reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kulka na bliznę polecam maść Contractubex-bardzo dobra lub znacznie tańszą, ale "smierdzącą" cebulą maść CEPAN (chyba tez mniej skuteczna)

KOmarkowa ja co noc o Tobie myslę;-). Kuba doprowadza mnie do szewskiej pasji. Wykańcza mnie i to na serio. Dzis budził mnie nawet co 15 minut. Najdłuższy sen to 1,5 godziny. Jestem wykończona i u kresu sił. nie wiem co robić i dlaczego tak się dzieje. Daję mu na noc czopek Viburcol, ale to chyba wogóle nie działa. Zęby są daleko w tyle, także to nie to. Głodny nie jest, bo jak podam butlę to zjada max 60 ml. Wzięcie do łózka czasem działa, ale nie zawsze a nawet jak działa to mój sen jest "na czuja"-to bez sensu. mam plan wyekspediować go po chrzcinach do jego pokoju-może to oto chodzi że mnie "wyczuwa obok"- już nie wiem. Totalna masakra:wściekła/y:. Zrobiłam się nerwowa przez ten brak snu.

Z tymi kodami to się też Wam chce? A jak "wytniecie kod z puszki po herbatce:confused::-D

reklama
A=
Martka_79 nie wiem, czym sobie zasłużyłam, że wysyłasz mi fotki Michaliny na @:confused: :-p ale dziękuję:tak:
.

sorki....nie mam pojecia skad Twój mail w moich adresach, cos kiedyś Ci wysłałam z bb przez outlooka i sie zapisał, a wczoraj jak wysyłałam to głupia zaznaczyłam kilka osób i jeszcze napisz do wszystkich i poszło w swiat........Toba sie nie martwie, ale poszło do kilku osób powiazanych ze mna ze tak powiem ścisle zawodowo, i nie wiem jak zareaguja na takiego maila.....och.........
Zrobiłam dzieki temu pozadek w adresach.....juz nie strzele takiej gafy......:-D

MARTKA,kochanie jakbym miała taką seksowna figurkę jak ty to pochwaliłabym sie i fryzurką i opalenizna ,a tak dupa zimna co z tego że 'góra w porzo ,za to o dole lepiej nie mówić 'a co dopiero pokazywac,ale myślę że jak się w końcu spotkamy na tym puckim spacerze to zobaczysz sama ...a,właśnie to Połczyno to zdaje się gorsza pipiduwa od naszego Rekowa ,nic dziwnego że na spacery z Miśką uciekasz 'do miasta.'A U NAS OD WCZORAJ KłADą KANALIZę KOłO MOJEGO DOMU ,WRRRRRR CHAłAS NIEZIEMSKI .

iedzę sovie przy kompie , kontem oka zerkam na tv a tu co? "Magda M"..jakas do tyłu jestem....nawet nie wiedziałam ze juz puszczaja..hehe ale zacofana jestem......

Anulka trzymam zasłowo...po świetach nie odpuszcze i eybierzemy sie w koncu na tena spacer my wiejskie dziołchy:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

spadam ogladać tą bajeczkę~~~~~~~~~~~~~~~~~````~~~~~~````~~~~~````~~~~~````~~~~````~~~~~`~``

Z tymi kodami to się też Wam chce? A jak "wytniecie kod z puszki po herbatce:confused::-D

Ona z puszka to ma tylko kształt wspólny, to kawałek tektutki z folia aluminiowa w srodku, wiec zwykłe nozyczki daddzą radę!!!

katarzynab1983
Ja robiłam pożądek kilka dni temu i wszstkie puste poszły do smietnika, wiec nie pomoge

sorki....nie mam pojecia skad Twój mail w moich adresach, cos kiedyś Ci wysłałam z bb przez outlooka i sie zapisał, a wczoraj jak wysyłałam to głupia zaznaczyłam kilka osób i jeszcze napisz do wszystkich i poszło w swiat........Toba sie nie martwie, ale poszło do kilku osób powiazanych ze mna ze tak powiem ścisle zawodowo, i nie wiem jak zareaguja na takiego maila.....och.........
Zrobiłam dzieki temu pozadek w adresach.....juz nie strzele takiej gafy......:-D

Wysyłałaś mi kołysanki i pewnie automatycznie się zapisał w kontaktach:-)

widzisz Komarkowa a ja sie zastanawiałam, i nie mogłam skumac z kąd go mam.....hehehehehe....będe mogła spokojnie zasnac bo nie dawało mi to spokoju:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Viburcol to na "bolesne ząbkowanie, przy gorączce itp. "podobno" lekko uspokajający dziecko, homeopatyczny-ale ja jakoś nie stwierdzam działania;-).
A może w Wejherowie "coś" podali tym naszym dzieciom;-)- żywa nocna energia.

reklama
Do góry