reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

apteka gemini to rodzina z apteka w sopocie,tylko nie wiem,jak ona sie nazywa-na chrobrego,w budynku invest comfortu.w gdyni raczej nie maja apteki.no,i maja jeszcze przynajmniej dwie w wejherowie i jedna w gdansku glownym-ta od niskich cen przy sanepidzie.

reklama
o matko no tak betka-ja dostałam po ciąży jakiejś zaćmy!!! Hutery! racja!
A przy okazji-pracowałaś u nich kiedyś? masz jakieś doświadczenia? to napisz mi na priva;-).

jesteśmy po szczepieniu-trochę płaczu, ale nie drażniły się z Kubusiem;-), za to bardzo dokładnie nas "obsłużono":tak:;-):-). czasem trzeba widocznie opieprzyć;-), osolić;-).

czy ja dobrze zrozumialam?szczepionka na pneumokoki wcale przed nimi nie chroni??:confused:

tak powiedzial pediatra w szkole rodzenia.mysle,ze raczej nie mial jakichs specjalnych intencji zdyskredytowania tego super produktu.sorry,ja po prostu nie jestem zwolenniczka np pakowania w dzieci antybiotykow z powodu kataru,bo we mnie pakowano,a ja sie podszkolilam-z racji zawodu :-p -i widze niebezpieczenstwa z powodu ciaglego ich stosowania.taka jakas glupia jestem,ze nie lubie lekow :-p

:confused: To by musiało oznaczać, że Glaxo sfałszowało wyniki prób klinicznych...
trochę nie wierzę...

... mimo, że zgadzam się z Tobą, Betka, a propos leków, i poza HiBem sama na nic dodatkowo nie szczepię ...

Betka, w ogóle super twój suwaczek: Marianka ma 2 tygodnie i 6 dni :-) Słodziutkie!
Dawaj jakieś fotki! :happy::laugh2:

Betka zgadzam sie z Tobą w kwestii lekow. a z tymi szczepionkami to zwariować można...:baffled:

STO LAT DLA MARIANNY I ZUZI!!

Dla Zuzi, Julci i Marianki wszystkiego naj z okazji okrągłych rocznic:-)

W sprawie szczepionek też już nic nie wiem:confused:tabula rasa:-p
Wczoraj wreszcie podjęłam próby rejestracji do dermatologa i...zgadniejcie na kiedy najbliższy termin:confused: 2 lipca!!!:-(Po prostu super...
Idzia, Anulka33 jak tam w pracy:confused: nie macie chyba siły po pracy na pisanie z nami...
Dziś piątek, jak dobrze, że teście jutro wracają (nie sądziłam, że będę tesknić;-)), ale nie ma to jak odrobina pomocy. Wczoraj padałam już na cyce:-) a dziś od rana kręci mi się w głowie, niedobsze...
Pozdr.

Zuzka dziękuje za życzenia i wszyskim Okrąglakom przesyła slodkie buziaczki.

Komarkowa - paczka wysłana. A z tym kręceniem w glowie - może Paulinka będzie miała rodzeństwo? :laugh2::zawstydzona/y:

Nasz budzik juz spi na balkonie (korzysta z ostatnich urokow posiadania balkonu co nie kulka? :-) )

Milego dnia babeczki (mimo, ze on troche pochurny!)

reklama
Komarkowa - paczka wysłana. A z tym kręceniem w glowie - może Paulinka będzie miała rodzeństwo? :laugh2::zawstydzona/y:
Fajnie, w takim razie czekam:-)a co do tego rodzeństwa, to lepiej wypluj albo odpukaj w nimalowane;-)minimum 3 lata przerwy między obecnym a kolejnym dzieckiem:tak:Kręci się, bo troszkę przemęczona chodzę...ja tak już mam, że ciągły wysiłek, malo snu objawia się u mnie w ten sposób:-(

Do góry