apteka gemini to rodzina z apteka w sopocie,tylko nie wiem,jak ona sie nazywa-na chrobrego,w budynku invest comfortu.w gdyni raczej nie maja apteki.no,i maja jeszcze przynajmniej dwie w wejherowie i jedna w gdansku glownym-ta od niskich cen przy sanepidzie.
reklama
o matko no tak betka-ja dostałam po ciąży jakiejś zaćmy!!! Hutery! racja!
A przy okazji-pracowałaś u nich kiedyś? masz jakieś doświadczenia? to napisz mi na priva;-).
jesteśmy po szczepieniu-trochę płaczu, ale nie drażniły się z Kubusiem;-), za to bardzo dokładnie nas "obsłużono";-):-). czasem trzeba widocznie opieprzyć;-), osolić;-).
A przy okazji-pracowałaś u nich kiedyś? masz jakieś doświadczenia? to napisz mi na priva;-).
jesteśmy po szczepieniu-trochę płaczu, ale nie drażniły się z Kubusiem;-), za to bardzo dokładnie nas "obsłużono";-):-). czasem trzeba widocznie opieprzyć;-), osolić;-).
czy ja dobrze zrozumialam?szczepionka na pneumokoki wcale przed nimi nie chroni??
tak powiedzial pediatra w szkole rodzenia.mysle,ze raczej nie mial jakichs specjalnych intencji zdyskredytowania tego super produktu.sorry,ja po prostu nie jestem zwolenniczka np pakowania w dzieci antybiotykow z powodu kataru,bo we mnie pakowano,a ja sie podszkolilam-z racji zawodu -i widze niebezpieczenstwa z powodu ciaglego ich stosowania.taka jakas glupia jestem,ze nie lubie lekow
To by musiało oznaczać, że Glaxo sfałszowało wyniki prób klinicznych...
trochę nie wierzę...
... mimo, że zgadzam się z Tobą, Betka, a propos leków, i poza HiBem sama na nic dodatkowo nie szczepię ...
Betka, w ogóle super twój suwaczek: Marianka ma 2 tygodnie i 6 dni :-) Słodziutkie!
Dawaj jakieś fotki!
trochę nie wierzę...
... mimo, że zgadzam się z Tobą, Betka, a propos leków, i poza HiBem sama na nic dodatkowo nie szczepię ...
Betka, w ogóle super twój suwaczek: Marianka ma 2 tygodnie i 6 dni :-) Słodziutkie!
Dawaj jakieś fotki!
Dla Zuzi, Julci i Marianki wszystkiego naj z okazji okrągłych rocznic:-)
W sprawie szczepionek też już nic nie wiemtabula rasa
Wczoraj wreszcie podjęłam próby rejestracji do dermatologa i...zgadniejcie na kiedy najbliższy termin 2 lipca!!!:-(Po prostu super...
Idzia, Anulka33 jak tam w pracy nie macie chyba siły po pracy na pisanie z nami...
Dziś piątek, jak dobrze, że teście jutro wracają (nie sądziłam, że będę tesknić;-)), ale nie ma to jak odrobina pomocy. Wczoraj padałam już na cyce:-) a dziś od rana kręci mi się w głowie, niedobsze...
Pozdr.
W sprawie szczepionek też już nic nie wiemtabula rasa
Wczoraj wreszcie podjęłam próby rejestracji do dermatologa i...zgadniejcie na kiedy najbliższy termin 2 lipca!!!:-(Po prostu super...
Idzia, Anulka33 jak tam w pracy nie macie chyba siły po pracy na pisanie z nami...
Dziś piątek, jak dobrze, że teście jutro wracają (nie sądziłam, że będę tesknić;-)), ale nie ma to jak odrobina pomocy. Wczoraj padałam już na cyce:-) a dziś od rana kręci mi się w głowie, niedobsze...
Pozdr.
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Zuzka dziękuje za życzenia i wszyskim Okrąglakom przesyła slodkie buziaczki.
Komarkowa - paczka wysłana. A z tym kręceniem w glowie - może Paulinka będzie miała rodzeństwo?
Nasz budzik juz spi na balkonie (korzysta z ostatnich urokow posiadania balkonu co nie kulka? :-) )
Milego dnia babeczki (mimo, ze on troche pochurny!)
Komarkowa - paczka wysłana. A z tym kręceniem w glowie - może Paulinka będzie miała rodzeństwo?
Nasz budzik juz spi na balkonie (korzysta z ostatnich urokow posiadania balkonu co nie kulka? :-) )
Milego dnia babeczki (mimo, ze on troche pochurny!)
reklama
Fajnie, w takim razie czekam:-)a co do tego rodzeństwa, to lepiej wypluj albo odpukaj w nimalowane;-)minimum 3 lata przerwy między obecnym a kolejnym dzieckiemKręci się, bo troszkę przemęczona chodzę...ja tak już mam, że ciągły wysiłek, malo snu objawia się u mnie w ten sposób:-(Komarkowa - paczka wysłana. A z tym kręceniem w glowie - może Paulinka będzie miała rodzeństwo?
Podziel się: