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Michaliny ukochane łabądzki na korytarzu
630ef6p.jpg

Miśkowa prycza

6cdh9w0.jpg

Miśkowa cela

5z1hv7r.jpg

Miśkowy venfron
6aurhuw.jpg

Miskowy narzeczony
61t6t12.jpg

Miłośc od pierwszego wejrzenia...(przez 4 dni całowali sie przez szybke miedzy salami...oto udokumentowane pierwsze spotkanie bez szybki)
66wcv89.jpg

reklama
Witaj Martka_79:-) Fajnie, że już jesteś z nami i że Michalinka dochodzi do siebie:happy::tak:Swoją drogą niezłego ma córcia absztyfikanta;-)poza tym w tym wieku już takie powodzenie, to co dopiero będzie później:-p:confused:
Zdjęcia fajne:tak: mimo iż oddział taki kolorowy to nie ma to, co domek, no nie:confused:
pozdr.

Kasia Z-specially for you ;-)

gdzie ja jestem?zimno,straszno, sama jestem,buu
m8.jpg

dziecko,choc male,ma cala mase problemow na glowie ;-)
m7.jpg

matka jest mna podjarana :-p
Obraz081.jpg

spie-a co bede sobie zalowac,i tak mnie podziwiaja :-D
Obraz076.jpg

ciotka jest mna zauroczona-zdziwilo ja,ze mam po piec palcow u rak i nog :laugh2:
Obraz075.jpg

betka - ale faaajna. Jakbym widziałą moją Zuzie :-) kurcze ja już nie pamietam jak ona była takim okruszkiem :-)

Piotr przy okazji wczorajszej kapieli stwierdzil,ze Marianka podrosla,a ja tego nie widze.moze dlatego,ze ja z nia jestem 24 h na dobe :laugh2:

Martka super że już jesteście-martwiłam się. Ale chwal się gdzie leżałyście, (po zdjęciach wydaje się że Wejherowo) bo pewna jestem że nie w Miejskim w Gdyni-inaczej bys tu nam świergotała;-). Ja pierdzielę miałaś porostu luxus w porównaniu z naszym leżeniem w lutym w Gdyni, dlatego pytam bo jakby co (tfu, tfu) to żebym wiedziała gdzie od razu jechać, bo wołami do gdyńskiego mnie nie zaciągną.
Michaśka zap. płuc pewnie wirusowe (od kogoś z rodziny pewnie złapała) i całe szczęście w nieszczęściu:tak:. A rota to jak znam zycie w szpitalu:baffled:. No to masz teraz rekonwalescentkę:-). Nie ma to jak dom co? Ja to po tych dwóch tyg w szpitalu to jak wlazłam do domu to obchodziłam chatę jak kot, bo normalnie zapomniałam co jak wygląda, gdzie leży...

JaaaaaaaaCieeeeeeee! Betka! Takie masz cudeńko!!!! Marianka jest prześliczna!

Martka fajnie że już wróciłyście do domciu:-)lezałas w Pucku ,prawda?od razu poznałam te piękne sale .Ja lezałam tam w grudniu z Ksenią ale tylko [dzieki Bogu ]2dni .Ordynator tego oddziału rewelacyjna [doktor Tarnowska] i baaardzo miła [i ładna hi hi hi];-)a piguły jak ktoś najblizszy z rodziny ,nie życzę równiez zadnemu dziecku leżeć w szpitalu ale w Pucku jest rewelka i widzę że od grudnia [a własciwie od Sylwestra ],nic tam się nie zmieniło.:tak:

reklama
Betka!!! Twoja malutka jest przecudowna!!! :-):-):-):-)
Cała do schrupania! Jestem zauroczona!!! :-):-):-):-)

Martka, dobrze że już po wszystkim! A który to szpital tak zachwalasz? :happy:

Do góry