ok, wiec nie kazde dzieckoMichalina jeszcze nie przechodziła tego etapu..ona do ludzi obcych sie usmiecha, zaczepia ich itp...
reklama
Kumpela wysłała mi fotki swojego bvąbla z czadowego placu zabaw na Przymorzu, podobno na Jagielońskiej.......ona nie ma pojecia jak tam dojechac, bo autkiem jechali z Sopotu
...........................................jesli któras z was wie gdzie to napiszcie mi jak tam dojechac jakim autobusem z Przymorza, czy z Zaspy..................plisssssssssssssssssssssssssssssssss
...........................................jesli któras z was wie gdzie to napiszcie mi jak tam dojechac jakim autobusem z Przymorza, czy z Zaspy..................plisssssssssssssssssssssssssssssssss
katarzynab1983
Początkująca w BB
Witam, mam do was małe pytanko czy, któraś z was posiada jakieś kody kreskowe z opakowań produktów hipp, bo w zeszłym tygodniu dostałam kartę konkursową i chciałabym coś zamówić dla mojego maleństwa ale mam za mało kodów.
zdaje sie ze tu mamy jakies farmaceutki?mam pytanie- jaką maść mam sobie kupic na gojenie się ran?mam 4-ro miesieczna bliznę po cc , ktora sie ciagle rozlazi i nie chce za bardzo goic.na poczatku przemywalam rumiankiem,potem sie juz niby zaczelo goic, a teraz znowu mnie boli.dzis odkazilam amolem
Katarzyna,ja mam sporo herbatek hippa.
Katarzyna,ja mam sporo herbatek hippa.
a co to za karta konkursowa ? o co chodzi ? bo ja pierwsze slysze ???
Idzia mi przysłali taką kartę konkursową razem z produktami promocyjnymi Hippa. Chodzi o to, że za określoną ilość kodów kreskowych z opakowań produktów Hippa można dostać prezenty dla malucha: kosmetyki, podkład do przewijania, szaliczek, torbę na drobiazgi, misia, etc.
Dziewczyny ja już nie wiem, co ja mam robić Paulinka budzi się tak często w nocy, że nie wyrabiam...:-( potrafi mnie budzić co godzinę i niekoniecznie jest głodna czy aż tak potrzebuje mojej bliskości bo jak ją wezmę do nas do wyra, to się od razu uspokaja...A do tego przez zmianę czasu poprzestawiały jej się pory drzemek nie wiedziałam o której mam ją kłaść, spała po 2h w ciągu dnia i w rezultacie wczoraj musiała sobie to odbić, zasnęła na 3h na balknie i ledwo się dobudziła
Ostatnio nabyłam mojemu maluchowi kurtkę wiosenną, nową czapę z daszkiem i skarpetki a la buciki będzie jak ta lala
Kulka79 zdaje się, że e_mama pisała coś kiedyś na forum o maści przyspieszającej gojenie, ale nie pamiętam nazwy, niestety:-( Może ją zapytaj
Martka_79 odwiedziłaś już ten plan zabaw w Gdańsku
Pozdr. Was wiosennie
katarzynab1983
Początkująca w BB
Witam,
Kulka79 możesz mi napisać ile masz tych herbatek bo kody kreskowe z tych puszek mają 2 punkty.
Kulka79 możesz mi napisać ile masz tych herbatek bo kody kreskowe z tych puszek mają 2 punkty.
reklama
Podziel się: